Αποτελέσματα Εαρινής (και έκτακτης) Εξεταστικής 2012-13 (Σχόλια και ερωτήσεις)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Αποτελέσματα Έκτακτης Εαρινής Εξεταστικής 2012-13

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Πέμ, 20 Ιουν 2013 1:03 pm

kliu έγραψε:που πηγε το πνευμα αλληλοβοηθειας και αλληλεγγυης μεταξυ φοιτητων :wtf:

Το ποιο; Αλληλεγγύη;
Δεν ξέρουμε από τέτοια εμείς εδώ. Κοιτάμε την πάρτυ μας :finger:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό QSG » Πέμ, 20 Ιουν 2013 1:04 pm

kliu έγραψε:καπως υπερβολικη η απαντηση δε νομιζεις?! ειναι ο,τι πιο απλο καποιος που παει επι τοπου κ βλεπει τα αποτελεσματα να τραβαει μια φωτο να τα βλεπουν ολοι,αφου υπαρχουν ακομη καθηγητες που δεν αναρτουν τα αποτελεσματα ονλαιν.για το φβ ξερουμε μπαμ μπαμ να βγαζουμε και να ανεβαζουμε! που πηγε το πνευμα αλληλοβοηθειας και αλληλεγγυης μεταξυ φοιτητων :wtf:

η δικία μου εννοείς? εγώ δεν έχω θέμα (το έχω κάνει κ όλας για το mqn) απλα το να τα ανεβάζουν είναι γενικά πιο βολικο ;)
Can't change anyone but yourself....
Άβαταρ μέλους
QSG

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό kliu » Πέμ, 20 Ιουν 2013 1:17 pm

QSG έγραψε:
kliu έγραψε:καπως υπερβολικη η απαντηση δε νομιζεις?! ειναι ο,τι πιο απλο καποιος που παει επι τοπου κ βλεπει τα αποτελεσματα να τραβαει μια φωτο να τα βλεπουν ολοι,αφου υπαρχουν ακομη καθηγητες που δεν αναρτουν τα αποτελεσματα ονλαιν.για το φβ ξερουμε μπαμ μπαμ να βγαζουμε και να ανεβαζουμε! που πηγε το πνευμα αλληλοβοηθειας και αλληλεγγυης μεταξυ φοιτητων :wtf:

η δικία μου εννοείς? εγώ δεν έχω θέμα (το έχω κάνει κ όλας για το mqn) απλα το να τα ανεβάζουν είναι γενικά πιο βολικο ;)

οχι στη σοφιμπο αναφερομουν ;)
@ oxydo : μαλλον θα μπερδευτηκα τοτε ..και τι δε θα δινες να ηταν οντως κωλοδαχτυλο αυτο.. :raspberry: + :lol:
~happiness is a mood not a destination~
kliu

Δημοσίευσηαπό sofibo » Πέμ, 20 Ιουν 2013 3:36 pm

kliu έγραψε:
QSG έγραψε:

οχι στη σοφιμπο αναφερομουν ;)
@ oxydo : μαλλον θα μπερδευτηκα τοτε ..και τι δε θα δινες να ηταν οντως κωλοδαχτυλο αυτο.. :raspberry: + :lol:

Πουλιά στον αέρα πιάνετε. Πού να το 'λεγα και σοβαρά. Ψήθηκα βασικά,απλά τώρα πάει 10 ευρω. Έχει και καύσωνα έξω δύσκολο έργο.
sofibo

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Αποτελέσματα Εαρινής (και έκτακτης) Εξεταστικής 2012-13 (Σχόλια και ερωτήσεις)

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Πέμ, 20 Ιουν 2013 3:43 pm

@kliu

Είμαι ήδη στα κτίρια υδραυλικών με αυτό, φωτογραφική μηχαν(ικ)ή ( :lol: ) και ένα laptop. Μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί τπτ! Αναμένουμε λοιπόν. Κάποιος για ανταπόκριση από γεωτεχνικούς?
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Αποτελέσματα Εαρινής (και έκτακτης) Εξεταστικής 2012-13 (Σχόλια και ερωτήσεις)

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 20 Ιουν 2013 3:47 pm

Για να κάνεις τις απορίες στα topics είσαι καλός, αλλά μην προσφέρεις τίποτα γιατί θα χαλάσεις κανένα νύχι.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό .moonwillow » Πέμ, 20 Ιουν 2013 3:48 pm

feanor23 έγραψε:Αστικά τίποτα ακόμα?

Πήγα στον τομέα και μου είπανε σήμερα το απόγευμα ή αύριο πρωί.
Everything is broken up and dances.
Άβαταρ μέλους
.moonwillow

Δημοσίευσηαπό bellatrix » Πέμ, 20 Ιουν 2013 4:08 pm

ισως ειναι λιγο ασχετο..αλλα ξερει κανεις ποτε περιπου θα βγει το προσχεδιο προγραμματος για την εξεταστικη του σεπτεμβρη???
bellatrix

Δημοσίευσηαπό filtertips » Πέμ, 20 Ιουν 2013 4:16 pm

Τι άσχετο! Μια χαρά σχετικό είναι!!!
filtertips

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό sf_krt » Πέμ, 20 Ιουν 2013 4:16 pm

Για το προσχέδιο δε θυμάμαι αλλά το κανονικό πρόγραμμα βγαίνει κάθε χρόνο με το που τελειώσει η εαρινή ή έστω την αμέσως επόμενη εβδομάδα.
sf_krt

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες