Agcivil έγραψε:Έχω τις παρακάτω ερωτήσεις (και λογικά δε θα είμαι ο μόνος που τις έχει...) :
1) Οι υπάλληλοι έληξαν τις απεργίες τους; Διαφορετικά τα μαθήματα πώς και πού ακριβώς δίνονται; Επειδή στην τηλεόραση υπήρχε η εικόνα δύο 48 απεργιών ακόμα...
2) Υπάρχει κάποια ενέργεια για ενδεχόμενο κλείσιμο εκ νέου, ή τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά;
3) Τα μαθήματα που χάθηκαν τη βδομάδα που πέρασε θα δοθούν εμβόλιμα, στο τέλος της εξεταστικής, μέσα στο νέο εξάμηνο...; (γιατί η ανακοίνωση της γραμματείας αναφερόταν σε ένα διήμερο μόνο, τώρα όμως μαζεύονται περισσότερα μαθήματα...)
Ευχαριστώ!
καλα δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να μπορει να απαντησει στις ερωτησεις αυτες για τον εξης απλο λογο ότι με την κατασταση που επικρατει δεν ξερουμε τι θα γινει σε μια ωρα απο τωρα,πόσο μάλλον τι θα γίνει στο μέλλον..
τέλος πάντων εγω μπορώ να σου πω τα εξής:1)προς το παρόν τα πράγματα φαίνεται να κυλάνε ομαλά,αλλά εξαρταται
από πολλους και διαφορους παραγοντες το κατα πόσο θα συνεχισουν ετσι τα πραγματα..
2)όπως είχε αναφερθει σε αλλη δημοσιευση τα μαθηματα που χαθηκαν θα μπουν εμβολημα στο εξαμηνο(λογικα σε σ-κ)..αλλα και αυτο δεν μπορεις να πεις οτι ισχυει σιγουρα..
3)οι υπαλληλοι εχουν συνεχιση κινητοποιησειων και αυτην την εβδομαδα..και κατα τη γνωμη μου θα συνεχισουν γιατι δεν εχουν τιποτα να χασουν..
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.