Προσχέδιο Προγράμματος Χειμερινής Εξεταστικής 2013-14

Συντονιστής: University Editors

Re: Προσχέδιο Προγράμματος Χειμερινής Εξεταστικής 2013-14

Δημοσίευσηαπό maraki.pap » Τετ, 19 Φεβ 2014 12:00 am

πώς και δεν έχει ακουστεί κανένας γεωτεχνικός 9ου που να έχει υπολογ.γεωτ., περιβ.γεωτ. , λειτουργία μμμ και βραχομηχανική?? :crazy:
maraki.pap

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Penny7 » Τετ, 19 Φεβ 2014 12:10 am

petran13 έγραψε:και στατικη 2 με θεμελια μαζι??ΕΛΕΟΣ ρε παιδια!

+1 !!!
'"Ηello moose!"
Penny7

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό mikeportnoy » Τετ, 19 Φεβ 2014 12:33 am

Νομιζω πρεπει να διευκρινισουμε κατι στον τροπο που διαμορφωνεται το προγραμμα.
Δεν ειναι δυνατον ο καθενας να μπαινει και να συγκρινει μαθηματα διαφορετικων εξαμηνων τα οποια πεφτουν την ιδια μερα.Το προγραμμα πρεπει να ικανοποιει τις αναγκες του καθε εξαμηνου ξεχωριστα.Και εγω χρωσταω μαθηματα αλλα δεν κανω παραγγελια να μην πεσουν τα μαθηματα που χρωσταω με αυτα του τωρινου μου εξαμηνου.
Θα μου πειτε, "ναι ενταξει αλλα π.χ. τα θεμελια τα χρωστανε πολλοι. "
Σας απανταω λοιπον οτι και αλλα μαθηματα οπως Εδαφη,Μπετο,Αντοχη,Στατικη ΙΙ τα χρωστανε εξισου πολλοι.Αναλογιστειτε λοιπον τι μπαχαλο θα επικρατησει αν προσπαθει ο καθενας να διαμορφωσει το προγραμμα συμφωνα με τις προσωπικες του αναγκες.
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Άβαταρ μέλους
mikeportnoy

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Penny7 » Τετ, 19 Φεβ 2014 1:18 am

mikeportnoy έγραψε:Νομιζω πρεπει να διευκρινισουμε κατι στον τροπο που διαμορφωνεται το προγραμμα.
Δεν ειναι δυνατον ο καθενας να μπαινει και να συγκρινει μαθηματα διαφορετικων εξαμηνων τα οποια πεφτουν την ιδια μερα.Το προγραμμα πρεπει να ικανοποιει τις αναγκες του καθε εξαμηνου ξεχωριστα.Και εγω χρωσταω μαθηματα αλλα δεν κανω παραγγελια να μην πεσουν τα μαθηματα που χρωσταω με αυτα του τωρινου μου εξαμηνου.
Σας απανταω λοιπον οτι και αλλα μαθηματα οπως Εδαφη,Μπετο,Αντοχη,Στατικη ΙΙ τα χρωστανε εξισου πολλοι.Αναλογιστειτε λοιπον τι μπαχαλο θα επικρατησει αν προσπαθει ο καθενας να διαμορφωσει το προγραμμα συμφωνα με τις προσωπικες του αναγκες.

Συμφωνώ σε αυτό που λες, όμως θα έπρεπε τουλάχιστον στα μαθήματα που υπάρχουν οι περισσότεροι εγγεγραμμένοι να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση...δεν νομίζω ότι δεν μπορούν να βάλουν στη θέση π.χ. της γραμμικής άλγεβρας τις θεμελιώσεις, προφανώς και δεν χρωστάει ο ίδιος αριθμός φοιτητών τη γραμμική άλγεβρα με τα θεμέλια!αλλά και πάλι, εάν δεν γίνεται αυτό, το οποίο το σέβομαι και το κατανοώ, δεν γίνεται να βάζεις στο καπάκι, εννοώντας από άποψη ώρας 2 δύσκολα μαθήματα..βάλε τουλάχιστον ενδιάμεσα ένα άλλο, να μπορέσεις να ξελαμπικάρεις λίγο πριν δώσεις το επόμενο δύσκολο, κατάλαβες πως το λέω?
'"Ηello moose!"
Penny7

Δημοσίευσηαπό mikeportnoy » Τετ, 19 Φεβ 2014 1:26 am

Penny7 έγραψε:
mikeportnoy έγραψε:Νομιζω πρεπει να διευκρινισουμε κατι στον τροπο που διαμορφωνεται το προγραμμα.

Συμφωνώ σε αυτό που λες, όμως θα έπρεπε τουλάχιστον στα μαθήματα που υπάρχουν οι περισσότεροι εγγεγραμμένοι να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση...δεν νομίζω ότι δεν μπορούν να βάλουν στη θέση π.χ. της γραμμικής άλγεβρας τις θεμελιώσεις, προφανώς και δεν χρωστάει ο ίδιος αριθμός φοιτητών τη γραμμική άλγεβρα με τα θεμέλια!αλλά και πάλι, εάν δεν γίνεται αυτό, το οποίο το σέβομαι και το κατανοώ, δεν γίνεται να βάζεις στο καπάκι, εννοώντας από άποψη ώρας 2 δύσκολα μαθήματα..βάλε τουλάχιστον ενδιάμεσα ένα άλλο, να μπορέσεις να ξελαμπικάρεις λίγο πριν δώσεις το επόμενο δύσκολο, κατάλαβες πως το λέω?

ναι το καταλαβαινω και προφανως δεν ειμαι εναντιον της εξομαλυνσης του προγραμματος για ολα τα ετη αν ειναι εφικτο! το μονο που θεμα που θετω ειναι η προτεραιοτητα με την οποια πρεπει να αξιολογουμε την θεση του καθε μαθηματος στο προγραμμα.Αυτο ως αρχικος μπουσουλας μεχρι να μπει σε μια ταξη για καθε εξαμηνο κ μετα ευχαριστως να κανουμε οτι μπορουμε για να κρατησουμε μια αποσταση μεταξυ δυσκολων μαθηματων ανεξαρτητως εξαμηνου. :)
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Άβαταρ μέλους
mikeportnoy

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό ceo » Τετ, 19 Φεβ 2014 1:54 am

Θεωρώ ότι οι Σύμμεικτες Κατασκευές καλό είναι να πάνε την 4η εβδομάδα,γιατί είναι επιλεγόμενο με μεγάλη συμμετοχή και δίνεται μόλις 2 ημέρες μετά τις Σιδηρές Γέφυρες. Μπορεί για παράδειγμα να γίνει αμοιβαία αλλαγή με τη Βραχομηχανική,Τρίτη 8 Απριλίου.
Δεν ξέρω τί γνώμη έχουν οι υπόλοιποι.
ceo

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό giorgos89 » Τετ, 19 Φεβ 2014 1:59 pm

ceo έγραψε:Θεωρώ ότι οι Σύμμεικτες Κατασκευές καλό είναι να πάνε την 4η εβδομάδα,γιατί είναι επιλεγόμενο με μεγάλη συμμετοχή και δίνεται μόλις 2 ημέρες μετά τις Σιδηρές Γέφυρες. Μπορεί για παράδειγμα να γίνει αμοιβαία αλλαγή με τη Βραχομηχανική,Τρίτη 8 Απριλίου.
Δεν ξέρω τί γνώμη έχουν οι υπόλοιποι.

+1
giorgos89

Δημοσίευσηαπό christos » Τετ, 19 Φεβ 2014 4:06 pm

Μαλλον παιδια δεν ειστε δομοστατικοι γιατι η υλη των συμμικτων ειναι σχεδον ιδια με των γεφυρων και προσωπικα δεν με χαλαει που ειναι μαζι. Το να πανε τελευταια βδομαδα που δινουμε στατικη και αρκετοι και εδαφοδυναμικη την ιδια μερα δε νομιζω να προσφερει κατι. Αν οι εισηγησεις σας δε λαμβανουν υποψη το προγραμμα των υπολοιπων κατευθυνσεων καλυτερα να μην τις κανετε γιατι προγραμμα στα μετρα του καθενος δε βγαινει με τιποτα. Και γω θα ηθελα να αλλαξει η αντοσεισμικη με το προεντεταμενο την πρωτη βδομαδα αλλα δεν ξερω που αλλου να μπουν γιαυτο θα ζησω μαυτο. Φιλικα παντα
christos

Δημοσίευσηαπό dipap » Τετ, 19 Φεβ 2014 5:42 pm

Τελευταία βδομάδα για τους Υδραυλικους του 9ου:
εργα ανοιχτής, ειδικά θέματα λιμενικών, στοχαστικές, ΤΣΥΠ!!! Προτείνω να πανε Στοχαστικές ή ΤΣΥΠ την 1η βδομάδα ή 2η που δίνουμε μόνο Εγγειοβελτιωτικά και Περιβαλλοντική Ρευστομηχανική αντίστοιχα.
dipap

Δημοσίευσηαπό ceo » Τετ, 19 Φεβ 2014 5:54 pm

Γράφουμε απόψεις κι όχι προσωπικό συμφέρον φίλε christos. Ίσα ίσα που στην πρώτη πρότασή σου αναφέρεις προς προσωπικά σε συμφέρει να δοθούν οι σύμμεικτες 2 μέρες μετά τις Σιδηρές Γέφυρες. Απλά γράψαμε ότι θεωρούμε καλύτερο να πάνε την 4η εβδομάδα.
Νομίζω η διαφορά στις προτάσεις του καθενός είναι εμφανής.
Από κει και πέρα,σε διάστημα 3 εβδομάδων είναι δύσκολο να βγάλεις το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα,αλλά αφού υπάρχει και η 4η εβδομάδα,καλύτερο είναι να μεταφερθεί εκεί η εξέταση των σύμμεικτων κατασκευών για να απλωθούν τα μαθήματα. Δεν έχουν όλοι τα ίδια μαθήματα επιλογής.
ceo

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 2 επισκέπτες