Δεν κοιμήθηκα 3 μέρες για την εργασία με ρώτησε θεωρία απο το βιβλίο άσχετη με την εργασία δεν με άφησε να της πω τίποτα άλλο μου είπε ότι την αντέγραψα και με προσέβαλε επανειλημμένα και μου είπε χαρακτηριστικά εσύ είσαι και καλά συγκοινωνίολογος και ότι δε μας πιέζουν οι γονείς μας και κάτι τέτοια... Επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά... Δεν σεβάστηκαν καθόλου τον κόπο μας... Εγώ προσωπικά θα πάω στο γραφείο του κυρίου σταθοπουλου να διαμαρτυρηθω... Οσοι πιο πολλοί τόσο το καλύτερο...
καλημέρα ήθελα να ρωτήσω εξετάσεις με κλειστά βιβλία και σημειώσεις δίνουμε, δηλαδή τους τύπους για κάθε μοντέλο πρέπει να τους ξέρουμε απ' έξω ή θα μας δίνονται σε περίπτωση άσκησης? ευχαριστώ
Παιδιά, ξέρει κανείς τι διαβάζουμε? Μπλέ βιβλιαράκι ή σημειώσεις και τι(αν έχει αναφερθεί κάτι στην τάξη)?
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή. Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας (καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)