Η Τρολλιά της Ημέρας!

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Η Τρολλιά της Ημέρας!

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Πέμ, 06 Μαρ 2014 2:15 pm

Ο φιλελευθερισμός δεν είναι κακό πράμα όταν μπορείς να τον δικαιολογήσεις. Όταν όμως αποτυγχάνεις λόγω ηλιθιότητας, τότε ναι, είναι μαλακία. :raspberry: Πάρτε εδώ παράδειγμα άκυρων οικονομικών συσχετισμών που συγκρίνουν fixed κόστη ανά φοιτητή με έτη φοίτησης.

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.paideia&id=32228
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Πέμ, 06 Μαρ 2014 10:40 pm

merde_conserve έγραψε:Ο φιλελευθερισμός δεν είναι κακό πράμα όταν μπορείς να τον δικαιολογήσεις. Όταν όμως αποτυγχάνεις λόγω ηλιθιότητας, τότε ναι, είναι μαλακία. :raspberry: Πάρτε εδώ παράδειγμα άκυρων οικονομικών συσχετισμών που συγκρίνουν fixed κόστη ανά φοιτητή με έτη φοίτησης.

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.paideia&id=32228

Το κείμενο αμφιταλαντεύεται μεταξύ χυδαιότητας και βλακείας. Προσπαθεί να πει 1-2 πράγματα σωστά και χάνεται σε σύνδρομα κόμπλεξ και μισαλλοδοξίας. Το καλύτερο όμως έρχεται στο τέλος: He's the man!
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Πέμ, 13 Μαρ 2014 6:26 pm

Εικόνα

Πολύ προχω οι ψηφοφοροι τους Alexis :lol:
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό teo » Κυρ, 16 Μαρ 2014 4:40 pm

https://www.facebook.com/groups/753484001348311/

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αντι να προσπαθήσει να φτιάξει το δικό της υπόδειγμα, επιλέγει να ετεροπροσδιορίζεται ως "Φίλοι εχθρών ΣΥΡΙΖΑ". Προσοχή μόνο στα παιδιά γιατί εχθροί του ΣΥΡΙΖΑ ειναι σύσσωμη η δεξιά.. Μη γίνουν και τίποτα παρεξηγήσεις!
Υ.Γ. Μάλλον αυτή η κίνηση έγινε γιατί το πολιτικό υποκείμενο δεν πετυχαίνει και τόσο...
teo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό gousia » Κυρ, 16 Μαρ 2014 9:34 pm

Τσαχπινιες κανει η Ανταρσυα...Βοηθα καποιες φορες στην αναθερμανση της σχεσης.Εσυ τι χαλιεσαι?Δικια σου θα 'ναι παλι.Τελικα ολες τα ιδια κανουν...
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Δημοσίευσηαπό koutsou-bilo » Δευτ, 17 Μαρ 2014 2:50 am

Όλες π0#$%^νες φάση? Ή μήπως ο εχθρός του εχθρού μου, φίλος μου ?(βλέπε παλιότερες συμμαχίες ΚΚΕ και ΝΔ σε δημοτικές για να χτυπήσουν το πάλαι ποτέ παντοδύναμο ΠΑΣΟΚ). Οι ομοιότητες τρομαχτικές, απ' όλες τις πάντες. Δε σωζόμαστε με τίποτα. Μόνο το swag μας απέμεινε.
Σήμερον ιδικό μου
Αύριον ιδικό σου
Μηδέποτε μηδενός

Βυζαντινό λαϊκό ρητό 9ος αιώνας

http://luben.tv/wp-content/uploads/2014/10/stin-ugeia-mas.gif?3fb042
Άβαταρ μέλους
koutsou-bilo

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό TrexoKaiDenFtano » Τρί, 18 Μαρ 2014 11:40 pm

Να χαρώ εγώ ριζοσπαστικότητα και αλλαγή.. Με τη Μοροπούλου επικεφαλή.... http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=420950

Η Ανταρσύα θα τα φταίει όλα και εδώ.... Κοιτα να δεις και εμένα μου είχανε πει κάτι κομμούνια πως εχθρός της Ανταρσύα είναι σύσσωμο το σύστημα, δεξιά αριστερά κέντρο.. Έξω απ'όλα φάση... Αισχρά ψέματα... Και πως κάποιοι, λέει, επέλεξαν να ενσωματωθούν, μα ακόμα και αυτό το κάνουν προκαλώντας συνεχώς ανέκδοτα περιστατικά, αυτοί φταίνε που έχουνε υψηλή ευφυΐα και δεν μπορούνε να αντισταθούνε στο ιντερνετικό τρολλάρισμα..;

Άλλωστε ο/η gousia κάτι ξέρει και μιλάει, όλες τα ίδια κάνουμε... Σας τυραννάμε, σας ψήνουμε το ψάρι στα χείλη, σας κάνουμε να νομίζετε πως μας έχετε σίγουρες... Αλλά τσουπ όλο ξεφεύγουμε και σας τη βγαίνουμε από πάνω.. Δικιά μου δικιά σου δε σας χαλάω εγώ χατίρι, μπορεί να πιστεύει ο καθείς ότι τον κάνει να νιώθει πιο σίγουρος, μη σας πέσει η αυτοπεποίθηση τώρα με το νέο μνημόνιο για την μετα-εκλογών εποχή.

ΥΓ: Μια χαρά υπάρχει και δικό μας υπόδειγμα, όπου μπορεί ο καθείς να δημοσιεύσει χωρίς λογοκρισία το οτιδήποτε. Όσο για την επιτυχία του πολιτικού υποκειμένου προφανώς δε την μετράμε με τους ίδιους όρους, εμείς πχ το αστικό κοινοβούλιο δεν τον αναγνωρίζουμε και άρα δεν μας αγγίζει η μη συμμετοχή σε αυτό.
TrexoKaiDenFtano Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό a/z » Τετ, 19 Μαρ 2014 12:35 am

Όσο για την επιτυχία του πολιτικού υποκειμένου προφανώς δε την μετράμε με τους ίδιους όρους, εμείς πχ το αστικό κοινοβούλιο δεν τον αναγνωρίζουμε και άρα δεν μας αγγίζει η μη συμμετοχή σε αυτό.

Μαζί σας!

μονο που η ανταρσυα συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές :shh:
a/z

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό TrexoKaiDenFtano » Τετ, 19 Μαρ 2014 1:29 am

Off topic:
Με το αστικό κοινοβούλιο είπα συνάδελφε... Το οτι δεν είμαστε με τους αστικούς κοινοβουλευτικούς θεσμούς, με την αστική δημοκρατία για να στο κάνω λιανά, είναι λίγο διαφορετικό από το γιατί συμμετέχουμε στις εκλογές.. Στην τελική δεν καλούμε κανέναν σε κοινοβουλευτική ανάθεση ούτε πιστεύουμε πως η αλλαγή περνάει μέσα από τη Βουλή.. Αναλυτικά οι θέσεις υπάρχουν, αν και δε νομίζω να καίγεσαι να μάθεις
TrexoKaiDenFtano Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 19 Μαρ 2014 1:42 am

1) Ποιός λέει ότι η αλλαγή περνάει από τη βουλή (ή με αυτή ως αφετηρία)?
2) Ποιός καλεί σε κοινοβουλευτική ανάθεση?
3) Ποιός σε κάνει να πιστεύεις ότι όσα λέει το ρεπορτάζ της "Ε" είναι φωτογραφία της πραγματικότητας? Εγώ από εσωτερική ενημέρωση άλλο πράγμα άκουσα, αλλά αν σε ενδιέφερε πραγματικά η "αριστερή κριτική" θα ρώταγες πρώτα κάποιον (και του δικού σου χώρου) που έχει πάρει πτυχίο, έχει γραφτεί στο ΤΕΕ, έχει ζήσει τέλος πάντων τα γεγονότα στα οποία αναφέρεται το άρθρο από μέσα...

"Αν" λέω γιατί νομίζω ότι πρωτίστως σε ενδιαφέρει η δημιουργία εντυπώσεων και όχι μια ριζοσπαστική αριστερή κριτική...
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης