Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Ολοκληρωμένος Τύπος » Τετ, 16 Οκτ 2013 9:48 pm

Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία θέλει κλειστές σχολές.
Ρίξτε και μία ματιά στις φοιτητικές εκλογές που έχουν προσέλευση.
Πολλοί φοιτητές (ας διαφωνήσετε με αυτό), αντί για τα ονόματα των παρατάξεων, βλέπουν στα ψηφοδέλτια τα εξής:
1) Ανοιχτή σχολή
2) Κλειστή σχολή
3) Κλειστή σχολή
4) Κλειστή σχολή

και ρίχνουν το (1) που τυχαίνει να είναι η ακατονόμαστη παράταξη.
αν δείτε, τα κόμματα 2,3,4, παίρνουν περίπου τα ίδια ποσοστά, διότι όσοι θέλουν κλειστή σχολή, ρίχνουν στην τύχη.

:ellinofreneia:

(δεν είμαι κομματικοποιημένος, το σχόλιο νομίζω ότι δεν έχει οπαδικό χαρακτήρα. μία διαπίστωση έκανα. αν το θεωρείτε προσβλητικό, σβήστε το)
Ολοκληρωμένος Τύπος

Έτος εισαγωγής: 2010

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Ολοκληρωμένος Τύπος » Τετ, 16 Οκτ 2013 10:08 pm

Jakarta έγραψε:Γενική Συνέλευση πραγματοποίησαν σήμερα οι Διοικητικοί Υπάλληλοι στο ΕΜΠ όπου αποφασίστηκε η απεργία να συνεχιστεί μέχρι την Τρίτη 22/10 με ταυτόχρονη περιφρούρηση.

http://www.unblogger.gr/2013/10/emp-nea-apofasi-simera-16-10-apo-ti-GS-twn-Dioikitikwn-Ypallilwn.html?fb_action_ids=10202177257528676&fb_action_types=og.likes&fb_ref=.Ul7XwQZjpHc.like&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210202177257528676%22%3A252169924931277%7D&action_type_map=%7B%2210202177257528676%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%7B%2210202177257528676%22%3A%22.Ul7XwQZjpHc.like%22%7D

όσον αφορά την 6η από τις 9 βούλες της ανακοίνωσης, πιστεύω ότι οι ιδιωτικοί δε θα μπορέσουν να ανταποκριθούν, επειδή θα δουλεύουν. θα μπορούσαν να το κάνουν κατά τις μία το βράδυ.
Ολοκληρωμένος Τύπος

Δημοσίευσηαπό ΧΡΙΣΤΙΝΑ » Τετ, 16 Οκτ 2013 10:39 pm

Ολοκληρωμένος Τύπος έγραψε:Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία θέλει κλειστές σχολές.
Ρίξτε και μία ματιά στις φοιτητικές εκλογές που έχουν προσέλευση.
Πολλοί φοιτητές (ας διαφωνήσετε με αυτό), αντί για τα ονόματα των παρατάξεων, βλέπουν στα ψηφοδέλτια τα εξής:
1) Ανοιχτή σχολή
2) Κλειστή σχολή
3) Κλειστή σχολή
4) Κλειστή σχολή

και ρίχνουν το (1) που τυχαίνει να είναι η ακατονόμαστη παράταξη.
αν δείτε, τα κόμματα 2,3,4, παίρνουν περίπου τα ίδια ποσοστά, διότι όσοι θέλουν κλειστή σχολή, ρίχνουν στην τύχη.

:ellinofreneia:

(δεν είμαι κομματικοποιημένος, το σχόλιο νομίζω ότι δεν έχει οπαδικό χαρακτήρα. μία διαπίστωση έκανα. αν το θεωρείτε προσβλητικό, σβήστε το)

Προσωπικά δεν βρίσκω το σχολιό σου προσβλητικο, απλώς ελαφρώς εκτός τόπου και χρόνου...
Spoiler: show
Και μία προσωπική διαπίστωση:Για να κάνουμε τόσο βαθυστόχαστες κριτικές στις επιλογές των άλλων, το θέμα δεν είναι αν είμαστε ή αν δεν είμαστε κομματικοποιημένοι (που το εχουμε κάνει να ακούγεται ως το μέγιστο κουσούρι αλλά οκ)...Το μεγάλο ερώτημα είναι αν είμαστε έστω και στο ελάχιστο πολιτικοποιημένοι....
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Ολοκληρωμένος Τύπος » Τετ, 16 Οκτ 2013 11:13 pm

ναι, ίσως να σου φάνηκε off topic επειδή δεν έκανα παράθεση στα σχόλια της προηγούμενης σελίδας τα οποία έκαναν λόγο για το τι θέλει η πλειοψηφία.

(μπορεί όλο το πακέτο να είναι off topic, όπως το δει κανείς)
Ολοκληρωμένος Τύπος

Δημοσίευσηαπό Mechalis » Πέμ, 17 Οκτ 2013 9:13 am

Recap για την αυτοαξιολόγηση στο internet: Ο Υπουργός έστειλε επιστολή να αυτοαπογραφούν μέχρι την Τρίτη και ο Κατρούγκαλος τους είπε ότι δεν υποχρεώνονται να το κάνουν υπό καθεστώς απεργίας. Βέβαια ο Κατρούγκαλος είχε κατηγορηθεί από την Κυβέρνηση ότι είναι σύριζα (κάτι το οποίο ο σύριζα αρνείται) και πιθανόν να τον αντιμετωπίσουν παρόμοια.
Mechalis

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Πέμ, 17 Οκτ 2013 9:47 am

Αφήνω αυτό εδώ:
Εικόνα
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Πέμ, 17 Οκτ 2013 2:44 pm

ΣΟΚ! Νομίζω κανείς δεν το περίμενε! :lol: :lol: :lol:
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Πέμ, 17 Οκτ 2013 3:52 pm

Εγώ πάντως έπεσα από τα σύννεφα! :mrgreen:
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Πέμ, 17 Οκτ 2013 6:40 pm

...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό bulldog85 » Πέμ, 17 Οκτ 2013 7:25 pm

Εγω αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι παίζεται ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες των φοιτητών απο τους δαπίτες που θέλουν να μην χαλάσουν χατήρι στο μπαμπά-Σαμαρά και να χρησιμοποιησούν αθέμιτα μέσα για να πετύχουν το σκοπό τους και από την αλλη τα συριζόπουλα που κοιτάνε και καλά το καλό του ΕΜΠ αλλά σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν ένα μπάχαλο χωρίς να έχουν προτάσεις για λύση(ή μάλλον εχουν λύση:να παραμείνουμε το σπάταλο κράτος του πασοκ).Η αλήθεια πονάει...
bulldog85

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες