Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό ΧΡΙΣΤΙΝΑ » Παρ, 25 Οκτ 2013 5:44 pm

tsol21 έγραψε:Για να τελειώνω, η απεργία αυτών των ανθρώπων-όσο και αν παλαιότερα έχουν βρεθεί ενάντια στους φοιτητές και τις διεκδικήσεις μας-είναι μια απεργία για την επιβίωσή τους και για την επιβίωση του πολυτεχνείου.Οπότε νομίζω,είναι ζήτημα ανθρώπινης αξιοπρέπειας να τους συμπαρασταθούμε.

Μετά από αυτές τις 3 σειρές νομίζω το τόπικ θα μπορούσε να θεωρηθεί πως ολοκλήρωσε τον σκοπό του:)Πραγματικά ό, τι πιο περιεκτικό έχει γραφεί :clap:
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Έτος εισαγωγής: 2005

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Jakarta » Παρ, 25 Οκτ 2013 6:02 pm

tsol21 έγραψε:1.A ρε jakarta,αν ήταν η μάνα σου ανάμεσα στους απολυμένους τι θα λεγες? Όποιος είναι έξω απ το χορό πολλά τραγούδια λέει...
2.ΑΣΕΠ,αξιολόγηση,αξιοκρατικές προσλήψεις...Όλοι τώρα το θυμηθήκατε. Τόσα χρόνια ρουσφέτια,γαλάζια-πράσινα παιδιά,γνωριμίες,βύσματα ξεχάστηκαν εν μία νυκτί.Αλλά τώρα βάλατε όλοι τη μπέρτα του σκοτεινού εκδικητή και βρήκατε τη λύση:να απολυθούν όλοι!

1. Ποιός σου είπε οτι η μητέρα μου έχει δουλειά ? Kαι όταν απολύθηκε την επόμενη μέρα ηταν σπιτι της .
2. Δλδ εσυ πιστεύεις οτι καλώς μπηκαν χωρίς ασεπ ? Επειδη υπάρχει μια σάπια κατάσταση (που εγώ δεν συμφωνώ) καλώς έκαναν και την εκμεταλεύτηκαν? Μπράβο σου. Δεν είπα ποτέ να απολυθούν όλοι.
Jakarta

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Παρ, 25 Οκτ 2013 6:23 pm

Να βρεθούν στο δρόμο ρε όσοι το αξίζουν! (και να τους καούν και τα καρτόνια που θα έχουν για σπίτι στο δρομο)
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό tsol21 » Παρ, 25 Οκτ 2013 6:24 pm

1.Και φυσικά όταν την απόλυαν της έλεγες να μην απεργήσει ε?
2.Και επειδή υπάρχει μια σάπια κατάσταση (που και εγώ δεν συμφωνώ),πρέπει να μείνουν 400 άνθρωποι στο δρόμο?? Και στην ΕΡΤ υπήρχε ύποπτη προϊστορία προσλήψεων(ο Κεδίκογλου είχε βάλει καμιά 30αριά δικούς του!) πρέπει να έχουμε τις πρώτες μαζικές απολύσεις στην ελληνική ιστορία και μαύρο στις οθόνες??
Το να υπερασπίζεσαι το δικαίωμα στην εργασία αυτών των ανθρώπων είναι η αρχή για να διεκδικείς το δικαίωμα για δουλειά για όλους,να σβήσεις τις σκιές του παρελθόντος και να φτιάξεις κάτι καινούριο χωρίς διαχωρισμούς και προτεραιότητες.
tsol21

Δημοσίευσηαπό Jakarta » Παρ, 25 Οκτ 2013 6:30 pm

tsol21 έγραψε:1.Και φυσικά όταν την απόλυαν της έλεγες να μην απεργήσει ε?
2.Και επειδή υπάρχει μια σάπια κατάσταση (που και εγώ δεν συμφωνώ),πρέπει να μείνουν 400 άνθρωποι στο δρόμο?? Και στην ΕΡΤ υπήρχε ύποπτη προϊστορία προσλήψεων(ο Κεδίκογλου είχε βάλει καμιά 30αριά δικούς του!) πρέπει να έχουμε τις πρώτες μαζικές απολύσεις στην ελληνική ιστορία και μαύρο στις οθόνες??
Το να υπερασπίζεσαι το δικαίωμα στην εργασία αυτών των ανθρώπων είναι η αρχή για να διεκδικείς το δικαίωμα για δουλειά για όλους,να σβήσεις τις σκιές του παρελθόντος και να φτιάξεις κάτι καινούριο χωρίς διαχωρισμούς και προτεραιότητες.

1. Να απεργήσει ? Πως ? Απολύθηκε απο ιδιωτική εταιρία , να απεργήσει που ? Απάντησε μου
2. Αν αυτοι οι 400 μπηκαν χωρίς ασεπ , με πλαστά πιστοποιητικά ΝΑΙ. Δε θα τους πω και μπραβο που πηραν την θέση κάποιου που άξιζε και να τους χαιδέψω τα αυτιά επειδή είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ παιδιά
Jakarta

Δημοσίευσηαπό tsol21 » Παρ, 25 Οκτ 2013 6:44 pm

1.Αν υπάρχει σωματείο στο χώρο εργασίας της να οργανωθεί σε αυτό και να αντιδράσει μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους που πλήττονται,συλλογικά, διεκδικώντας τα δίκαια δικαιώματά της.Η αδράνεια και η υποταγή στις αποφάσεις των αφεντικών δεν έχει δώσει πίσω,ποτέ και σε κανέναν τη δουλειά του.
2.Σε αυτό δεν σου απαντάω,μάλλον δεν διαβάζεις τι σου λέω. Έχεις προαποφασίσει τι θα πεις και ενώ προσπαθώ με καλή διάθεση και επιχειρήματα να σου πώ την άποψή μου,εσύ λες το δικό σου οπότε σταματάω.
tsol21

Δημοσίευσηαπό Jakarta » Παρ, 25 Οκτ 2013 6:47 pm

1. Αρχίσαμε την κουβέντα για αφεντικά και δούλους. Να πάει να κάνει κατάληψη στην εταιρία και μετά απο 10 λεπτά να την έχουν συλλάβει
2. Μάλλον δεν έχεις τι να απαντήσεις , δεν περίμενα κάτι άλλο. Μάλλον συμφωνείς στο να μπαίνει ο άλλος χωρίς ΑΣΕΠ σε Ανώτατα Ιδρύματα και αυτό θα βοηθήσει στον εξορθολογισμό
Jakarta

Δημοσίευσηαπό tsol21 » Παρ, 25 Οκτ 2013 6:52 pm

Άν νιώθεις νικητής της κουβεντας και ευχαριστημενος με τα λεγόμενά σου και την κατάσταση της ζωής σου εγώ πάω πάσο.Καλό σου απόγευμα!
tsol21

Δημοσίευσηαπό Jakarta » Παρ, 25 Οκτ 2013 7:00 pm

tsol21 έγραψε:Άν νιώθεις νικητής της κουβεντας και ευχαριστημενος με τα λεγόμενά σου και την κατάσταση της ζωής σου εγώ πάω πάσο.Καλό σου απόγευμα!

Νικητής ? Δημοτικό είμαστε ? Μην πας την κουβέντα στην κατάσταση της ζωής μου , πολύ εύκολο να πετάμε το μπαλάκι αλλού , Για το ΑΣΕΠ σε ρώτησα.
Jakarta

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Παρ, 25 Οκτ 2013 7:06 pm

• Ερώτηση #1 - Ξέρεις εσύ ποιοι μπήκαν με ΑΣΕΠ ή είσαι σίγουρος ότι θα φύγουν αυτοί που μπήκαν από τα παράθυρα;
  • Ερώτηση #2 - Άτομα που μπήκαν από ΑΣΕΠ = κάνω καλά τη δουλειά μου; Εγώ προτιμώ έναν ο οποίος μπήκε από το παράθυρο σε καθεστώς προ ΑΣΕΠ που τότε ήταν ο μόνος τρόπος αλλά κάνει καλά τη δουλειά.
Και στις 2 ερωτήσεις ο νόμος δε μου δίνει σωστή απάντηση γι'αυτό διαμαρτύρομαι.

Υ.Γ. ενδιαφέρον παράδειγμα προς μελέτη είναι το φαινόμενο της ΕΡΤ
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση