Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Αναβολή εξέτασης μαθημάτων

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Τρί, 10 Σεπ 2013 2:05 pm

pavlos82 έγραψε:Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα μαθήματα της τετάρτης 11/09 (Οδοποιία Ι)? . Υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση?

Για Οδοποιία Ι δεν το κόβω να βγάζουν ανακοίνωση αυτοί,οπότε καλύτερα πάρτε κανένα τηλέφωνο στον τομέα ;)
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Κοκός

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Bazinga! » Τρί, 10 Σεπ 2013 4:05 pm

Έχουμε κανένα νέο για την οδοποιία αύριο;;
Άβαταρ μέλους
Bazinga!

Δημοσίευσηαπό pavlos82 » Τρί, 10 Σεπ 2013 4:11 pm

Κοκός έγραψε:
pavlos82 έγραψε:Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα μαθήματα της τετάρτης 11/09 (Οδοποιία Ι)? . Υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση?

Για Οδοποιία Ι δεν το κόβω να βγάζουν ανακοίνωση αυτοί,οπότε καλύτερα πάρτε κανένα τηλέφωνο στον τομέα ;)

Πήρα αλλά δεν απαντάει κανείς. Να ρωτήσω και κάτι άλλο η Οδοποιία Ι γιατί δεν υπάρχει στο mycourses.gr στο 5 εξάμηνο η γενικά σε κανένα άλλο εξάμηνο?
pavlos82

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 10 Σεπ 2013 4:18 pm

Υπάρχει στο Mycourses, απλά πρέπει να συνδεθείς για να τη δεις.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό pavlos82 » Τρί, 10 Σεπ 2013 4:46 pm

Χίλια συγνώμη για αυτό που θα πω και δεν έχω πρόθεση να προσβάλω κανέναν πόσο μάλλον να εμπλακώ σε ανούσιες κομματικές συζητήσεις αλλά έχω δει μπου..έλα και μπου...λα η σχολή πολιτικών είναι το μεγαλύτερο. Και πριν κάποιος σοφότερος πει για το λεξιλόγιο μου (που δεν είναι το πρέπον) θέλω να μοιραστώ τις δικές μου εμπειρίες σε αντίστοιχο πρόβλημα στην Αγγλία.

Και ναι είμαι φοιτητής από ΔΟΑΤΑΠ και δεν έχω κωδικούς για το mycourses για να δω τυχόν ανακοινώσεις γιατί αυτά μόνο εδώ γίνονται. Οπότε αν μπορεί κανένας να ενημερώνει για το αν έχει βγει κάποια ανακοίνωση θα το εκτιμούσα.

Είμαι 30 έχω πτυχίο από το πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, πτυχίο (bachelor) από τους πολιτικούς μηχανικούς στο Cardiff και MSc στα μπετά από το Imperial College of London. Είμαι γενικά 10 χρόνια σε πανεπιστήμια (4ο με το ΕΜΠ), αλλά όσο και να θες να λέγεσαι καλό πανεπιστήμιο (δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την ποιότητα των μαθητών) πρέπει να προσφέρεις και τα αντίστοιχα. Έτσι για να ακούνε οι μικρότεροι τι υπάρχει εκεί έξω και τι πρέπει να συζητάνε από το πανεπιστήμιο τους.
Όταν το μετρό του Λονδίνου είχε απεργία, την ημέρα που ξεκίνησε η απεργία (Παρασκευή) , εγώ έλαβα email από την γραμματεία ότι τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 2 ώρες αργότερα (της Δευτέρας) καθώς και διαδρομές με λεωφορεία προς το Imperial. Επίσης δεν έχει γίνει μάθημα γιατί είχε χιόνι και υπήρχε κίνδυνος για ατύχημα στο μετρό!!!!!!!

Τόσο απέχουν τα δύο πανεπιστήμια!!!! Και επαναλαμβάνω δεν έχει να κάνει με τους φοιτητές και το Imperial στην χρονιά μου είχε βγει 1ο στο κόσμο στους πολιτικούς μηχανικούς στην ίδια λίστα που διαφημίζει το πολιτικών μηχανικών του ΕΜΠ. Αλλά αυτά είναι μόνο για δημιουργούν εντυπώσεις τπτ άλλο.

Οπότε αγαπητή ingenieurim26 αν βγει κάποια ανακοίνωση στο mycourses σε παρακαλώ μας ενημέρωνες
Ευχαριστώ
pavlos82

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Nikoletta » Τετ, 11 Σεπ 2013 2:34 pm

Υπάρχει κάποια ανακοίνωση για την εξέταση του μαθήματος Ανάλυση Φορέων με Πεπερασμένα Στοιχεία που είναι αύριο Πέμπτη;;
Nikoletta

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό politikos mhxanikos » Τετ, 11 Σεπ 2013 2:58 pm

παιδιά για την οδοποιία δεν βγήκε τελικά επίσημη ανακοίνωση... σίγουρα δεν δίνουμε έτσι?
politikos mhxanikos

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Τετ, 11 Σεπ 2013 7:02 pm

Με την Οδοποίια τι έγινε τελικά;
Γενικά,την Πέμπτη θα δοθούν μαθήματα;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Κοκός

Δημοσίευσηαπό civil13 » Τετ, 11 Σεπ 2013 7:26 pm

Ειστε 2 χρονια + στην σχολη και ρωτατε τα ιδια και τα ιδια..Δεν προκειτε να δωθει μαθημα ΣΙΓΟΥΡΑ μεχρι την Δευτερα!!!!Οπως φαινεται και την επομενη βδομαδα δεν θα δωθει τιποτε!Αυριο εχει συγκλητο οπου θα δουμε αν θα αποφαφιστει αναστολη λειτουργιας οπως στο ΕΚΠΑ και ποσο.Το να ρωταμε συνεχως για το αν θα δωθουν μαθηματα αυριο και μεθαυριο και την δευτερα δεν εχει κανενα νοημα απολυτως και ειναι παρα πολυ κουραστικο.Αυτα :ninja:
civil13

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό murw » Τετ, 11 Σεπ 2013 7:26 pm

civil13 έγραψε:Ειστε 2 χρονια + στην σχολη και ρωτατε τα ιδια και τα ιδια..Δεν προκειτε να δωθει μαθημα ΣΙΓΟΥΡΑ μεχρι την Δευτερα!!!!Οπως φαινεται και την επομενη βδομαδα δεν θα δωθει τιποτε!Αυριο εχει συγκλητο οπου θα δουμε αν θα αποφαφιστει αναστολη λειτουργιας οπως στο ΕΚΠΑ και ποσο.Το να ρωταμε συνεχως για το αν θα δωθουν μαθηματα αυριο και μεθαυριο και την δευτερα δεν εχει κανενα νοημα απολυτως και ειναι παρα πολυ κουραστικο.Αυτα :ninja:

+1
Σαν βρεθείς στης Φιλαδέλφειας τα μέρη...
murw

Έτος εισαγωγής: 2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης