αναφορικα με το ΔΣ:
1) αν ειχατε παρακολουθησει ποτε το μαθημα, ή αν ειχατε ρωτησει καποιον μεγαλυτερο, θα ξερατε οτι ουτε τοσο "υποχρεωτικη" ειναι, και οτι δεν κοβει κανεναν ο γκαζετας επειδη δεν εχει δωσει προοδο.
2)για το θα μας βρει απεναντι του, θα μας βρει; ή θα του πουμε 2-3 τσιτατα, 5-6 συνθηματα και θα εκτονωσουμε την επαναστατικοτητα μας και για σημερα;
3) το λεει πλαγιως και οποιος εγραψε το ΔΣ, θα επρεπε να ασχοληθουμε με ζητηματα οπως το μπετο. Στο κατω κατω ειναι πολυ πιο σοβαρα
επειδη ειμαι σιγουρη οτι ολο και καποιος, είτε επαναστατης του καναπε είτε ευυπόληπτος φοιτητης, θα πεταχτει σαν την καροτσα στη μεση του δρομου,(ο πρωτος για να μου πει για το ποσο αλλοτριωμενη ειμαι και ο δευτερος για να συμφωνησει ή/και να προσθεσει την αηδια του) δηλωνω απο τωρα οτι ο μονος λογος που σχολιασα αυτην την παραταξιακη αηδια ειναι οτι καπου εχουμε χασει το μετρο και τη λογική. Δυστυχως ή ευτυχώς, υπαρχουν καποιοι καθηγητες σε αυτο το μπουρδελο που βαζουν "υποχρεωτικες" προοδους για να βοηθησουν στο διαβασμα, και αυτο συμβαινει ειτε θελετε να το αποδεχτειτε ειτε οχι. Δεν λεω οτι με αυτους τους ανθρωπους συμφωνω με ολα οσα σκεφτονται ή πιστευουν, αλλα μπορω να τους σεβαστω γιατι προσπαθουν τουλαχιστον να διδαξουν. Απο κει και περα, προσπαθειστε οταν κανετε τοσο "σαματα" (βλεπε ΔΣ) να στοχευετε καπως πιο σωστα.
Η σιωπή είναι συνενοχή...
şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)