Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Παρ, 25 Οκτ 2013 4:40 pm

Jakarta έγραψε:Δλδ είχα την υποχρέωση φίλε μου να τρέχω στις συνελεύσεις και να ψήνω πανσέτες? Η νομίζεις οτι μου περισσεύουν τα λεφτά να κάθομαι στην Αθήνα ? Οταν έμπαιναν χωρίς ΑΣΕΠ οι υπάλληλοι και το λουζόμασταν όλοι πού ήσουν ?

Καλοπροαίρετη η απάντηση

Γενικά όταν δεν παρευρισκόμαστε σε κάτι το σωστότερο είναι να μην έχουμε άποψη γι' αυτό. Όπως ο shamrock από πάνω, αν ερχόταν κάπου έστω ή αν φρόντιζε να μάθει θα ήξερε ότι και ο σύλλογος ΔΕΠ κάνει συνελεύσεις.
Κι αν διαφωνείς με τις πανσέτες έλα σε μια συνέλευση-συζήτηση-whatever και πρότεινε αυτό που σκέφτεσαι για το πως θα ανοίξει το πανεπιστήμιο. Αν μου απαντήσεις περιμένω την αστυνομία, οκ το έγραψες, το είπες δε χρειάζεται να το ξαναπείς. Όσο για το δεύτερο σκέλος, εγώ ήμουν μάλλον μαθητής ή ανενημέρωτος. Σκέψου ότι αυτή η κίνηση δε γίνεται σε καμία περίπτωση για τον εξορθολογισμό του πανεπιστημίου μας, αυτό είναι που έχει μείνει στο κενό τόσο καιρό.
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Jakarta » Παρ, 25 Οκτ 2013 4:44 pm

Για το ΑΣΕΠ δεν απάντησες , η μπάλα στην εξέδρα άλλη μια φορά . Και μετά μιλάμε για εξορθολογισμό
Jakarta

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Παρ, 25 Οκτ 2013 4:51 pm

eX=mc έγραψε:Όσο για το δεύτερο σκέλος, εγώ ήμουν μάλλον μαθητής ή ανενημέρωτος. Σκέψου ότι αυτή η κίνηση δε γίνεται σε καμία περίπτωση για τον εξορθολογισμό του πανεπιστημίου μας, αυτό είναι που έχει μείνει στο κενό τόσο καιρό.

Jakarta έγραψε:Για το ΑΣΕΠ δεν απάντησες , η μπάλα στην εξέδρα άλλη μια φορά . Και μετά μιλάμε για εξορθολογισμό

Τόση ώρα έχω ανοίξει διάλογο μαζί σου αντιβαίνοντας σε αυτά που λέω τόσο καιρό, "Μην ανοίγετε προσωπικό διάλογο μέσα στα τόπικς" με μοναδική ελπίδα να ενημερώσω, να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα σε αυτούς που ίσως να είναι ακόμα μπερδεμένοι κλπ κλπ κι εσύ το γυρνάς για ακόμη μια φορά σε συζήτηση καφενείου. Τελευταία φορά.

Υ.Γ. αν ήθελα να σε λογοκρίνω, θα το είχα κάνει εδώ και πολύ καιρό απαγορεύοντας την πρόσβασή σου στο φόρουμ, αντί αυτού γράφεις δημοσιεύσεις περί λογοκρισίας εδώ μέσα.

Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό shamrock1992 » Παρ, 25 Οκτ 2013 5:02 pm

eX-mc έγραψε: Όπως ο shamrock από πάνω, αν ερχόταν κάπου έστω ή αν φρόντιζε να μάθει θα ήξερε ότι και ο σύλλογος ΔΕΠ κάνει συνελεύσεις.

Μην ρίχνεις λάσπη και μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει. Σε προκαλώ να αντρέξεις που είπα ότι ο σύλλογος ΔΕΠ δεν καάνει συνελέυσεις ή γενικά να είπα οτιδήποτε έχει να κάνει με τον σύλλογο ΔΕΠ.
Έχω βρεθεί αρκετές συνελεύσεις και δεν καταλαμβαίνω το γιατί όποιος δεν έρχεται συνέλευση δεν μπορεί να έχει άποψη.. Μπορεί να μην έχει τα χρήματα να ΚΑΘΙΣΕΙ ΑΛΛΟ στην Αθήνα, να έχει ανέβει στο χωριό του, αλλά ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ!
shamrock1992

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Παρ, 25 Οκτ 2013 5:07 pm

Γιατί ρίχνω λάσπη; Κανέναν τέτοιο σκοπό δεν έχω κι αν το έκανα θα ζητήσω συγνώμη. Αλλά πριν δεν έγραψες αν αρκούν οι διοικητικοί υπάλληλοι να θέσουν σε απραξία το πανεπιστήμιο ολόκληρο; Εγώ σου απάντησα ότι κάνουν και τα μέλη ΔΕΠ. Άρα, είτε δεν ήρθες είτε δεν ενημερώθηκες σωστά. Να έχεις άποψη, δε σου το απαγόρευσε κανείς, αλλά εδώ γράφεις μια άποψη χωρίς να γνωρίζεις, άρα άκριτα. Εν κατακλείδι, αν το πήρες στραβά σου ζητώ συγνώμη, ίσως να είχα παρασυρθεί από τον διάλογο με τον Jakarta.

Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό shamrock1992 » Παρ, 25 Οκτ 2013 5:15 pm

eX-mc έγραψε:Γιατί ρίχνω λάσπη; Κανέναν τέτοιο σκοπό δεν έχω κι αν το έκανα θα ζητήσω συγνώμη. Αλλά πριν δεν έγραψες αν αρκούν οι διοικητικοί υπάλληλοι να θέσουν σε απραξία το πανεπιστήμιο ολόκληρο; Εγώ σου απάντησα ότι κάνουν και τα μέλη ΔΕΠ. Άρα, είτε δεν ήρθες είτε δεν ενημερώθηκες σωστά. Να έχεις άποψη, δε σου το απαγόρευσε κανείς, αλλά εδώ γράφεις μια άποψη χωρίς να γνωρίζεις, άρα άκριτα. Εν κατακλείδι, αν το πήρες στραβά σου ζητώ συγνώμη, ίσως να είχα παρασυρθεί από τον διάλογο με τον Jakarta.

Δεν είναι αυτό το θέμα φίλτατε/η απλά είχες αναφέρει ότι δεν εχω έρθει σε συνελεύσεις και δεν γνωρίζω ότι τα μέλη ΔΕΠ κάνουν συνελεύσεις κάτι που δεν ισχύει αφού αν προσέξεις δεν ανάφερα πουθενά κάτι για τα μέλη ΔΕΠ.
shamrock1992

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 25 Οκτ 2013 5:17 pm

@ shamrock1992 κι εγώ από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι λες ότι δεν γίνονται μαθήματα επειδή απεργούν μόνο οι διοικητικοί. Κι ο eX-mc σου απάντησε ότι απεργούν και τα μέλη ΔΕΠ. Αυτό είναι η ουσία. Τώρα αν εννοούσες κάτι άλλο με το "δεν έχουμε πρόσβαση" ας μας το διευκρινήσεις να το καταλάβουμε.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Παρ, 25 Οκτ 2013 5:19 pm

shamrock1992 έγραψε:
eX-mc έγραψε:Γιατί ρίχνω λάσπη; Κανέναν τέτοιο σκοπό δεν έχω κι αν το έκανα θα ζητήσω συγνώμη. Αλλά πριν δεν έγραψες αν αρκούν οι διοικητικοί υπάλληλοι να θέσουν σε απραξία το πανεπιστήμιο ολόκληρο; Εγώ σου απάντησα ότι κάνουν και τα μέλη ΔΕΠ. Άρα, είτε δεν ήρθες είτε δεν ενημερώθηκες σωστά. Να έχεις άποψη, δε σου το απαγόρευσε κανείς, αλλά εδώ γράφεις μια άποψη χωρίς να γνωρίζεις, άρα άκριτα. Εν κατακλείδι, αν το πήρες στραβά σου ζητώ συγνώμη, ίσως να είχα παρασυρθεί από τον διάλογο με τον Jakarta.

Δεν είναι αυτό το θέμα φίλτατε/η απλά είχες αναφέρει ότι δεν εχω έρθει σε συνελεύσεις και δεν γνωρίζω ότι τα μέλη ΔΕΠ κάνουν συνελεύσεις κάτι που δεν ισχύει αφού αν προσέξεις δεν ανάφερα πουθενά κάτι για τα μέλη ΔΕΠ.

eX-mc έγραψε:Όπως ο shamrock από πάνω, αν ερχόταν κάπου έστω ή αν φρόντιζε να μάθει θα ήξερε ότι και ο σύλλογος ΔΕΠ κάνει συνελεύσεις.

Αυτό έγραψα. Ε ναι, δεν ανέφερες πουθενά γα μέλη ΔΕΠ αλλά με αυτό που ρώτησες είναι σαν αυτά να είναι αμέτοχα στην κατάσταση άρα έμμεσα τα αναφέρεις. Τεσπα ό,τι έγινε θεωρείται λήξαν. Δεν έχω καμία διάθεση ούτε χρόνο να βάλω λόγια σε κανέναν. Μπορεί να ήταν απλά δικό μου λάθος.

Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό tsol21 » Παρ, 25 Οκτ 2013 5:34 pm

1.A ρε jakarta,αν ήταν η μάνα σου ανάμεσα στους απολυμένους τι θα λεγες? Όποιος είναι έξω απ το χορό πολλά τραγούδια λέει...
2.ΑΣΕΠ,αξιολόγηση,αξιοκρατικές προσλήψεις...Όλοι τώρα το θυμηθήκατε. Τόσα χρόνια ρουσφέτια,γαλάζια-πράσινα παιδιά,γνωριμίες,βύσματα ξεχάστηκαν εν μία νυκτί.Αλλά τώρα βάλατε όλοι τη μπέρτα του σκοτεινού εκδικητή και βρήκατε τη λύση:να απολυθούν όλοι!
3.Να γίνονται τα μαθήματά μου και δεν με νοιάζει τίποτε άλλο,εξάλλου δεν έχω λεφτά να κάθομαι στην Αθήνα!Πάλιωσε αυτή η καραμέλα νομίζω πλέον..Από το 2006 έχουν ξεκινήσει μια σειρά αντιμεταρρυθμίσεων από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις στην παιδεία και ενώ κάποιοι τρώνε τα σωθικά τους για να βγει μια συνέλευση,μια κινητοποίηση ενάντια στην καταστροφή και διάλυση των πανεπιστημίων,η Αράχοβα,ο Κιάμος και οι σημειώσεις για ένα ψηφαλάκι μάλλον ήταν πιο σημαντικά..Ο καθένας ας υποστεί τις συνέπειες των επιλογών του λοιπόν,τώρα που το ΕΜΠ θα καταντήσει
χωρίς προσωπικό,εργαστήρια και χωρίς αξία στο πτυχίο..
4. Τέλος,ρε jakarta,από πότε θα αποφασίσεις εσύ πως θα κινητοποιηθούν οι εργαζόμενοι?Και στην τελική,αυτοί παίζουν 7 βδομάδες το κεφάλι τους,απειλούνται καθημερινά με επιστρατεύσεις,μηνύσεις,συλλήψεις κλπ.Τόσο πιο σπουδαίο είναι το beton από όλα αυτά?
Για να τελειώνω, η απεργία αυτών των ανθρώπων-όσο και αν παλαιότερα έχουν βρεθεί ενάντια στους φοιτητές και τις διεκδικήσεις μας-είναι μια απεργία για την επιβίωσή τους και για την επιβίωση του πολυτεχνείου.Οπότε νομίζω,είναι ζήτημα ανθρώπινης αξιοπρέπειας να τους συμπαρασταθούμε.
tsol21

Δημοσίευσηαπό airetikos » Παρ, 25 Οκτ 2013 5:44 pm

Σε αυτό το σημείο χωρίς να παίρνω το μέρος κανενού θέλω να πώ 2 πράγματα
1 Για την αστυνομία. Δεν μπαίνω στην ουσία της πρότασης να μπεί η αστυνομία στο ΕΜΠ (πολύ άσχημο πράγμα η ταπεινή άποψή μου αν μπεί) αλλά μπαίνω στην ΠΡΑΞΗ. Λοιπόν για να μπεί στο ΕΜΠ η αστυνομία πρέπει να τελούνται ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. Οποιος έχει μπει έστω μια φορά στο ΕΜΠ αυτον τον καιρό (έχω μπεί για όποιον το παίζει εξυπνάκιας) όχι αξιόποινες αλλά σχεδόν ούτε καν πράξεις δεν γίνονται μιας και εκτός απο τις συνελεύσεις που γίνονται σε κλίμα έντασης αλά σε κλίμα αξιοπρέπειας δεν γίνεται κάτι άλλο.
2 Επίσης το να λέμε πια όλες αυτές τις νευρικές κουβέντες εκατέρωθεν το ξανάπα δεν έχει νόημα. Πρέπει όλοι να ηρεμήσουμε και να έχουμε μεγάλη υπομονή γιατί θα ναι πολύ δύσκολη η κατάσταση ΟΠΟΙΑ και αν ειναι η έκβαση της απεργίας.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης