κ για αυτη τη ρημαδα την αιτηση βελτιωσης για τα μαθηματα του εαρινου ποτε θα θυμηθουν να βγαλουν ανακοινωση; ειδα χαρτι εξω απ'τη γραμματεια που ελεγε οτι μεσα ιουνιου θα ανοιξει η προθεσμια...
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει. Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Το γραφανε και στο εγγραφο της βελτιωσης των χειμερινων,που μας εστειλαν αλλα δεν νομιζω οτι θα βγει τοσο νωρις γιατι πρεπει να γνωριζουμε τα αποτελεσματα...Σε καθε περιπτωση πιστευω οτι η προθεσμια θα ειναι σχετικα μεγαλη...
''Tίποτα γενναίο δεν μπορεί ο άνθρωπος να κάμει στον κόσμο, αν δεν υποτάξει τη ζωή του σ' έναν Αφέντη ανώτερό του.'',Νίκος Καζαντζάκης Sting-Desert Rose
Η απεργία των διοικητικών συνεχίζεται ακόμα.'Οταν λήξει θα αρχίσουν να επιτελούνται οι όποιες διοικητικές λειτουργίες,μαζί κ αυτές της γραμματείας.Κανείς δεν γνωρίζει όμως με ακρίβεια ποια θα είναι η στάση των διοικητικών στο μέλλον
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει. Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Καλησπέρα!!! Ξέρει κανείς τι γίνεται με τις αιτήσεις για τις κατατακτήριες; Την Παρασκευή λήγει η προθεσμία και δεν γνωρίζω αν είναι ανοιχτή η γραμματεία..