Επιδοτήσεις

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 16 Σεπ 2008 9:13 pm

Κάθε φορά που πηγαίνεις καταγράφεται στο σύστημα,δεν έχεις δικαίωμα απουσίας.Κάποια όμως από τα φροντιστήρια κάνουν αναπληρώσεις αν λείψεις μία ή δύο φορές για σοβαρό λόγο.Για την δυσκολία δεν ξέρω γιατί δεν έχω κάνει ακόμα,αλλά σίγουρα θα πρέπει να κάνεις και εξάσκηση στο σπίτι.Αν ασχοληθείς σοβαρά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Τρί, 16 Σεπ 2008 9:55 pm

Είχα κάνει πέρυσι μαθήματα για το Autocad-2D , δεν θα πω που για να μην διαφημίσω :οΡ
Η κατάσταση είχε ως εξής: υπήρχε απουσιολόγιο αλλά και να έχανες 1-2 μαθήματα δεν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα κατά την αποψή μου, δηλαδή δεν έχανες την επαφή καθώς και τα παιδιά που ήταν μέσα μπορούσαν να σου δείξουν τι κάνατε ή ακόμα, όπως έγινε και σε μένα, είχε κάτσει αυτός που μας έκανε μάθημα 10 λεπτά στο διάλειμμα και μου χε δείξει. Όμως, και οι όροι παρακολούθησης που μας είχαν μοιραστεί έλεγαν ότι αδικαιολόγητες απουσίες μπορεί να μη σου επιτρέψουν να δώσεις ακόμα και εξέταση, πράγμα που εγώ δεν το είδα γιατί και εγώ αλλά και άλλοι είχαμε λείψει σε 2-3 μαθήματα.
Τώρα βέβαια, το αν θα υπάρχει ένα άλλο είδος απουσιολογίου λόγω του προγράμματος e-κπαιδευτείτε, αυτό δεν το γνωρίζω... Αν πάντως όπως είπες σε ενδιαφέρει απλώς να μάθεις και όχι η πιστοποίηση τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πιστεψέ με.
Όσον αφορά την εξέταση, εντάξει εκεί ειναι σκέτος περίπατος, και το κέντρο που πήγαινα εγώ εντάξει δεν μου φαινόταν και για κανένα καφενείο. Σου δίνει εκεί ένα σχέδιο να κάνεις, ρωτάς αμα δεν θυμάσαι και τίποτα, τέτοια πράγματα...
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Καμένος » Τετ, 17 Σεπ 2008 1:48 am

Timis, σε καποια που εχουν εξουσιοδοτηση για πιστοποιηση autodesk δεν εχει καν διαγωνισμα στο τελος. Αρκει να εισαι σ ολα τα μαθηματα και να κανεις τις ασκησεις που γινονται δηλαδη την ωρα του σεμιναριου.
Μην σε αγχωνει παντως, ειναι δυσκολο να κοπεις, εκτος κ αν το παρεις εντελως στην πλακα.
Ομως νομιζω πως στο θεμα των απουσιων υπαρχει αυστηροτητα.

Οτι ειναι να κανεις παντως, καντο γρηγορα!
Μέχρι στιγμής, 54708 φοιτητές έχουν εγγραφεί σε 3334 εγκεκριμένα Εκπαιδευτικά Πακέτα, από 909 Φορείς Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα!
(Όριο εκπαιδεύσεων: 60.000 εγγραφές)

http://www.ekpaidefteite.gr/Browse/Default.aspx
42
Άβαταρ μέλους
Καμένος
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 17 Σεπ 2008 2:04 pm

Timis, σε καποια που εχουν εξουσιοδοτηση για πιστοποιηση autodesk δεν εχει καν διαγωνισμα στο τελος. Αρκει να εισαι σ ολα τα μαθηματα και να κανεις τις ασκησεις που γινονται δηλαδη την ωρα του σεμιναριου.

Αυτό είναι σωστό. Εκεί που γράφτηκα εγώ δεν έχει διαγώνισμα στο τέλος, αλλά υπάρχει μια αυστηρότητα με τις απουσίες. Η παρακολούθηση λοιπόν των μαθημάτων και η (στοιχειώδης) συμμετοχή σε αυτά αρκούν για να σου δώσουν την πιστοποίηση.
Πάντως όποιοι είναι να γραφτείτε κάντε το επειγόντως, εδώ και 2 βδομάδες οι εγγραφές έχουν πάρει φωτία (με την επιστροφή από τις διακοπές) και μέχρι το τέλος και αυτής της εβδομάδας δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές θέσεις.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες