Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό ps179 » Τρί, 19 Νοέμ 2013 12:59 pm

Και με όσους έδωσαν σήμερα τι παίζει ;;;
Άβαταρ μέλους
ps179

Έτος εισαγωγής: 2011

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Τρί, 19 Νοέμ 2013 1:24 pm

Μολις με ενημέρωσαν ότι η Τεχνική Γεωλογία δίνεται κανονικά και έχουν μαζευτεί καμιά 30αριά άτομα
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Mobious » Τρί, 19 Νοέμ 2013 1:29 pm

30 ατομα για να δώσουν? μονο? :crazy2:
Mobious

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό ice92 » Τρί, 19 Νοέμ 2013 2:25 pm

Όταν έχουν βγει οι αποφάσεις τότε θυμούνται μερικοί παραταξιακοί (βλ oxydo) να ποσταρουν.
Όταν επικρατεί γενικός χαμός, μένουμε μόνοι μας να ρωτάμε ο ένας τον άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από leo8 και Τρί, 19 Νοέμ 2013 2:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: χρήση greeklish
Άβαταρ μέλους
ice92

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό andskia » Τρί, 19 Νοέμ 2013 2:38 pm

Χωρίς να έχω τη διάθεση να υπερασπιστώ τον oxydo και οποιονδήποτε άλλο παραταξιακό, νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός/η.
Ούτως η άλλως η αριστερά δήλωσε πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πως θα λειτουργήσει το ίδρυμα υπό αυτές τις συνθήκες.
Άβαταρ μέλους
andskia
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό roumpini » Τρί, 19 Νοέμ 2013 2:39 pm

Και τι τον περασες τον "παραταξιακο",ρεπορτερ?
roumpini

Δημοσίευσηαπό porom pom pom » Τρί, 19 Νοέμ 2013 2:40 pm

ice92 έγραψε:Όταν έχουν βγει οι αποφάσεις τότε θυμούνται μερικοί παραταξιακοί (βλ oxydo) να ποσταρουν.

αυτο που λες ειναι τουλαχιστον παρτακιστικο
αμα σε κοφτει τοσο πολυ, να πας να δεις απο μονος/μονη σου τι γινεται
προφανως, υπαρχουν και αλλοι που αγωνιουν για να μαθουν τι στο καλο γινεται στη σχολη μας, και για να μη βλεπεις αλλα ποστ, προφανως, κανουμε ολοι υπομονη. δε μπορεις να απαιτεις απο τον oxydo και τον καθε oxydo, με προσωπικη επικληση, να σε ενημερωνει κατα παραγγελιαν.
ελεος δηλαδη
porom pom pom

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τρί, 19 Νοέμ 2013 3:47 pm

ice92 έγραψε:Όταν έχουν βγει οι αποφάσεις τότε θυμούνται μερικοί παραταξιακοί (βλ oxydo) να ποσταρουν.

(αν και με κάλυψαν οι προηγούμενοι θα σου απαντήσω)

Καταρχήν ο Oxydo δεν είναι ρεπόρτερ. Δεν είναι η δουλειά μου να είμαι στον ΕΓΚΕΛΑΔΟ. Είμαι σε αυτό το σχήμα για να μετατοπίζω συνειδήσεις, όχι να βγάζω κάθε μέρα δελτίο ειδήσεων. Δεν έχω καμία υποχρέωση να χτυπάω τρίωρα στο mqn για να απαντάω στην ερώτηση του καθενός.

Παρ΄όλα αυτά μέσα στις 10 εβδομάδες της απεργίας έχω κάνει πάνω από 100 ποσταρίσματα και στα περισσότερα από αυτά απαντάω σε ερωτήσεις. Κάνω ό,τι μπορώ, διαθέτω όσο χρόνο μπορώ. Δεν είμαι ρομπότ.

Το ότι δεν είσαι σε καμία συλλογικότητα δεν αναιρεί τη δυνατότητά σου να βρεθείς σε μία συνέλευση των εργαζομένων για να ενημερωθείς, να έρθεις στη συνέλευση του δικού σου συλλόγου για να ενημερωθείς, να βρεθείς σε μία από τις τόσες εκδηλώσεις-συζητήσεις με εργαζόμενους που έχουν γίνει στο παρελθόν (τόσο εντός όσο και εκτός των πλαισίων της σχολής πολ.μηχ.) και θα γίνουν στο μέλλον, να πας ένα πρωί στις πύλες και να πιάσεις έναν εργαζόμενο και να του μιλήσεις.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό manos » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:04 pm

Θα ηθελα να ρωτησω αν δινεται η Στατική IV.
Eυχαριστώ.
manos

Δημοσίευσηαπό xamiles_ptiseis » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:07 pm

Κι εγω επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με υπόγεια. Γνωρίζει κανείς απο ποια πύλη μπαίνουμε; Φαντάζομαι μπαίνουμε πεζοί και από την πύλη ζωγράφου... σωστά;
xamiles_ptiseis

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης