Jakarta έγραψε:Ηξερες πολύ καλά τι αντίδραση θα προκαλούσε αυτή η εικόνα . Όλοι άλλοι έχουν κολλημένα μυαλά και εσύ είσαι το πιο πεφωτισμένο εδώ μέσα.
Αυτή είναι η απάντησή σου στο σεντόνι μου; Συγχαρητήρια
Jakarta έγραψε:Ηξερες πολύ καλά τι αντίδραση θα προκαλούσε αυτή η εικόνα . Όλοι άλλοι έχουν κολλημένα μυαλά και εσύ είσαι το πιο πεφωτισμένο εδώ μέσα.
shoukar έγραψε:Ρε OxYdO,
Αν έκανα ειρωνικά σχόλια για τη μητέρα σου, το πατέρα σου η όποιον/ότι άλλο αγαπάς θα σου άρεσε? Όχι.
Θα αντιδρούσες? Ναι (το πιο πιθανόν).
Θα ήταν δικαίωμά μου όμως να τα κάνω? Ναι
Τότε εγώ σαν ώριμος άνθρωπος, έστω και αν πιστεύω ότι τα ειρωνικά σχόλια μου είναι σωστά, τι πρέπει να κάνω?
Φυσικά να μην ειρωνευτώ γνωρίζοντας ότι θα προκαλέσω. Εκτός αν αυτός είναι ο σκοπός μου.
Τώρα πάλι αν διαφωνείς με την ιδέα της θρησκείας φυσικά και μπορείς να το εκφράσεις χωρίς να ειρωνευτείς και χωρίς να προσβάλεις κανένα.
Κανένας δεν σου τη πέφτει επειδή διαφωνείς με τη θρησκεία αλλά επειδή την ειρωνέυεσε.
Τέλος δεν καταπατάς καμία ελευθερία με τις ειρωνείες, είναι δικαίωμα σου. Απλά προκαλείς
thev έγραψε:καλησπερα σε ολους... θα παρακαλουσα θερμα τους συντονιστες του φορουμ να αποσυρουν το υλικο που προσβαλλει τις αξιες και τα πιστευω καποιων. Απο το 313 μΧ που υπογραφηκε το διαταγμα των Μεδιολανων και μεχρι σημερα εξακολουθει να ισχυει η ανεξιθρησκια, καθενας ας πιστευει εκει που θελει και βρισκει ανταποκριση και εσωτερικη πληρωση... Ως γνωστον το φορουμ ειναι ανεξαρτητο και απο οτι εχω παρατηρησει αποσυρονται γνωμες που θιγουν μεγαλο τμημα χρηστων... το παραπανω υλικο δε νομιζω οτι αποτελει θεμα υγιους διαλογου ουτε αντικειμενο νεας γνωσης.... και κτ τελευταιο εντελως εγκυκλοπαιδικα μιας που εγινε νυξη ο Αγιος που χλευαζεται εκτος απο οτι ιατρευσε πολυ κοσμο την ωρα του μαρτυριου του λυγισε σαν κερι το ξιφος που θα τον αποκεφαλιζε και στη συνεχεια κατοπιν δικης του προσευχης το ξιφος επανηλθε και αφου τον αποκεφαλισαν αρχισς να ρεει γαλα αντι για αιμα... οποιος λοιπον ειναι σε θεση να του μοιασςι και να θυσιαστει με παρομοιο τροπο για τα πιστευω του ας τον κρινει και ας τον σατυρισει. ευχαριστω ππλυ και συγγνωμη για την παρεμβαση...
Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες