Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Αναβολή εξέτασης μαθημάτων

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Τετ, 11 Σεπ 2013 7:45 pm

@civil13,murw κλπ...
1)Δεν σε υποχρέωσε κανένας να μου/μας απαντήσεις,μόνος σου αποφάσισες να γράψεις ό,τι έγραψες,οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί σε κουράζει η ερώτηση μου και των υπόλοιπων παιδιών.
2)Αν έχεις νεύρα,βρες τρόπο να τα εκτονώσεις αλλού και όχι εδώ
3)Είπαμε κάτι για την ευγένεια νομίζω...
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Κοκός

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό civil13 » Τετ, 11 Σεπ 2013 9:04 pm

Κοκός έγραψε:@civil13,murw κλπ...
1)Δεν σε υποχρέωσε κανένας να μου/μας απαντήσεις,μόνος σου αποφάσισες να γράψεις ό,τι έγραψες,οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί σε κουράζει η ερώτηση μου και των υπόλοιπων παιδιών.

Δεν νομιζω πως σε προσεβαλλα.Απλα βλεπεις πιο πανω αλλα 2 ατομα που κανουν την ιδια ερωτηση και δεν τους εχει απαντηση κανεις.Επισης ολος ο κοσμος ξερει τι γινεται.Ειναι κουραστικο για ολους.
civil13

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό apo7 » Τετ, 11 Σεπ 2013 11:11 pm

Ανεξαρτητα με το τι αποφασιστει αυριο στη συγκλητο, ανεξαρτητα απ'τη σταση που θα κρατησουν οι καθηγητες, εφοσον οι διοικητικοι υπαλληλοι κανουν περιφρουρουμενη απεργια και στην ουσια απαγορευουν την διεξαγωγη των εξετασεων, δεν προκειται να δοθει κανενα μαθημα. Και να ειναι αποφασισμενος ο καθηγητης να εξετασει το μαθημα οι απεργοι δεν προκειται να τον αφησουν.
Η μονη περιπτωση να διεξαχθουν εξετασεις πριν την δευτερα 23 Σεπτεμβριου ειναι να διαταξει ο Σαμαρας την αστυνομια να σπασει την καταληψη. Κι αν γινει κατι τετοιο θα το μαθουμε στις ειδησεις.
Αυτα τα λεω οχι γιατι με ενοχλουν οι συνεχεις ερωτησεις για το ενα μαθημα ή το αλλο, αλλα αντιθετα επειδη καταλαβαινω την αγωνια των παιδιων - κι εγω αλλωστε χρωσταω αρκετα μαθηματα παρα το προχωρημενο (ας το θεσω ετσι επιεικως) εξαμηνο μου. Πολλοι εχουμε γυρισει Αθηνα απο αρχες Αυγουστου για να διαβασουμε, και οι απεργιες μας χαλουν το προγραμμα κι η αβεβαιοτητα μας χαλα την ψυχολογια. Γι'αυτο ας σταματησω τουλαχιστον την αβεβαιοτητα: ΔΕΝ προκειται να δοθει μαθημα πριν τις 23/9. Ας περιμενετε τυπικα την ανακοινωση ακυρωσης της εξετασης του καθε καθηγητη, αλλα ακομη και να μην το ακυρωσει καποιος αυτο το μαθημα δεν μπορει να δοθει. Οχι μονο δε θα του ανοιξουν την σχολη οι απεργοι, θα του ριξουν κι ενα χερι ξυλο.

Ολα αυτα εκτος συγκλονιστικου απροοπτου, τουτεστιν κυβερνητικης πρωτοβουλιας καταστολης της απεργιας.
apo7

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Πέμ, 12 Σεπ 2013 1:25 am

civil13 έγραψε:
Κοκός έγραψε:@civil13,murw κλπ...

Δεν νομιζω πως σε προσεβαλλα.Απλα βλεπεις πιο πανω αλλα 2 ατομα που κανουν την ιδια ερωτηση και δεν τους εχει απαντηση κανεις.Επισης ολος ο κοσμος ξερει τι γινεται.Ειναι κουραστικο για ολους.

Δεν με προσέβαλες,αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσες να μην απαντήσεις καθόλου ή να δώσεις μια ωραία απάντηση όπως ο apo7...
Και δεν το έκανα αυτό για μένα.
Το λέω κυρίως επειδή γνωρίζω πολλά παιδιά που δεν κάνουν ερωτήσεις στο mqn γιατί φοβούνται τέτοιες απαντήσεις.
Έχει τύχει πολλές φορές να ρωτάω κάτι εκ μέρους τους,το οποίο δεν θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσει να συμβαίνει.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ και την πρόθεση μου.
(Συγγνώμη και για τα off topic)
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Κοκός

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 12 Σεπ 2013 1:47 am

Το θέμα είναι ότι κι ο apo7 απάντησε με βάση την εμπειρία του από παρελθόντα γεγονότα και τις ανακοινώσεις που υπάρχουν ήδη εδώ, κι όχι επειδή έχει επίσημες πληροφορίες. Κουραστικές δεν είναι όλες οι ερωτήσεις, αλλά κυρίως αυτές που ζητούν "υπεύθυνη" απάντηση. Ουσιαστικά προδιαθέτουν τους άλλους χρήστες ότι αν απαντήσουν και αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή, θα είναι υπόλογοι. Εδώ μέσα δεν έχουμε μεσσίες και δημοσιογράφους, οπότε μη ζητάτε "υπεύθυνες" απαντήσεις με νεύρα. Δεν αναφέρομαι στη δική σου, αλλά σε ερωτήσεις του τύπου "θα μας πει κάποιος επιτέλους;/ μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με τον καθηγητή;/ "που πήγαν σήμερα οι δημοσιογράφοι της σχολής;". Επίσης, οι αλεξιπτωτιστές που μπαίνουν μόνο όταν έχουν κάποια ανάγκη να μην ξεχνούν ότι άμα δεν τους απαντάει κανείς, μπορεί η απάντηση να έχει δοθεί σε άλλο τοπικ και να μην την έχουν δει επειδή βαριόνταν, οπως βαριέται κι αυτός που έχει απαντήσει ήδη να ασχολείται με τον καθένα χωριστά.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό konstantinoskon » Πέμ, 12 Σεπ 2013 12:10 pm

Αναβληθηκε και η Τεχνικη Γεωλογια ,εστειλε mail ο Τσιαμπαος
konstantinoskon

Re: Απεργία Διοικητικού Προσωπικού και Εργαζομένων ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Πέμ, 12 Σεπ 2013 3:57 pm

Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό BullsEye » Πέμ, 12 Σεπ 2013 4:01 pm

Σχόλιο από κάτω: Καρκίνο :finger:
BullsEye

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Πέμ, 12 Σεπ 2013 4:01 pm

BullsEye έγραψε:Σχόλιο από κάτω: Καρκίνο :finger:
E, μην βρίζετε :P
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό defonseca » Πέμ, 12 Σεπ 2013 4:53 pm

κανενα νεο απο την σημερινη συγκλητο σχετικα με την αναστολη???
defonseca

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης