11/11: Γενική Συνέλευση Φ.Σ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 11/11: Γενική Συνέλευση Φ.Σ.

Δημοσίευσηαπό Fategr » Τρί, 12 Νοέμ 2013 3:57 am

Συμφωνώ σε όλα με ntua, και επιβεβαιώνω όλα όσα λέει.

Δυστυχώς έτσι έχει η κατάσταση...
Άβαταρ μέλους
Fategr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τρί, 12 Νοέμ 2013 4:03 am

ntua έγραψε:Οσους ξερω απ'τον εγκελαδο στο ετος μου δεν πατανε στα εργαστηρια και τους εχω δει σπανια σε μαθηματα.

Είσαι χυδαίος και ψεύτης. Παρακαλώ να διαγραφεί το ποστ, γιατί στοχοποιεί συγκεκριμένους συναδέλφους.
Με "εγώ ξέρω..." "ακούστε εμένα που τα ξέρω από μέσα" και τους πρόθυμους ανώνυμους που επιβεβαιώνουν τη λάσπη δεν κάνεις πολιτική αντιπαράθεση, αλλά κουτσομπολιό. Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να υπερασπιστώ το σχήμα μου

Παρακαλώ να σβηστούν. Δεν αρμόζει στο φόρουμ τέτοιο επίπεδο πολιτικής κουβέντας
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Τρί, 12 Νοέμ 2013 4:09 am

Το ποστ δε θα διαγραφεί. Ψέμα ή αλήθεια μπορεί ο καθένας μας να το διαπιστώσει αρκετά εύκολα. Αν τώρα έχετε όρεξη να το γυρίσουμε σε ψιλή κουβεντούλα γιατί κάτι τέτοιο προετοιμάζεται, να το ξεχάσετε.
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τρί, 12 Νοέμ 2013 4:16 am

Το κείμενο συμβολής του ΕΓΚΕΛΑΔΟΥ στη χθεσινή συνέλευση

[...]Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να τραγουδάμε τα τραγούδια του ηρωικού παρελθόντος. Ήρθε η ώρα να συνθέσουμε τα δικά μας τραγούδια! Εκείνα, που θα αφηγούνται το μέλλον όπως ακριβώς το οραματιζόμαστε! Εκείνα, που θα πιάνουν το νήμα από εκεί που το άφησαν τα παιδιά του Πολυτεχνείου: τον αγώνα για «ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»! Αυτή τη στιγμή δε συγκρούονται δύο άκρα, αλλά δύο κόσμοι!

Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ! Μπορούμε και ΠΡΕΠΕΙ να τους ανατρέψουμε!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ!

Spoiler: show
Υ.Γ. δε χρειάζεται να αποδείξω τίποτα για το σχήμα μου. Όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Re: 11/11: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. & σχόλια

Δημοσίευσηαπό Jason_ab » Τρί, 12 Νοέμ 2013 8:15 am

Δεν υπάρχει λόγος για γκρίνιες. Εάν κάποιος ήθελε ανοιχτή σχολή αλλά ήταν πολύ απασχολημένος για να έλθει να ψηφίσει να ανοίξει, τότε έχει πρόβλημα. Να γκρινιάζουμε όταν οι αριστεροί κλείνουν την σχολή με τερτίπια, τσαμπουκάδες και απανωτές συνελεύσεις. Να μην γκρινιάζουμε όταν την κλείνουν με κανονικές διαδικασίες. Αυτό το "άει σιχτήρ σας βαρέθηκα κάντε ό,τι καταλαβαίνετε" και η συζήτηση πίσω απο το πληκτρολόγιο χωρίς να πηγαίνουμε να ψηφίσουμε απλά δίνει δύναμη στους πιό οργανωμένους. Έτσι λειτουργεί ο κόσμος, το να καθόμαστε και να βρίζουμε την δύναμη της βαρύτητας δεν θα την κάνει να πάψει να ισχύει. Ο καθένας είναι τόσο έξυπνος όσο είναι οι πράξεις του, όχι τα λόγια του.
Μαγκιά σας κύριοι Εγκέλαδοι, Τσουνάμι και Μουσώνες, κλείστε το μέχρι το 2020. Πάμε να ρίξουμε την κυβέρνηση. Ολέ!
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.
Jason_ab

Έτος εισαγωγής: 2004

Re: 11/11: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. & σχόλια

Δημοσίευσηαπό margot » Τρί, 12 Νοέμ 2013 11:01 am

Συγγνώμη λίγο για το εκτός θέματος ερώτημα που θα θέσω και χωρίς να θέλω να προκαλέσω εκνευρισμό ή γκρίνιες, εν τέλει όντως δεν δίνονται μαθήματα?Ρωτάω απλά για σιγουριά...
margot

Δημοσίευσηαπό Mechalis » Τρί, 12 Νοέμ 2013 11:18 am

ntua έγραψε:Προσωπικά θεωρώ πως την άλλη δευτέρα στη συνέλευση θα βγει απόφαση για ανοιχτή σχολή. Θέλω να πιστεύω πως η ΔΑΠ ήρθε σε συνενόηση με τον πρόεδρο και η εξεταστική θα πάρει άλλη μια βδομάδα παράταση χωρίς συνέπειες και γι'αυτό δεν άνοιξε η σχολή, ώστε να αποφευχθεί η γκρίνια για την επανεκκίνηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας πριν την επέτειο του πολυτεχνείου. Απλά με ενοχλεί που περιμένουμε από την ΔΑΠ να κατεβάσει τα τρένα της να ψηφίσουν για να ανοίξουμε όταν είμαστε τόσοι φοιτητές που θέλουμε από καιρό να ανοίξει η σχολή μας και σήμερα ήταν η καλύτερη ευκαιρία μας και την πετάξαμε.

Δεν ξέρω αν έγινε τόσο οργανωμένα/συστηματικά/με σχέδιο, αλλά η πρώτη μου σκέψη πριν δω τα τελευταία γεγονότα ήταν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει καμία ιδιαίτερη προσπάθεια εναντίωσης σε οποιοδήποτε αγώνα εργαζομένων πριν τις 17 Νοέμβρη και ειδικά στο Πολυτεχνείο.

Η επέτειος του πολυτεχνείου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο και την σέβονται όλα τα κόμματα της μεταπολίτευσης (ακόμα και η Νέα Δημοκρατία σε κάποιο βαθμό, εξαίρεση το Λαϊκό Χουντικό Κόμμα Χρυσή Αυγή) και αν μη τι άλλο γνωρίζουν ότι το πολιτικό κόστος του να αγγίξουν έστω και τρίχα απεργού στο χώρο του πολυτεχνείου την ημερομηνία εκείνη είναι τεράστιο, ίσως και απόλυτα καταστρεπτικό.

Συνεπώς κάτι μου λέει ότι έχουν μια δόση αλήθειας οι σκέψεις σου αν και υποψιάζομαι ότι σπάνια γίνονται τα πράγματα με απόλυτη οργάνωση και συγχρονισμό, αλλά ίσως υπάρχουν γενικευμένες τάσεις.
Mechalis

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Prince of Persia » Τρί, 12 Νοέμ 2013 2:48 pm

ntua έγραψε:Προσωπικά θεωρώ πως την άλλη δευτέρα στη συνέλευση θα βγει απόφαση για ανοιχτή σχολή. Θέλω να πιστεύω πως η ΔΑΠ ήρθε σε συνενόηση με τον πρόεδρο και η εξεταστική θα πάρει άλλη μια βδομάδα παράταση χωρίς συνέπειες και γι'αυτό δεν άνοιξε η σχολή, ώστε να αποφευχθεί η γκρίνια για την επανεκκίνηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας πριν την επέτειο του πολυτεχνείου. Απλά με ενοχλεί που περιμένουμε από την ΔΑΠ να κατεβάσει τα τρένα της να ψηφίσουν για να ανοίξουμε όταν είμαστε τόσοι φοιτητές που θέλουμε από καιρό να ανοίξει η σχολή μας και σήμερα ήταν η καλύτερη ευκαιρία μας και την πετάξαμε.

Το ζητημα πιστευω ειναι οτι αυτη τη στιγμη τα πραγματα δεν δρομολογουνται απο τους φοιτητες αλλα κυριως απο τους εργαζομενους...Δεν νομιζω οτι η σχολη θα ανοιγε ακομα και στην περιπτωση που υπερψηφιζοταν πλαισιο ανοιχτης σχολης..Οταν ρωτηθηκαν χθες οι εργαζομενοι γι'αυτο, απαντησαν απλως οτι λογω ελλειψης προσωπικου δεν μπορουν να γινουν εξετασεις και ΟΧΙ οτι θα επιτρεψει η επιτροπη των εργαζομενων να γινουν εξετασεις (σε περιπτωση που ανοιγε η σχολη με αποφαση των φοιτητων)...
''Tίποτα γενναίο δεν μπορεί ο άνθρωπος να κάμει στον κόσμο, αν δεν υποτάξει τη ζωή του σ' έναν Αφέντη ανώτερό του.'',Νίκος Καζαντζάκης
Sting-Desert Rose
Άβαταρ μέλους
Prince of Persia

Δημοσίευσηαπό nicklaou » Τρί, 12 Νοέμ 2013 3:24 pm

Prince of Persia έγραψε:

Το ζητημα πιστευω ειναι οτι αυτη τη στιγμη τα πραγματα δεν δρομολογουνται απο τους φοιτητες αλλα κυριως απο τους εργαζομενους...Δεν νομιζω οτι η σχολη θα ανοιγε ακομα και στην περιπτωση που υπερψηφιζοταν πλαισιο ανοιχτης σχολης..Οταν ρωτηθηκαν χθες οι εργαζομενοι γι'αυτο, απαντησαν απλως οτι λογω ελλειψης προσωπικου δεν μπορουν να γινουν εξετασεις και ΟΧΙ οτι θα επιτρεψει η επιτροπη των εργαζομενων να γινουν εξετασεις (σε περιπτωση που ανοιγε η σχολη με αποφαση των φοιτητων)...

απο τι στιγμη που καποιοι ανωτεροι μας αποφασισαν οτι η σχολη θα ανοιξει και θα γινουν εξετασεις εμεις δεν εχουμε κανενα λογο στο να αναρωτηθουμε πως θα γινουν. ο καθηγητης σου ειναι ανωτερος σου εδω και ειπε οτι θα γινουν εξετασεις.. σε αυτο τι λογο εχει ο φοιτητης ? εχουν αντιστραφει ολοι οι ρολοι και ολοι οι κανονες.. για αυτο και ολο το μπαχαλο παντου..
nicklaou Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό pshlos92 » Τρί, 12 Νοέμ 2013 4:41 pm

nicklaou έγραψε:
Prince of Persia έγραψε:

απο τι στιγμη που καποιοι ανωτεροι μας αποφασισαν οτι η σχολη θα ανοιξει και θα γινουν εξετασεις εμεις δεν εχουμε κανενα λογο στο να αναρωτηθουμε πως θα γινουν. ο καθηγητης σου ειναι ανωτερος σου εδω και ειπε οτι θα γινουν εξετασεις.. σε αυτο τι λογο εχει ο φοιτητης ? εχουν αντιστραφει ολοι οι ρολοι και ολοι οι κανονες.. για αυτο και ολο το μπαχαλο παντου..

Και οι υπουργοι οι βουλευτες και ο πρωθυπουργος ανωτεροι μας ειναι στην ιεραρχια του κρατους, τι σημαινει αυτο? δηλαδη αν σου ζητουσε ο καθηγητης σεξουαλικη χαρη εσυ θα ελεγες ενταξει?
pshlos92

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης