OxYdO έγραψε:@power
Ανενεργός χρήστης, με πέντε δημοσιεύσεις όλο το 2013, οι 4 από τις οποίες έχουν σχέση με απεργίες κλπ, ήρθε να μας πει ότι κάποιοι πρέπει να απολυθούν...
Τι να πρωτοσχολιάσω; Το ότι είσαι προβοκάτορας, ή ότι οι απόψεις αυτές ακούγονται από ανθρώπους που δεν έχουν δείξει καμία στήριξη στο φόρουμ της σχολής, δηλαδή ανθρώπους που δεν έχουν καμία επαφή με την έννοια αλληλεγγύη;
@manoskan
Γενικά δεν είναι εύκολο να εξυπηρετηθείς, αλλά σε περίπτωση που είναι ανάγκη, υπάρχει επιτροπή των εργαζομένων που ασχολείται με αυτά τα θέματα. Πήγαινε βρες κάποιον εργαζόμενο στην πύλη και ζήτα του να σε φέρει σε επικοινωνία.
@dean
Η σύγκλητος έβγαλε απόφαση για αναστολή επ΄αόριστον. Πάντως κάτι επίσημο δεν υπάρχει ακόμα. Ό,τι ξέρουμε το μάθαμε από εργαζόμενους, καθηγητές και φοιτητές που παρακολουθούν το θέμα
Oxydo, προσωπική μου άποψη ειναι οτι ακόμα και αν ειναι λάθος ή φαίνεται κάπως ή το έθεσε λίγο στυγνά ο power ή ο οποιοσδήποτε , διαφωνείς οκ δεκτο απλά μην το πηγαίνεις στο προσωπικό επίπεδο με το τι δημοσιευσεις κανει ή αν ασχολείται με το φόρουν εξάλλου δεν αναγκαζουμε κανέναν

,δικαίωμα του ειναι.Το κυριότερο θέμα ειναι οτι με τέτοιες απαντήσεις δίνεται πάτημα στο να ποιαστεί καποιος απο κει και να απαντήσει με χειρότερο
τρόπο.
Όπως και να έχει για να πώ και εγώ την αποψή μου. Ας δεχθούμε οτι υπάρχουν παραπάνω υπάλληλοι,τι τους κάνεις? προφανώς δεν μπορεις να τους βαλεις σε διαθεσιμότητα (δηλ. απόλυση) και να τους πετάξεις έξω ,άνθρωποι ειναι και αυτοί και έχουν εκκρεμότητες οικογένειες οπως όλοι μας. Οπότε τι κάνεις εκει?
Επίσης διαφωνώ με το περίφημο point system. που ξερεις π.χ αν ενας με 5 πτυχια κανει καλύτερη δουλειά απο εναν με απολυτήριο λυκείου που μπορει να ειναι αριστος στην δουλειά του,παραδειγμα τώρα.
Για να κλείσω προσωπικά δεν νομίζω οτι λειτουργούσε το Εμπ με παραπανίσιους υπαλλήλους, και αν ακόμα λειτουργουσε σιγουρα αυτοι δεν θα ήταν 400 ή 500.. και επίσης θα έπρεπε να ειναι στην αρμοδιότητα του ίδιου του πανεπιστημίου η διαχείρηση του προσωπικού του και η λειτουργία του όπως και να αποφασίζει και να κινείται αναλόγως τις αναγκες του αυτόνομο χωρίς την παρέμβαση της εκάστοτε κυβέρνησης και κατεπέκταση άλλων συμφερόντων εντός η εκτός σχολής και εκτος η εντός χώρας.
(οι απόψεις μου ακολουθούν παρόμοια συμπεριφορά με αυτή των ρευστών και γιαυτο ενδέχεται να αλλάξουν (ή και οχι)

)