Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Jakarta » Παρ, 25 Οκτ 2013 4:03 pm

eX-mc έγραψε:
Jakarta έγραψε:Για σκεφτείτε να ήταν ιδιωτικοί υπάλληλοι και μια μέρα να αρχίσουν να κάνουν κατάληψη στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία με το έτσι θέλω, να χρησιμοποιούν τα κτήρια το ρεύμα και να στέλνουν και κανένα email στους πελάτες (ανυπόγραφο με τις θέσεις του Σύριζα) . Σε πόση ώρα θα είχε μπέι μέσα η αστυνομία ? Στην περίπτωση του ΕΜΠ γιατί τους χαϊδεύουμε τα αυτιά και δεν μπαίνει η αστυνομία μέσα ?

Αν σ'αρέσουν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις να πήγαινες σε ένα από τα πληθώρα κολέγια που κυκλοφορούν στην πιάτσα. Αν στις απόψεις σου ή στις ευχές σου είναι να μπει η αστυνομία στο πανεπιστήμιο γι'αυτό το λόγο, για μένα δεν είσαι καν ευπρόσδεκτος να το γράφεις εδώ μέσα.

Δηλαδή αν δεν συμφωνούμε με την άποψη των διαχειριστών τρώμε ban ? Αυτό είναι το σκεπτικό εδω μέσα ? Και δεν μίλησα σε καμία περίπτωση για ιδιωτικά κολλέγια

Για τους 900,000 ιδιωτικούς υπαλλήλους που έχασαν την θέση τους σε 4 χρόνια δεν είδα την ίδια ευαισθησία http://www.iefimerida.gr/news/127192/%CF%83%CE%B5-4-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-900000-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B7-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7-%C2%AB%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B5%C2%BB-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%B1
Jakarta

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Παρ, 25 Οκτ 2013 4:05 pm

Jakarta έγραψε:
eX-mc έγραψε:
shamrock1992 έγραψε:Δικαίωμα στην απεργία σαφώς και έχουν, όπως ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι. Δικαίωμα στο να μου επιβάλλουν να μην έχω πρόσβαση στο χώρο του Ε.Μ.Π. αυτό δεν μπορώ να το κατανοήσω.

Αυτό ακούγεται πολύ, μπορεί να το έχω σκεφτεί κι εγώ, αλλά καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είναι πλήρως αντιφατικό. Όταν σου λέει ότι απεργεί καθένας που συμβάλλει στη λειτουργία του ιδρύματος τι εννοείς να έχεις πρόσβαση μέσα σ'αυτό; Και τώρα μπορείς να μπεις μέσα στο χώρο, να μιλήσεις με όσους είναι με αυτούς που είναι στις πύλες ή στα κτίρια και κάνουν συνελεύσεις κ.λ.π. Τι όμως εννοείς ακριβώς να έχεις πρόσβαση στο χώρο; Να γίνει οποιαδήποτε εκπαιδευτική διαδικασία; Σε περιπτώσεις ανάγκης για κάποια χαρτιά, βεβαιώσεις κ.α. έχουν γραφτεί αρκετές φορές εδώ τρόποι επικοινωνίας για ενημέρωση κι εξυπηρέτηση, γιατί όχι, των ενδιαφερομένων.

Δηλαδή ο σκοπός του ιδρύματος είναι να γίνονται συνελεύσεις , να ψήνει σουβλάκια και να παρακαλάς για να σου βγάλουν ένα χαρτί ?

Αυτή την εικόνα θα ήταν ανεκτό να την έχεις αν περιμένεις να γραφτείς για πρώτη φορά στη σχολή μας. Διαφορετικά, δεν αξίζεις καν μια απάντηση.
Αν τώρα είσαι όντως πρωτοετής που περιμένεις να γραφτείς, τότε θα πρέπει να καταλάβεις ότι το πανεπιστήμιο είναι ένα εκπαιδευτικό κέντρο που δεν έχει μόνο στόχο να σου μάθει καλά μαθηματικά ή φυσική. Αλλά ακόμα κι έτσι αν το βλέπεις θα πρέπει να καταλάβεις ότι με αυτό που συμβαίνει τώρα ούτε το μάθημα σου θα είναι ποιοτικότερο απ'ότι ήταν.
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό shamrock1992 » Παρ, 25 Οκτ 2013 4:09 pm

eX-mc έγραψε:
shamrock1992 έγραψε:Δικαίωμα στην απεργία σαφώς και έχουν, όπως ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι. Δικαίωμα στο να μου επιβάλλουν να μην έχω πρόσβαση στο χώρο του Ε.Μ.Π. αυτό δεν μπορώ να το κατανοήσω.

Αυτό ακούγεται πολύ, μπορεί να το έχω σκεφτεί κι εγώ, αλλά καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είναι πλήρως αντιφατικό. Όταν σου λέει ότι απεργεί καθένας που συμβάλλει στη λειτουργία του ιδρύματος τι εννοείς να έχεις πρόσβαση μέσα σ'αυτό; Και τώρα μπορείς να μπεις μέσα στο χώρο, να μιλήσεις με όσους είναι με αυτούς που είναι στις πύλες ή στα κτίρια και κάνουν συνελεύσεις κ.λ.π. Τι όμως εννοείς ακριβώς να έχεις πρόσβαση στο χώρο; Να γίνει οποιαδήποτε εκπαιδευτική διαδικασία; Σε περιπτώσεις ανάγκης για κάποια χαρτιά, βεβαιώσεις κ.α. έχουν γραφτεί αρκετές φορές εδώ τρόποι επικοινωνίας για ενημέρωση κι εξυπηρέτηση, γιατί όχι, των ενδιαφερομένων.

Γιατί είναι αντιφατικό?? Δηλαδή με το να απεργούν οι διοικητικοί υπάλληλοι αυτό συνεπάγεται με απεργία ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του ιδρύματος??

eX-mc έγραψε:Αν τώρα είσαι όντως πρωτοετής που περιμένεις να γραφτείς, τότε θα πρέπει να καταλάβεις ότι το πανεπιστήμιο είναι ένα εκπαιδευτικό κέντρο που δεν έχει μόνο στόχο να σου μάθει καλά μαθηματικά ή φυσική. Αλλά ακόμα κι έτσι αν το βλέπεις θα πρέπει να καταλάβεις ότι με αυτό που συμβαίνει τώρα ούτε το μάθημα σου θα είναι ποιοτικότερο απ'ότι ήταν.

Τι στόχο δηλαδή πρέπει να έχει ένα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ πέρα απο αυτά??
Τελευταία επεξεργασία από eX-mc και Παρ, 25 Οκτ 2013 4:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Συγχώνευση δημοσιεύσεων.
shamrock1992

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Παρ, 25 Οκτ 2013 4:13 pm

Jakarta έγραψε:
eX-mc έγραψε:
Jakarta έγραψε:Για σκεφτείτε να ήταν ιδιωτικοί υπάλληλοι και μια μέρα να αρχίσουν να κάνουν κατάληψη στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία με το έτσι θέλω, να χρησιμοποιούν τα κτήρια το ρεύμα και να στέλνουν και κανένα email στους πελάτες (ανυπόγραφο με τις θέσεις του Σύριζα) . Σε πόση ώρα θα είχε μπέι μέσα η αστυνομία ? Στην περίπτωση του ΕΜΠ γιατί τους χαϊδεύουμε τα αυτιά και δεν μπαίνει η αστυνομία μέσα ?

Αν σ'αρέσουν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις να πήγαινες σε ένα από τα πληθώρα κολέγια που κυκλοφορούν στην πιάτσα. Αν στις απόψεις σου ή στις ευχές σου είναι να μπει η αστυνομία στο πανεπιστήμιο γι'αυτό το λόγο, για μένα δεν είσαι καν ευπρόσδεκτος να το γράφεις εδώ μέσα.

Δηλαδή αν δεν συμφωνούμε με την άποψη των διαχειριστών τρώμε ban ? Αυτό είναι το σκεπτικό εδω μέσα ? Και δεν μίλησα σε καμία περίπτωση για ιδιωτικά κολλέγια

Για τους 900,000 ιδιωτικούς υπαλλήλους που έχασαν την θέση τους σε 4 χρόνια δεν είδα την ίδια ευαισθησία http://www.iefimerida.gr/news/127192/%CF%83%CE%B5-4-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-900000-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B7-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7-%C2%AB%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B5%C2%BB-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%B1

Αυτή τη καραμέλα που πιπιλάτε μερικοί συνέχεια έχει καταντήσει εκνευριστικό. Έχουμε αφήσει τον οποιοδήποτε να γράψει ό,τι του κατέβει, να πει την άποψή του παντός περιεχομένου και μετά σχόλια του τύπου, "Το φόρουμ αλλιώς ξεκίνησε.." . Δες αυτά που γράφεις στις δημοσιεύσεις σου, λες, λες, λες μέχρι που το φτάνεις και στο ερώτημα γιατί δεν επεμβαίνει η αστυνομία έμμεσα ή άμεσα.

Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό Jakarta » Παρ, 25 Οκτ 2013 4:16 pm

Αυτή είναι η άποψη μου , εσεις το βάλατε και στο poll σαν επιλογή. Προφανώς και ενοχλεί αλλα δεν περίμενα οτι δεν πρέπει να λέγεται εδω μέσα, νόμιζα οτι δεν υπάρχει λογοκρισία
Jakarta

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Παρ, 25 Οκτ 2013 4:19 pm

shamrock1992 έγραψε:
eX-mc έγραψε:

Γιατί είναι αντιφατικό?? Δηλαδή με το να απεργούν οι διοικητικοί υπάλληλοι αυτό συνεπάγεται με απεργία ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του ιδρύματος??

Ρε συ ειλικρινά, τι λες; Διοικητικοί υπάλληλοι και μέλη ΔΕΠ είναι σε απεργία, ποιος μένει;

shamrock1992 έγραψε:
eX-mc έγραψε:Αν τώρα είσαι όντως πρωτοετής που περιμένεις να γραφτείς, τότε θα πρέπει να καταλάβεις ότι το πανεπιστήμιο είναι ένα εκπαιδευτικό κέντρο που δεν έχει μόνο στόχο να σου μάθει καλά μαθηματικά ή φυσική. Αλλά ακόμα κι έτσι αν το βλέπεις θα πρέπει να καταλάβεις ότι με αυτό που συμβαίνει τώρα ούτε το μάθημα σου θα είναι ποιοτικότερο απ'ότι ήταν.

Τι στόχο δηλαδή πρέπει να έχει ένα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ πέρα απο αυτά??

Μα ακόμα κι αυτά που λες εσύ πλήγονται με αυτά που συμβαίνουν κι αυτά που θα συμβούν, δε σου αρκεί αυτό;

Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Παρ, 25 Οκτ 2013 4:22 pm

Jakarta έγραψε:Αυτή είναι η άποψη μου , εσεις το βάλατε και στο poll σαν επιλογή. Προφανώς και ενοχλεί αλλα δεν περίμενα οτι δεν πρέπει να λέγεται εδω μέσα, νόμιζα οτι δεν υπάρχει λογοκρισία

Η κριτική του φασισμού δεν είναι λογοκρισία αποτελεί και νόμιμη συμπεριφορά. Η επιλογή του poll ήταν και είναι μια τρολλιά, οπότε μένω στο γεγονός ότι τρολλάρεις.

Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό Jakarta » Παρ, 25 Οκτ 2013 4:25 pm

eX-mc έγραψε:
Jakarta έγραψε:Αυτή είναι η άποψη μου , εσεις το βάλατε και στο poll σαν επιλογή. Προφανώς και ενοχλεί αλλα δεν περίμενα οτι δεν πρέπει να λέγεται εδω μέσα, νόμιζα οτι δεν υπάρχει λογοκρισία

Η κριτική του φασισμού δεν είναι λογοκρισία αποτελεί και νόμιμη συμπεριφορά. Η επιλογή του poll ήταν και είναι μια τρολλιά, οπότε μένω στο γεγονός ότι τρολλάρεις.

Βρήκαμε την καραμέλα του φασισμού. Βαφτίζουμε οτιδήποτε δεν μας αρέσει φασιστικό και προχωράμε . Το οτι καπηλεύονται το Πολυτεχνείο εδώ και 7 εβδομάδες μου φαίνεται εξίσου ''φασιστικό''
Jakarta

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Παρ, 25 Οκτ 2013 4:30 pm

Jakarta έγραψε:
eX-mc έγραψε:

Βρήκαμε την καραμέλα του φασισμού. Βαφτίζουμε οτιδήποτε δεν μας αρέσει φασιστικό και προχωράμε . Το οτι καπηλεύονται το Πολυτεχνείο εδώ και 7 εβδομάδες μου φαίνεται εξίσου ''φασιστικό''

Το να μπει η αστυνομία στο πανεπιστήμιο ναι, είναι φασιστικό. Μια ερώτηση, εσύ όλο αυτό το καιρό που η σχολή απεργεί τι κάνεις εκτός από το να γράφεις στο φόρουμ. Καλοπροαίρετη είναι η ερώτηση, δεν είναι θέμα κόμπλεξ. Όταν δε μου αρέσει κάτι ειδικότερα σε έναν χώρο που «λούζομαι» και θα «λούζομαι» για αρκετό ακόμα καιρό στη ζωή μου κάνω προσπάθειες να το αλλάξω. Εσύ;

Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό Jakarta » Παρ, 25 Οκτ 2013 4:34 pm

Δλδ είχα την υποχρέωση φίλε μου να τρέχω στις συνελεύσεις και να ψήνω πανσέτες? Η νομίζεις οτι μου περισσεύουν τα λεφτά να κάθομαι στην Αθήνα ? Οταν έμπαιναν χωρίς ΑΣΕΠ οι υπάλληλοι και το λουζόμασταν όλοι πού ήσουν ?

Καλοπροαίρετη η απάντηση
Jakarta

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες