ice92 έγραψε:Όταν έχουν βγει οι αποφάσεις τότε θυμούνται μερικοί παραταξιακοί (βλ oxydo) να ποσταρουν.
Όταν επικρατεί γενικός χαμός, μένουμε μόνοι μας να ρωτάμε ο ένας τον άλλο.
(αν και με κάλυψαν οι προηγούμενοι θα σου απαντήσω)
Καταρχήν ο Oxydo δεν είναι ρεπόρτερ. Δεν είναι η δουλειά μου να είμαι στον ΕΓΚΕΛΑΔΟ. Είμαι σε αυτό το σχήμα για να μετατοπίζω συνειδήσεις, όχι να βγάζω κάθε μέρα δελτίο ειδήσεων. Δεν έχω καμία υποχρέωση να χτυπάω τρίωρα στο mqn για να απαντάω στην ερώτηση του καθενός.
Παρ΄όλα αυτά μέσα στις 10 εβδομάδες της απεργίας έχω κάνει πάνω από 100 ποσταρίσματα και στα περισσότερα από αυτά απαντάω σε ερωτήσεις. Κάνω ό,τι μπορώ, διαθέτω όσο χρόνο μπορώ. Δεν είμαι ρομπότ.
Το ότι δεν είσαι σε καμία συλλογικότητα δεν αναιρεί τη δυνατότητά σου να βρεθείς σε μία συνέλευση των εργαζομένων για να ενημερωθείς, να έρθεις στη συνέλευση του δικού σου συλλόγου για να ενημερωθείς, να βρεθείς σε μία από τις τόσες εκδηλώσεις-συζητήσεις με εργαζόμενους που έχουν γίνει στο παρελθόν (τόσο εντός όσο και εκτός των πλαισίων της σχολής πολ.μηχ.) και θα γίνουν στο μέλλον, να πας ένα πρωί στις πύλες και να πιάσεις έναν εργαζόμενο και να του μιλήσεις.