Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Παρ, 18 Οκτ 2013 6:44 pm

bulldog85 έγραψε:και από την αλλη τα συριζόπουλα που κοιτάνε και καλά το καλό του ΕΜΠ αλλά σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν ένα μπάχαλο χωρίς να έχουν προτάσεις για λύση(ή μάλλον εχουν λύση:να παραμείνουμε το σπάταλο κράτος του πασοκ)

Μα να παίζουμε τέτοια παιχνίδια στις πλάτες των φοιτητών; Ντροπή και αίσχος!

Από ό,τι φαίνεται είναι οι τελευταίες φορές που απαντάω σε τέτοια άτομα και σε επιχειρήματα που θυμίζουν ουγκανίσματα λούμπεν φασίστα.

Όποιος αμφιβάλλει για το αν ο αγώνας αυτός καθοδηγείται από το σύριζα κ.ο.κ., ας πάει να μιλήσει με τους ίδιους τους εργαζόμενους.
Με την πλειοψηφία της βλακείας τελειώσαμε.
Όποιος θέλει ας μιλήσει με επιχειρήματα, αλλιώς ας κλαίγεται αιωνίως στο φόρουμ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Jakarta » Παρ, 18 Οκτ 2013 8:39 pm

OxYdO έγραψε: που θυμίζουν ουγκανίσματα λούμπεν φασίστα.
...........
Όποιος θέλει ας μιλήσει με επιχειρήματα, αλλιώς ας κλαίγεται αιωνίως στο φόρουμ.

Ζητάς επιχειρήματα την στιγμή που απαντάς και χαρακτηρίζεις αυτά που λέει ο άλλος με ουγκανισματα φασιστα... Το τερματισες

Και στην τελική άμα δεν θες να απαντάς, μην το κάνεις,χάρη θα μας κάνεις
Jakarta

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό bulldog85 » Παρ, 18 Οκτ 2013 8:49 pm

Jakarta έγραψε:
OxYdO έγραψε: που θυμίζουν ουγκανίσματα λούμπεν φασίστα.
...........

Ζητάς επιχειρήματα την στιγμή που απαντάς και χαρακτηρίζεις αυτά που λέει ο άλλος με ουγκανισματα φασιστα... Το τερματισες

Και στην τελική άμα δεν θες να απαντάς, μην το κάνεις,χάρη θα μας κάνεις

Καλύτερα να γράφει για να εκτίθεται περισσότερο..Όσο για τους χαρακτηρισμούς είναι απαράδεκτοι και σου τους επιστρέφω..όπως είναι..
bulldog85

Re: 15/10: Ψήσιμο - γλέντι για την οικονομική ενίσχυση των απεργών εργαζομένων ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό bulldog85 » Παρ, 18 Οκτ 2013 8:53 pm

OxYdO έγραψε:@Dima
Προτού γράψεις οτιδήποτε το αφοριστικό τουλάχιστον ενημερώσου. Σήμερα διεξήχθη παμπολυτεχνιακή συνέλευση. Για αυτό δεν είχε εργαζόμενους στις πύλες και ήμασταν όλοι στην πρυτανεία.
Άρα ή αφελής είσαι που δε φρόντισες πρώτα να ρωτήσεις κανέναν, ή το έκανες με δόλο, για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Είσαι εκπρόσωπος τύπου των εργαζομένων;Δεν εξηγείται αλλιώς...
bulldog85

Δημοσίευσηαπό Jason_ab » Δευτ, 21 Οκτ 2013 9:19 am

Είτε καθοδηγείται απο το ΣΥΡΙΖΑ είτε όχι, πιστεύω οτι ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η απεργία δείχνει πολλά (τα οποία ούτως ή άλλως γνωρίζαμε).
Μας απολύετε εσείς; Θα "κάψουμε" το ΕΜΠ φεύγοντας.
Έτσι για όσους νομίζουν πως οι καθηγητές, οι διοικητικοί ή τα κόμματα δίνουν μία δεκάρα για τους φοιτητές.
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.
Jason_ab

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό leo8 » Δευτ, 21 Οκτ 2013 11:32 am

Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
Άβαταρ μέλους
leo8

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό amelie_a » Δευτ, 21 Οκτ 2013 12:41 pm

Jason_ab έγραψε:Έτσι για όσους νομίζουν πως οι καθηγητές, οι διοικητικοί ή τα κόμματα δίνουν μία δεκάρα για τους φοιτητές.

Δεν νομίζω ότι υπήρχε κανείς που να ζούσε σε τέτοιο ροζ σύννεφο που να πίστευε ποτέ ότι ενδιαφέρονται για τους φοιτητές.

Υπήρχαν υποτροφίες που καθυστέρησαν (και καθυστερούν) χρόνια και άλλες που χάθηκαν λόγω ανευθυνότητας των υπευθύνων (που πραγματικά είναι αδιάφορο το ποιοι είναι οι υπεύθυνοι γιατί σίγουρα για υποτροφίες του ΕΜΠ μέσα στο ΕΜΠ βρίσκονται και οι υπεύθυνοι) και η αντιμετώπιση ήταν του τύπου "δεν ξέρω" (υπονοώντας το βαθυστόχαστο "δεν με ενδιαφέρει μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει εγώ πληρώνομαι").

Αυτοί οι άνθρωποι ζητούν κατανόηση για το ότι χωρίς μισθό δεν μπορούν να ζήσουν αδιαφορώντας ταυτόχρονα για το ότι ένας φοιτητής δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την υποτροφία του.

Και το αν υπάρχουν κάποιοι που "καταλάβαιναν" (/καταλαβαίνουν) και απλά τόσα χρόνια δεν κάνουν τίποτα (προσωπικά γνωρίζω για τέτοια προβλήματα που υπάρχουν από 6 χρόνια, δηλαδή από τότε που μπήκα στο ΕΜΠ - μπορεί να υπάρχουν και παλιότερα που αγνοώ) είναι απλά συνένοχοι.
Άβαταρ μέλους
amelie_a Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Jakarta » Δευτ, 21 Οκτ 2013 1:16 pm

Και κανένας σε όλη αυτή την κουβέντα που γίνεται δεν έχει αναφέρει ότι όλοι αυτοί μπήκαν απο το παράθυρο. Ούτε λόγος για ΑΣΕΠ και τώρα καθόμαστε και τους υπερασπιζόμαστε.
Jakarta

Δημοσίευσηαπό ice92 » Δευτ, 21 Οκτ 2013 1:41 pm

Άν όντως θα υπολειτουργεί το ΕΜΠ μετά τις απολύσεις θα φανεί στην πράξη.
Από αυτό θα κρίνω και ποιοί είχαν τελικά δίκιο.
Στην ερώτησή μου "τι ακριβώς έχει να χάσει η κυβέρνηση με το να μη λειτουργει το ΕΜΠ", δεν πείρα απάντηση από όσους υποστηρίζουν την κινητοποίηση.. Και μη μου πείτε να πάω να ρωτήσω τους απεργούς, ποστεύετε οτι θα είναι αντικειμενική η απάντηση;
Επίσης το "το υπουργείο έκλεισε το πολυτεχνείο" που υποστηρίζει η αντιπρύτανης πως προκύπτει; Εγω τοτε στο κάλεσμα που μας είχαν κάνει είχα καταλάβει οτι το υπουργείο τους είπε να το κλείσουν!!! Εντελώς παραπλανητικό επιχείρημα.
Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να τους απολύουνε αλλά ούτε να χάσουμε το εξάμηνο και τελικά να τους απολύσουνε ούτως η άλλως. Είναι άδικο! Γιατί το ΑΠΘ δεν απεργεί; Πως λειτουργεί δηλαδή αυτό και το ΕΜΠ δε θα μπορεί;.. Ε λοιπόν ναί! Πείτε με παρτάκια! Δε μπορώ άλλο, ειδικά άν χαθεί το εξάμηνο θα εξοργιστώ! Θέλω να τελειώσω σε 5 χρόνια, όχι σε 7.. Είμαι ήδη 21..
Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ PROFILE ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! Πρωτοετής είμαι, γράφτηκα εδω με το που ανακάλυψα το site και ελπίζω να φανώ χρίσημος στο μέλλον ως μέλος, αν με το καλό γραφτώ....
Άβαταρ μέλους
ice92

Έτος εισαγωγής: 2013

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες