Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό princess » Τρί, 19 Νοέμ 2013 10:22 am

ευχαριστω!
princess

Έτος εισαγωγής: 2009

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό ice92 » Τρί, 19 Νοέμ 2013 11:29 am

Πως και δεν έχει σχολιαστεί αυτό;
http://www.protothema.gr/greece/article/329548/katastasi-poliorkias-sta-panepistimia/
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πύλη κατεχάκη (περίπυ 9:30), μου είπαν πως δεν γνωρίζουν αν γίνονται μαθήματα του Α εξαμήνου, αλλά να πάω κατά κεί, μήπως μέσα στη σχολή βρεθεί κάποιος του εξαμήνου μου να με ενημερώσει.
Αληθεύει η είδηση που μόλις βρήκα; Αν ναι, τότε υπάρχει λογική στο να μου λένε να πάω μέσα;...
Άβαταρ μέλους
ice92

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό saveapenguin » Τρί, 19 Νοέμ 2013 11:33 am

Αν μένεις κοντά, πήγαινε ρίξε μια ματιά και ενημέρωσε και το φόρουμ. :)
saveapenguin Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό ps179 » Τρί, 19 Νοέμ 2013 11:53 am

Τελικά δίνονται κανονικά μαθήματα σήμερα ;;; Είχαμε καμία ενημέρωση ;;;
Άβαταρ μέλους
ps179

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό aprilia750 » Τρί, 19 Νοέμ 2013 11:54 am

Απο παιδί που βρισκεται στη σχολη και μιλησαμε πριν λιγο θα δωσουμε κανονικα σημερα
aprilia750

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Agcivil » Τρί, 19 Νοέμ 2013 12:22 pm

Έχω τις παρακάτω ερωτήσεις (και λογικά δε θα είμαι ο μόνος που τις έχει...) :
1) Οι υπάλληλοι έληξαν τις απεργίες τους; Διαφορετικά τα μαθήματα πώς και πού ακριβώς δίνονται; Επειδή στην τηλεόραση υπήρχε η εικόνα δύο 48 απεργιών ακόμα...
2) Υπάρχει κάποια ενέργεια για ενδεχόμενο κλείσιμο εκ νέου, ή τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά;
3) Τα μαθήματα που χάθηκαν τη βδομάδα που πέρασε θα δοθούν εμβόλιμα, στο τέλος της εξεταστικής, μέσα στο νέο εξάμηνο...; (γιατί η ανακοίνωση της γραμματείας αναφερόταν σε ένα διήμερο μόνο, τώρα όμως μαζεύονται περισσότερα μαθήματα...)
Ευχαριστώ!
Agcivil

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Τρί, 19 Νοέμ 2013 12:52 pm

Κάποιος που πήγε το πρωί να δώσει Ανάλυση ΙΙ ας ενημερώσει εδώ για το τι έγινε (αν δόθηκε το μάθημα κλπ...)
Ευχαριστώ :)
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Κοκός

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Nysta » Τρί, 19 Νοέμ 2013 12:52 pm

http://www.esos.gr/article/fitites-eidi ... n-foithtes, τέσσερις δεν ήταν, αλλά αποφασίστηκε να επαναληφθει η εξέταση μετά το πέρας της εξεταστικής, θα βγεί ανακοίνωση
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Δημοσίευσηαπό leo8 » Τρί, 19 Νοέμ 2013 12:54 pm

Agcivil έγραψε:Έχω τις παρακάτω ερωτήσεις (και λογικά δε θα είμαι ο μόνος που τις έχει...) :
1) Οι υπάλληλοι έληξαν τις απεργίες τους; Διαφορετικά τα μαθήματα πώς και πού ακριβώς δίνονται; Επειδή στην τηλεόραση υπήρχε η εικόνα δύο 48 απεργιών ακόμα...
2) Υπάρχει κάποια ενέργεια για ενδεχόμενο κλείσιμο εκ νέου, ή τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά;
3) Τα μαθήματα που χάθηκαν τη βδομάδα που πέρασε θα δοθούν εμβόλιμα, στο τέλος της εξεταστικής, μέσα στο νέο εξάμηνο...; (γιατί η ανακοίνωση της γραμματείας αναφερόταν σε ένα διήμερο μόνο, τώρα όμως μαζεύονται περισσότερα μαθήματα...)
Ευχαριστώ!

καλα δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να μπορει να απαντησει στις ερωτησεις αυτες για τον εξης απλο λογο ότι με την κατασταση που επικρατει δεν ξερουμε τι θα γινει σε μια ωρα απο τωρα,πόσο μάλλον τι θα γίνει στο μέλλον.. :)
τέλος πάντων εγω μπορώ να σου πω τα εξής:1)προς το παρόν τα πράγματα φαίνεται να κυλάνε ομαλά,αλλά εξαρταται από πολλους και διαφορους παραγοντες το κατα πόσο θα συνεχισουν ετσι τα πραγματα..
2)όπως είχε αναφερθει σε αλλη δημοσιευση τα μαθηματα που χαθηκαν θα μπουν εμβολημα στο εξαμηνο(λογικα σε σ-κ)..αλλα και αυτο δεν μπορεις να πεις οτι ισχυει σιγουρα..
3)οι υπαλληλοι εχουν συνεχιση κινητοποιησειων και αυτην την εβδομαδα..και κατα τη γνωμη μου θα συνεχισουν γιατι δεν εχουν τιποτα να χασουν..
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
Άβαταρ μέλους
leo8

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Nysta » Τρί, 19 Νοέμ 2013 12:55 pm

για την ανακοίνωση δεσμεύτηκε ο κ.Τσινιάς
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης