Συντονιστής: University Editors
petran13 έγραψε:και στατικη 2 με θεμελια μαζι??ΕΛΕΟΣ ρε παιδια!
mikeportnoy έγραψε:Νομιζω πρεπει να διευκρινισουμε κατι στον τροπο που διαμορφωνεται το προγραμμα.
Δεν ειναι δυνατον ο καθενας να μπαινει και να συγκρινει μαθηματα διαφορετικων εξαμηνων τα οποια πεφτουν την ιδια μερα.Το προγραμμα πρεπει να ικανοποιει τις αναγκες του καθε εξαμηνου ξεχωριστα.Και εγω χρωσταω μαθηματα αλλα δεν κανω παραγγελια να μην πεσουν τα μαθηματα που χρωσταω με αυτα του τωρινου μου εξαμηνου.
Θα μου πειτε, "ναι ενταξει αλλα π.χ. τα θεμελια τα χρωστανε πολλοι. "
Σας απανταω λοιπον οτι και αλλα μαθηματα οπως Εδαφη,Μπετο,Αντοχη,Στατικη ΙΙ τα χρωστανε εξισου πολλοι.Αναλογιστειτε λοιπον τι μπαχαλο θα επικρατησει αν προσπαθει ο καθενας να διαμορφωσει το προγραμμα συμφωνα με τις προσωπικες του αναγκες.
Penny7 έγραψε:mikeportnoy έγραψε:Νομιζω πρεπει να διευκρινισουμε κατι στον τροπο που διαμορφωνεται το προγραμμα.
Δεν ειναι δυνατον ο καθενας να μπαινει και να συγκρινει μαθηματα διαφορετικων εξαμηνων τα οποια πεφτουν την ιδια μερα.Το προγραμμα πρεπει να ικανοποιει τις αναγκες του καθε εξαμηνου ξεχωριστα.Και εγω χρωσταω μαθηματα αλλα δεν κανω παραγγελια να μην πεσουν τα μαθηματα που χρωσταω με αυτα του τωρινου μου εξαμηνου.
Θα μου πειτε, "ναι ενταξει αλλα π.χ. τα θεμελια τα χρωστανε πολλοι. "
Σας απανταω λοιπον οτι και αλλα μαθηματα οπως Εδαφη,Μπετο,Αντοχη,Στατικη ΙΙ τα χρωστανε εξισου πολλοι.Αναλογιστειτε λοιπον τι μπαχαλο θα επικρατησει αν προσπαθει ο καθενας να διαμορφωσει το προγραμμα συμφωνα με τις προσωπικες του αναγκες.
Συμφωνώ σε αυτό που λες, όμως θα έπρεπε τουλάχιστον στα μαθήματα που υπάρχουν οι περισσότεροι εγγεγραμμένοι να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση...δεν νομίζω ότι δεν μπορούν να βάλουν στη θέση π.χ. της γραμμικής άλγεβρας τις θεμελιώσεις, προφανώς και δεν χρωστάει ο ίδιος αριθμός φοιτητών τη γραμμική άλγεβρα με τα θεμέλια!αλλά και πάλι, εάν δεν γίνεται αυτό, το οποίο το σέβομαι και το κατανοώ, δεν γίνεται να βάζεις στο καπάκι, εννοώντας από άποψη ώρας 2 δύσκολα μαθήματα..βάλε τουλάχιστον ενδιάμεσα ένα άλλο, να μπορέσεις να ξελαμπικάρεις λίγο πριν δώσεις το επόμενο δύσκολο, κατάλαβες πως το λέω?
ceo έγραψε:Θεωρώ ότι οι Σύμμεικτες Κατασκευές καλό είναι να πάνε την 4η εβδομάδα,γιατί είναι επιλεγόμενο με μεγάλη συμμετοχή και δίνεται μόλις 2 ημέρες μετά τις Σιδηρές Γέφυρες. Μπορεί για παράδειγμα να γίνει αμοιβαία αλλαγή με τη Βραχομηχανική,Τρίτη 8 Απριλίου.
Δεν ξέρω τί γνώμη έχουν οι υπόλοιποι.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης