apostolis έγραψε:ναι απ οτι ξερω αυτοι κανουν!κατατοπισε με σε παρακαλω!!
Kοίτα ο φελλουρης θα βαλει σιγουρα οριο, αρα να ξερεις να βρισκεις ορια.Απο κει και περα του αρεσει παρα πολυ το τριεδρο frenet.. εκτος αυτου περιπου 1 βδομαδα πριν την εξεταση (κατα πασα πιθανοτητα) ανεβαζει 3-4 ασκησεις στο mycourses μια απο τις 4 πεφτει σιγουρα...απο κει και περα μπορει μπορει να βαλει και αλλα διαφορα με ρυθμους μεταβολης και ακροτατα ( για σιγουρια μαθε αυτα που σ ειπα πιο πανω και ασε τα αλλα

) τωρα ο τσινιας θα βαλει οτι εχει κανει στην ταξη .. θα βαλει ενα θεωρημα για τα διπλα ολοκληρωματα και ενα για τα τριπλα ( τυπου : green-stokes - gauss ) σιγουρα ομως θα βαλει .. ε και θα σε βαλει να λυσεις ενα διπλο κ ενα τριπλο ολοκληρωμα.. βαζει οτι εχει κανει στην ταξη.. και σιγουρα θα βαλει 2 θεωρηματα.. (εγω το εδωσα περσι το μαθημα αλλα γενικα οτι λενε βαζουν , ας ρωτησεις και καποιου του ετους για σιγουρια )
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer