Συμφωνώ σε όλα με ntua, και επιβεβαιώνω όλα όσα λέει.
Δυστυχώς έτσι έχει η κατάσταση...
ntua έγραψε:Οσους ξερω απ'τον εγκελαδο στο ετος μου δεν πατανε στα εργαστηρια και τους εχω δει σπανια σε μαθηματα.
ntua έγραψε:Προσωπικά θεωρώ πως την άλλη δευτέρα στη συνέλευση θα βγει απόφαση για ανοιχτή σχολή. Θέλω να πιστεύω πως η ΔΑΠ ήρθε σε συνενόηση με τον πρόεδρο και η εξεταστική θα πάρει άλλη μια βδομάδα παράταση χωρίς συνέπειες και γι'αυτό δεν άνοιξε η σχολή, ώστε να αποφευχθεί η γκρίνια για την επανεκκίνηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας πριν την επέτειο του πολυτεχνείου. Απλά με ενοχλεί που περιμένουμε από την ΔΑΠ να κατεβάσει τα τρένα της να ψηφίσουν για να ανοίξουμε όταν είμαστε τόσοι φοιτητές που θέλουμε από καιρό να ανοίξει η σχολή μας και σήμερα ήταν η καλύτερη ευκαιρία μας και την πετάξαμε.
ntua έγραψε:Προσωπικά θεωρώ πως την άλλη δευτέρα στη συνέλευση θα βγει απόφαση για ανοιχτή σχολή. Θέλω να πιστεύω πως η ΔΑΠ ήρθε σε συνενόηση με τον πρόεδρο και η εξεταστική θα πάρει άλλη μια βδομάδα παράταση χωρίς συνέπειες και γι'αυτό δεν άνοιξε η σχολή, ώστε να αποφευχθεί η γκρίνια για την επανεκκίνηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας πριν την επέτειο του πολυτεχνείου. Απλά με ενοχλεί που περιμένουμε από την ΔΑΠ να κατεβάσει τα τρένα της να ψηφίσουν για να ανοίξουμε όταν είμαστε τόσοι φοιτητές που θέλουμε από καιρό να ανοίξει η σχολή μας και σήμερα ήταν η καλύτερη ευκαιρία μας και την πετάξαμε.
Prince of Persia έγραψε:ntua έγραψε:Προσωπικά θεωρώ πως την άλλη δευτέρα στη συνέλευση θα βγει απόφαση για ανοιχτή σχολή. Θέλω να πιστεύω πως η ΔΑΠ ήρθε σε συνενόηση με τον πρόεδρο και η εξεταστική θα πάρει άλλη μια βδομάδα παράταση χωρίς συνέπειες και γι'αυτό δεν άνοιξε η σχολή, ώστε να αποφευχθεί η γκρίνια για την επανεκκίνηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας πριν την επέτειο του πολυτεχνείου. Απλά με ενοχλεί που περιμένουμε από την ΔΑΠ να κατεβάσει τα τρένα της να ψηφίσουν για να ανοίξουμε όταν είμαστε τόσοι φοιτητές που θέλουμε από καιρό να ανοίξει η σχολή μας και σήμερα ήταν η καλύτερη ευκαιρία μας και την πετάξαμε.
Το ζητημα πιστευω ειναι οτι αυτη τη στιγμη τα πραγματα δεν δρομολογουνται απο τους φοιτητες αλλα κυριως απο τους εργαζομενους...Δεν νομιζω οτι η σχολη θα ανοιγε ακομα και στην περιπτωση που υπερψηφιζοταν πλαισιο ανοιχτης σχολης..Οταν ρωτηθηκαν χθες οι εργαζομενοι γι'αυτο, απαντησαν απλως οτι λογω ελλειψης προσωπικου δεν μπορουν να γινουν εξετασεις και ΟΧΙ οτι θα επιτρεψει η επιτροπη των εργαζομενων να γινουν εξετασεις (σε περιπτωση που ανοιγε η σχολη με αποφαση των φοιτητων)...
nicklaou έγραψε:Prince of Persia έγραψε:ntua έγραψε:Προσωπικά θεωρώ πως την άλλη δευτέρα στη συνέλευση θα βγει απόφαση για ανοιχτή σχολή. Θέλω να πιστεύω πως η ΔΑΠ ήρθε σε συνενόηση με τον πρόεδρο και η εξεταστική θα πάρει άλλη μια βδομάδα παράταση χωρίς συνέπειες και γι'αυτό δεν άνοιξε η σχολή, ώστε να αποφευχθεί η γκρίνια για την επανεκκίνηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας πριν την επέτειο του πολυτεχνείου. Απλά με ενοχλεί που περιμένουμε από την ΔΑΠ να κατεβάσει τα τρένα της να ψηφίσουν για να ανοίξουμε όταν είμαστε τόσοι φοιτητές που θέλουμε από καιρό να ανοίξει η σχολή μας και σήμερα ήταν η καλύτερη ευκαιρία μας και την πετάξαμε.
Το ζητημα πιστευω ειναι οτι αυτη τη στιγμη τα πραγματα δεν δρομολογουνται απο τους φοιτητες αλλα κυριως απο τους εργαζομενους...Δεν νομιζω οτι η σχολη θα ανοιγε ακομα και στην περιπτωση που υπερψηφιζοταν πλαισιο ανοιχτης σχολης..Οταν ρωτηθηκαν χθες οι εργαζομενοι γι'αυτο, απαντησαν απλως οτι λογω ελλειψης προσωπικου δεν μπορουν να γινουν εξετασεις και ΟΧΙ οτι θα επιτρεψει η επιτροπη των εργαζομενων να γινουν εξετασεις (σε περιπτωση που ανοιγε η σχολη με αποφαση των φοιτητων)...
απο τι στιγμη που καποιοι ανωτεροι μας αποφασισαν οτι η σχολη θα ανοιξει και θα γινουν εξετασεις εμεις δεν εχουμε κανενα λογο στο να αναρωτηθουμε πως θα γινουν. ο καθηγητης σου ειναι ανωτερος σου εδω και ειπε οτι θα γινουν εξετασεις.. σε αυτο τι λογο εχει ο φοιτητης ? εχουν αντιστραφει ολοι οι ρολοι και ολοι οι κανονες.. για αυτο και ολο το μπαχαλο παντου..
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες