Παιδιά το τρίτο θέμα του Σεπτέμβρη με το κυλιστροεκκρεμές το έχει λύσει κανείς , ή έστω να έχει μια ιδέα τι κάνουμε ;;;
Ευχαριστώ
Συντονιστής: University Editors
staffandsword έγραψε:Με αυτά και με αυτά πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν δίνουμε όλα τα μαθήματα στην ζωγράφου...
Στο κάτω κάτω όσοι είναι απο επαρχία μένουν εκεί κοντά,γιατί να επιβαρύνονται επιπλέον και με άλλα έξοδα?ταξί κτλ?
αυτοί που είναι μόνιμοι κάτοικοι αθηνών όσο μακρία και να μένουν απο την πολυτεχνειούπολη μετακινούνται έτσι και αλλιώς για να πάνε για μάθημα,μπορεί να έχοθν κάποιον δικό τους να τους πάει στην εξέταση....
βέβαια το δίκιο είναι να μην επιβαρύνονται όλοι οι φοιτητές...
τώρα να μου πεις για τόσα δε νοιάζονται λολ....
δεν υπάρχει περίπτωση να αναβληθεί η μηχανική 3 για άλλη μέρα?
Ευχαριστούμε πολύ andskia!
teo έγραψε:staffandsword έγραψε:Με αυτά και με αυτά πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν δίνουμε όλα τα μαθήματα στην ζωγράφου...
Στο κάτω κάτω όσοι είναι απο επαρχία μένουν εκεί κοντά,γιατί να επιβαρύνονται επιπλέον και με άλλα έξοδα?ταξί κτλ?
αυτοί που είναι μόνιμοι κάτοικοι αθηνών όσο μακρία και να μένουν απο την πολυτεχνειούπολη μετακινούνται έτσι και αλλιώς για να πάνε για μάθημα,μπορεί να έχοθν κάποιον δικό τους να τους πάει στην εξέταση....
βέβαια το δίκιο είναι να μην επιβαρύνονται όλοι οι φοιτητές...
τώρα να μου πεις για τόσα δε νοιάζονται λολ....
δεν υπάρχει περίπτωση να αναβληθεί η μηχανική 3 για άλλη μέρα?
Kάτσε ρε μεγάλε, όλος ο πλυθησμός της αττικής ζωγράφου μένει? Είναι γενική ομολογία (παρότι και εμένα προσωπικά δεν με συμφέρει) ότι το κάτω πολυτεχνείο είναι στο κέντρο και έχει και καλύτερη συγκοινωνία. Εδώ στις καλές μέρες κάνεις να φτάσεις πολυτεχνειούπολη μία ώρα, μετατρέποντας τον ευατό σου σε mp3 για να μπεις 242. Άσε που φτάνει μία γραμμή του μετρό και αυτή 20'-30' μακρυά με τα πόδια. Think better...
Becoming_I έγραψε:Καλησπέρα παιδιά , έχει κανείς τις λύσεις των θεμάτων του Φεβρουαρίου;;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες