Ό,τι να 'ναι απορίες

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Ό,τι να 'ναι απορίες

Δημοσίευσηαπό jsjskt » Παρ, 15 Μαρ 2013 11:55 am

Επίσης,ξέρει κανείς πότε θα δοθεί η επόμενη εξεταστική για τους επί πτυχίω...?
jsjskt

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό Date007 » Παρ, 05 Απρ 2013 10:05 pm

Παιδιά,έψαχνα διάφορα πανεπιστήμια στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό και παρατήρησα το εξής,το οποίο μου δημιούργησε ετούτη την απορία:
Συνήθως οι αιτήσεις για αποδοχή σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα πρέπει να γίνουν από Ιανουάριο έως τέλη Μαρτίου για τα περισσότερα πανεπιστήμια και απαραίτητο έγγραφο είναι ο μέσος όρος πτυχίου.Πώς γίνεται κάποιος να πάει για μεταπτ. το ίδιο έτος που θα παραδώσει διπλωματική??Δηλαδή,αν εγώ θέλω να πάω Σεπτέμβριο του 2014,αμέσως με το που παραδώσω διπλ.,σημαίνει ότι θα κάνω αίτηση Ιανουαρίο-Μάρτιο του 2014,την ίδια περίοδο δηλαδή που θα κάνω διπλωματική(και προφανώς δεν θα την έχω τελειώσει) και άρα δεν θα μπορώ να στείλω βαθμό πτυχίου,καθώς η διπλωματική μετράει σε αυτόν.Δηλαδή μοιραία πρέπει κάποιος να χάσει ένα χρόνο??Μήπως το έχει ψάξει κάποιος και ξέρει τι παίζει.?
Ευχαριστώ!
Αγωνιστικό Κούτελο:Η Μαρμελοκοτα.
Date007

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό journeyman » Σάβ, 06 Απρ 2013 3:06 pm

νομίζω ότι μπορείς να τους στείλεις αναλυτική βαθμολογία και να τους πεις ότι τελειώνεις φέτος....και να τους στείλεις το βαθμό πτυχίου με το που τελειώσεις με την διπλωματική....αν δεν έχει τελειώσει μέχρι σεπτέμβρη απλά δεν θα σε δεχτούν....
Music washes away from the soul the dust of everyday life
Άβαταρ μέλους
journeyman

Δημοσίευσηαπό andskia » Σάβ, 06 Απρ 2013 7:52 pm

Ποιοι παραγοντες επηρεαζουν την ποιτητα μιας ταινιας?

Σιγουρα δεν ειναι μονο τα p(1080p,720p) γιατι βλεπω πως σε διαφορα site παρουσιαζονται ταινιες με δηθεν υψηλη ποιοτητα(720ρ,1080ρ) των οποιων η χωρητικοτητα ειναι ιδια με αυτην ενος dvdrip δηλαδη καπου στα 700Mb.Το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι οι ταινιες αυτες εχουν καλη αναλυση σε μικρες οθονες,οπότε οσο μεγαλωνει τοσο χειροτερευει η ποιοτητα της.
Τελευταία επεξεργασία από int3h και Σάβ, 06 Απρ 2013 11:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Δεν αναφερουμε group
Άβαταρ μέλους
andskia
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό int3h » Σάβ, 06 Απρ 2013 11:28 pm

Date007 έγραψε:Παιδιά,έψαχνα διάφορα πανεπιστήμια στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό και παρατήρησα το εξής,το οποίο μου δημιούργησε ετούτη την απορία:
Συνήθως οι αιτήσεις για αποδοχή σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα πρέπει να γίνουν από Ιανουάριο έως τέλη Μαρτίου για τα περισσότερα πανεπιστήμια και απαραίτητο έγγραφο είναι ο μέσος όρος πτυχίου.Πώς γίνεται κάποιος να πάει για μεταπτ. το ίδιο έτος που θα παραδώσει διπλωματική??Δηλαδή,αν εγώ θέλω να πάω Σεπτέμβριο του 2014,αμέσως με το που παραδώσω διπλ.,σημαίνει ότι θα κάνω αίτηση Ιανουαρίο-Μάρτιο του 2014,την ίδια περίοδο δηλαδή που θα κάνω διπλωματική(και προφανώς δεν θα την έχω τελειώσει) και άρα δεν θα μπορώ να στείλω βαθμό πτυχίου,καθώς η διπλωματική μετράει σε αυτόν.Δηλαδή μοιραία πρέπει κάποιος να χάσει ένα χρόνο??Μήπως το έχει ψάξει κάποιος και ξέρει τι παίζει.?
Ευχαριστώ!

Τις αιτήσεις τις κάνεις όπως λες το προηγούμενο έτος. Κοινώς αν θες σεπτέμβρη του 2014 τότε πρέπει να στείλεις τα χαρτιά σου μέχρι τον Μάρτη του 2014. Στέλνεις expected βαθμολογία, μαζί με αναλυτική μεταφρασμένη και το πανεπιστήμιο σου κάνει conditional offer.

andskia έγραψε:Ποιοι παραγοντες επηρεαζουν την ποιτητα μιας ταινιας?

Σιγουρα δεν ειναι μονο τα p(1080p,720p) γιατι βλεπω πως σε διαφορα site παρουσιαζονται ταινιες με δηθεν υψηλη ποιοτητα(720ρ,1080ρ) των οποιων η χωρητικοτητα ειναι ιδια με αυτην ενος dvdrip δηλαδη καπου στα 700Mb.Το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι οι ταινιες αυτες εχουν καλη αναλυση σε μικρες οθονες,οπότε οσο μεγαλωνει τοσο χειροτερευει η ποιοτητα της.

http://www.differencebetween.net/techno ... -and-h264/
Οσο μικρότερο το μέγεθος, τόσο λιγότερη πληροφορία υπάρχει στην εικόνα, άρα συνεπώς όσο πιο μεγάλη οθόνη έχεις τόσο πιο εύκολα βλέπεις blurry την εικόνα(σε γενικές γραμμές)
Άβαταρ μέλους
int3h
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Τρί, 16 Απρ 2013 9:25 pm

Την Πέμπτη θα έχουμε κανονικά μάθημα στου Γκίνη;;;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Κοκός

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό christos » Τρί, 16 Απρ 2013 9:31 pm

πέρσι έγιναν κανονικά..άρα μάλλον και φέτος
christos

Δημοσίευσηαπό ps179 » Παρ, 19 Απρ 2013 8:14 pm

Δηλώσεις για βελτίωση μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου πότε θα γίνουν ;;; Πέρσι είχαν γίνει μέχρι τέτοια εποχή.
Άβαταρ μέλους
ps179

Δημοσίευσηαπό giorgos89 » Παρ, 19 Απρ 2013 11:03 pm

Ρωτησα τη γραμματεια και μου ειπαν οτι θα βγει ανακοινωση. Οντως εχει αργησει φετος, μαλλον λογω της πτυχιακης εξεταστικης.
giorgos89

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό andskia » Κυρ, 05 Μάιος 2013 11:01 pm

Στο openoffice υπαρχει καποιος τροπος για να βαζουμε γρηγορα τονους οπως στο κλασσικο προγραμμα που χρησιμοποιειται(δεν επιτρεπονται ονοματα :shifty: ) ή τζαμπα το προγραμμα?Εκτος αν γινεται εξαγωγη σε doc επειτα ο ορθογραφικος και επιστροφη στο open.Αλλα κουραζει λιγο.

edit:Μολις ειδα οτι εχω παλια εκδοση που δεν εχει περασμενο το ελληνικο λεξικο.Για οποιον εχει παρομοιο προβλημα απο εδω μπορει να κατεβασει το προσθετο και να το ενσωματωσει με το προγραμμα πολυ ευκολα,οπως αναφερει το link
Άβαταρ μέλους
andskia
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες