Πρόγραμμα Εξετάσεων Επαναληπτικής 2012-13 (Σχόλια)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Πρόγραμμα Εξετάσεων Επαναληπτικής 2012-13 (Σχόλια)

Δημοσίευσηαπό airetikos » Παρ, 05 Ιούλ 2013 7:06 pm

Elendil έγραψε:αιρετικέ, ειλικρινά πιστεύεις ότι θα έχεις πρόβλημα με μεταπτυχιακό στην Ελλάδα εξαιτίας ελληνικών προπτυχιακών εξετάσεων; Λες να μην ξέρουν, ειδικά άμα είναι το μεταπτυχιακό του ΕΜΠ; Έτσι κι αλλιώς ως τελειόφοιτος κάνεις αίτηση, φαντάζονται ότι θα έχεις καμια μικρή υποχρέωση ακόμα.

Elendil νομίζω ξέρεις τί θα πει Ελληνική Γραφειοκρατία. Τα άλλα τα αφήνω στην κρίση σας.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό d3ckart » Παρ, 05 Ιούλ 2013 7:08 pm

neaoktana έγραψε:
bandal έγραψε:απλά το πολυτεχνείο,στο πλαίσιο της σύνδεσης του με την αγορά εργασίας,
έχει αναλάβει να μας εκπαιδευσει,
να μην έχουμε παράλογες απαιτήσεις για καλοκαιρινές άδειες σαν εργαζόμενοι

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζω τα θέματα ΕφΥδρ της Επαναληπτικής, ώστε την 1η Δευτέρα της να μπορείτε να "γράψετε".
Οι διδάσκοντες στο ΕΜΠ έχουν πολύ λιγότερες διακοπές ΚΑΙ από ότι "παίζει" στην "αγορά εργασίας" ΚΑΙ από τους Σπουδαστές/ριες τους...

Είστε μηχανικός , σίγουρα οι διακοπές σας είναι πολύ περισσότερες απο συναδέλφους σας στην ''αγορά εργασίας''
d3ckart

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό savra » Παρ, 05 Ιούλ 2013 8:52 pm

airetikos έγραψε:Θέλω να δώ τί θα πείτε σε κάποιον κάποιους που ΧΡΩΣΤΑΝΕ ένα μάθημα προς το τέλος της εξεταστικής και ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ να το δώσουν νωρίτερα για το μεταπτυχιακό στην Ελλάδα και έχουν ημερμοηνίες και πέσουν πάνω σε καθηγητή που σαν επίσημη δικαιολογία το έχω δουλειά θα τον έχει μεσα στα κάρβουνα τον χριστιανό... Πάντα έτσι ήταν το πρόγραμμα της επαναληπτικής για έναν παράλογο λόγο τώρα μας πείραξε τόσο πολύ και λυσσάμε. Ντάξει.

Εικόνα τώρα έτσι:
Κάποιος (ή κάποιοι), που ΧΡΩΣΤΑΕΙ ένα μάθημα, περπατάει με κάποιες ημερομηνίες στα χέρια. Φουριώζος, γιατί ΚΑΙΓΕΤΑΙ να προλάβει ένα μεταπτυχιακό στην Ελλάδα, πέφτει πάνω σε έναν καθηγητή και του λέει με επίσημο ύφος "sorry φίλε, <το> έχω δουλεία"? Και μετά τον αφήνει μέσα στα κάρβουνα, τον χριστιανό??
savra

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό airetikos » Παρ, 05 Ιούλ 2013 9:33 pm

Eπειδή το παίζει αστείος έλα να του το πεις... Που θα σου πει εγω θα κάνω 5 μέρες και την επομενη κλείνει η ημερομηνία.....
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό koutsou-bilo » Κυρ, 07 Ιούλ 2013 5:00 pm

το ΔΣ κατατέθηκε. Από τη γραμματεία είχαμε κανά νέο ?
Σήμερον ιδικό μου
Αύριον ιδικό σου
Μηδέποτε μηδενός

Βυζαντινό λαϊκό ρητό 9ος αιώνας

http://luben.tv/wp-content/uploads/2014/10/stin-ugeia-mas.gif?3fb042
Άβαταρ μέλους
koutsou-bilo

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Κυρ, 07 Ιούλ 2013 8:56 pm

Lion έγραψε:τελικά σήμερα υπερψηφίστηκε και κατατέθηκε στη Γραμματεία ΔΣ που ζητά την μετάθεση της εξεταστικής κατα μία εβδομάδα...

Αυτή τη φορά το "κίνημα" ξεπέρασε κάθε όριο παραλογισμού.
Αντί, ενδεχομένως, να προτείνει παράταση και ορθολογικότερη διάρθρωση της εξεταστικής (βλ. 2.ν, ν+2, κ.λπ.), αιτείται μετάθεση - για τα μπάνια του λαού ;
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό drakoumel » Δευτ, 08 Ιούλ 2013 12:19 am

πέρα από τα μπάνια του λαού μπορώ να βρω πολλούς άλλους λογικούς λόγους για να ξεκινήσει η εξεταστική σεπτέμβρη κι όχι αύγουστο.παραθέτω το δικό μου και κατα τη γνώμη μου σοβαρό.όταν έχεις κλείσει καλοκαιρινή μηνιαία δουλειά κατά πάσα πιθανότητα δουλεύεις μέχρι 31 αυγούστου.επομένως ανεβαίνεις αθήνα τρέχοντας 1η σεπτέμβρη έχοντας πιθανώς κάψει κανα δύο μαθήματα.μου κάνει εντύπωση που μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί από κανέναν κάτι τέτοιο
Aν όχι εμείς τότε ποιοι;Αν όχι τώρα τότε πότε;
drakoumel

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Δευτ, 08 Ιούλ 2013 1:05 am

Όσο χαριτολογώντας και να το πούμε (--->μπάνια του λαού), η ξεκούραση είναι ανάγκη. Ο φοιτητής που τελείωσε αρχές Ιούλη και θέλει να ξεκινήσει διάβασμα ένα μήνα πριν την έναρξη της επαναληπτικής, πότε θα ξεκουραστεί;;
Α, ξέχασα... Σε περιόδους κανιβαλισμού ο προσωπικός χρόνος, η ξεκούραση και η ψυχική ηρεμία είναι αμάρτημα και αυτός που τα διεκδικεί είναι στην καλύτερη τεμπέλης αριστερός και στη χειρότερη αναρχικό απόβρασμα
(άρα μπορούμε να του κάνουμε ότι θέλουμε, ακόμα και να το προφυλακίσουμε δυομισι χρόνια άμα γουστάρουμε :P )

To the point, Πάντως, εγώ δεν είμαι και ιδιαίτερα αισιόδοξος. Στη νομική μάζεψαν περί τις 300 400 υπογραφές (μπορεί και παραπάνω) για αναβολή κατά μία βδομάδα της εαρινής εξεταστικής και τους έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνη. Αιτιολογία (ύστερα από πίεση);;; Ότι οι καθηγητές είχαν κανονίσει ταξίδια, άδειες κλπ και δεν μπορούσαν να αλλάξουν το πρόγραμμά τους (προφανώς δεν μπορεί να ισχύσει το ίδιο για τους φοιτητές)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό pap » Δευτ, 08 Ιούλ 2013 9:15 am

d3ckart έγραψε:
neaoktana έγραψε:
bandal έγραψε:απλά το πολυτεχνείο,στο πλαίσιο της σύνδεσης του με την αγορά εργασίας,
έχει αναλάβει να μας εκπαιδευσει,
να μην έχουμε παράλογες απαιτήσεις για καλοκαιρινές άδειες σαν εργαζόμενοι

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζω τα θέματα ΕφΥδρ της Επαναληπτικής, ώστε την 1η Δευτέρα της να μπορείτε να "γράψετε".
Οι διδάσκοντες στο ΕΜΠ έχουν πολύ λιγότερες διακοπές ΚΑΙ από ότι "παίζει" στην "αγορά εργασίας" ΚΑΙ από τους Σπουδαστές/ριες τους...

Είστε μηχανικός , σίγουρα οι διακοπές σας είναι πολύ περισσότερες απο συναδέλφους σας στην ''αγορά εργασίας''

Καλά θα ήταν όμως να είχα περισσότερες διακοπές να βγάλω δύο μεροκάματα παραπάνω γιατί εδώ δεν μας δίνουν τον μισθό των συναδέλφων μας στην "αγορά εργασίας".
pap

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Δευτ, 08 Ιούλ 2013 9:58 pm

Όταν και εάν σταθεροποιηθεί το πρόγραμμα, ενημερώστε με!
Πρέπει να προγραμματίσω τα τρία (3) επαναληπτικά μαθήματα "κατανόησης - αποριών - ΣΟΣ" του "1ου ορόφου υδραυλικής".

Ε, να μη βγάλω και τρία (3) μεροκάματα παραπάνω!..
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες