Συζήτηση για τα αναβληθέντα μαθήματα (Χειμερινή εξεταστική 2012-13)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Τεχνική Υδρολογία (2012-13)

Δημοσίευσηαπό omerta » Πέμ, 31 Ιαν 2013 4:08 pm

Οχι γιατι υπαρχουν φοιτητες που πιστευουν στους ζουλουρας (zoulouras) και απαγορευεται να δινουν εξετασεις παραλληλα με μαθηματα οποτε θα αρχισουν να στελνουν μειλ και παλι θα εχουμε εμπλοκες.

νεξτ
omerta

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Πέμ, 31 Ιαν 2013 4:11 pm

Reporter έγραψε:Το να γίνει ένα πρωϊ μάθημα και το απόγευμα στις 6 να δώσουμε στα νέα κτήρια το μάθημα δε νομίζω οτι θα προκαλέσει κάποια αναστάτωση στην εκπαιδευτική διαδικασία.

+1
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό mamassis » Πέμ, 31 Ιαν 2013 4:12 pm

Το να γίνει ένα πρωϊ μάθημα και το απόγευμα στις 6 να δώσουμε στα νέα κτήρια το μάθημα δε νομίζω οτι θα προκαλέσει κάποια αναστάτωση στην εκπαιδευτική διαδικασία
Μέγαλη αναστάτωση. Πέρισυ που έγινε ακριβώς το ίδιο στο πρώτο μάθημα Υδραυλικά Έργα πήγαν 15 φοιτητές γιατί οι άλλοι διάβαζαν Υδρολογία. Σημειώνω ότι το μάθημα αυτό έχει κανονικά πολύ μεγάλη συμμετοχή
mamassis

Δημοσίευσηαπό omerta » Πέμ, 31 Ιαν 2013 4:16 pm

Δασκαλε , 06/02/2013 επιβεβαιωνετε ; Γιατι εδω μεχρι και την ωρα της εξετασης θα εκφραζονται θεωριες περι υδατων και υδατων.
omerta

Δημοσίευσηαπό blink » Πέμ, 31 Ιαν 2013 4:20 pm

ομερτα εγω προσωπικα εχω παπακι και θα με ειχε βολεψει μια χαρα να διναμε τοτε αλλα κατανοωντας οτι μερικοι οντως μπορει να ειχαν δυσκολια να κατεβουν δεν εξεφρασα καποιο παραπονο. Εστω οτι για το θεμα της αναβολης λογω ΜΜΜ οι αποψεις διιστανται. Το θεμα ειναι οτι η νεα ημερομηνια ειναι εκ των πραγματων σουρεαλ, οχι μονο για μενα, αλλα και για τους φοιτητες του 5ου εξαμηνου. Αφου λοιπον σου αρεσει να εισαι στο πλευρο του νομοταγους πολιτη που δεχεται τα παντα, τουλαχιστον υπερασπισου τους "βασανισμενους" νομοταγεις φοιτητες που για "καποιους λιγους" αναγκαζονται τωρα να δωσουν 4 μαθηματα σε μια βδομαδα.
blink

Δημοσίευσηαπό Reporter » Πέμ, 31 Ιαν 2013 4:21 pm

mamassis έγραψε:Το να γίνει ένα πρωϊ μάθημα και το απόγευμα στις 6 να δώσουμε στα νέα κτήρια το μάθημα δε νομίζω οτι θα προκαλέσει κάποια αναστάτωση στην εκπαιδευτική διαδικασία
Μέγαλη αναστάτωση. Πέρισυ που έγινε ακριβώς το ίδιο στο πρώτο μάθημα Υδραυλικά Έργα πήγαν 15 φοιτητές γιατί οι άλλοι διάβαζαν Υδρολογία. Σημειώνω ότι το μάθημα αυτό έχει κανονικά πολύ μεγάλη συμμετοχή

Ε, εντάξει τώρα. Πρόκειται για την πρώτη μέρα μαθημάτων που άλλοι έχουν πάει έτσι κι αλλιώς για καμμιά βδομάδα στις πατρίδες τους, ενώ στο συγκεκριμένο μάθημα γίνεται απλά μια ιστορική αναδρομή, χωρίς να λέγεται κάτι επί της ουσίας. Δηλαδή , όταν στο μέσο του εξαμήνου απεργούν όλα τα μέσα και το μάθημα γίνεται κανονικά για λίγους (που μένουν ζωγράφου), και πολλά παιδιά χάνουν ουσιαστικά πράγματα επειδή δεν θέλουν να πληρώνουν πάλι ταξί , δε νομίζω οτι είναι καλύτερα..Αντί π.χ να αναβληθεί και να αναπληρωθεί ακόμα και Σάββατο..
Reporter

Δημοσίευσηαπό omerta » Πέμ, 31 Ιαν 2013 4:26 pm

blink έγραψε:ομερτα εγω προσωπικα εχω παπακι και θα με ειχε βολεψει μια χαρα να διναμε τοτε αλλα κατανοωντας οτι μερικοι οντως μπορει να ειχαν δυσκολια να κατεβουν δεν εξεφρασα καποιο παραπονο. Εστω οτι για το θεμα της αναβολης λογω ΜΜΜ οι αποψεις διιστανται. Το θεμα ειναι οτι η νεα ημερομηνια ειναι εκ των πραγματων σουρεαλ, οχι μονο για μενα, αλλα και για τους φοιτητες του 5ου εξαμηνου. Αφου λοιπον σου αρεσει να εισαι στο πλευρο του νομοταγους πολιτη που δεχεται τα παντα, τουλαχιστον υπερασπισου τους "βασανισμενους" νομοταγεις φοιτητες που για "καποιους λιγους" αναγκαζονται τωρα να δωσουν 4 μαθηματα σε μια βδομαδα.

Κανε ενα γκαλοπ και θα δεις οτι η πλειοψηφια των φοιτητων αντιμετωπιζει τετοια κατασταση μονιμα. 4 Μαθηματα την εβδομαδα γινεται συνεχεια. 2 να χρωστας και 2 κανονικα λες και ευχαριστω αμα δεν ειναι και την ιδια μερα.
omerta

Δημοσίευσηαπό GinTonic » Πέμ, 31 Ιαν 2013 4:28 pm

omerta έγραψε:
blink έγραψε:ομερτα εγω προσωπικα εχω παπακι και θα με ειχε βολεψει μια χαρα να διναμε τοτε αλλα κατανοωντας οτι μερικοι οντως μπορει να ειχαν δυσκολια να κατεβουν δεν εξεφρασα καποιο παραπονο. Εστω οτι για το θεμα της αναβολης λογω ΜΜΜ οι αποψεις διιστανται. Το θεμα ειναι οτι η νεα ημερομηνια ειναι εκ των πραγματων σουρεαλ, οχι μονο για μενα, αλλα και για τους φοιτητες του 5ου εξαμηνου. Αφου λοιπον σου αρεσει να εισαι στο πλευρο του νομοταγους πολιτη που δεχεται τα παντα, τουλαχιστον υπερασπισου τους "βασανισμενους" νομοταγεις φοιτητες που για "καποιους λιγους" αναγκαζονται τωρα να δωσουν 4 μαθηματα σε μια βδομαδα.

Κανε ενα γκαλοπ και θα δεις οτι η πλειοψηφια των φοιτητων αντιμετωπιζει τετοια κατασταση μονιμα. 4 Μαθηματα την εβδομαδα γινεται συνεχεια. 2 να χρωστας και 2 κανονικα λες και ευχαριστω αμα δεν ειναι και την ιδια μερα.

Kαι επειδή έχουν πέσει 2 μαθήματα μαζί ( 3 με το επιλογής) ας βάλουμε και άλλο ένα, δε χάλασε ο κόσμος. Ρε ομερτα η λογική σου μπάζει απο παντού, έλεος
GinTonic

Δημοσίευσηαπό blink » Πέμ, 31 Ιαν 2013 4:29 pm

omerta έγραψε:

Καλα εσυ λες ευχαριστω και που δεν ειναι την ιδια ωρα αυτο το εχουμε καταλαβει. Εισαι το ονειρο καθε κυβερνησης.
blink

Δημοσίευσηαπό ska8ari » Πέμ, 31 Ιαν 2013 4:32 pm

Μαγκες μην χανετε χρονο στο ιντερνετ..Ξεκινηστε διαβασματακι γιατι δεν θα παρει αλλη αναβολη..
ska8ari

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες