Οχι γιατι υπαρχουν φοιτητες που πιστευουν στους ζουλουρας (zoulouras) και απαγορευεται να δινουν εξετασεις παραλληλα με μαθηματα οποτε θα αρχισουν να στελνουν μειλ και παλι θα εχουμε εμπλοκες.
νεξτ
Συντονιστής: University Editors
Reporter έγραψε:Το να γίνει ένα πρωϊ μάθημα και το απόγευμα στις 6 να δώσουμε στα νέα κτήρια το μάθημα δε νομίζω οτι θα προκαλέσει κάποια αναστάτωση στην εκπαιδευτική διαδικασία.
mamassis έγραψε:Το να γίνει ένα πρωϊ μάθημα και το απόγευμα στις 6 να δώσουμε στα νέα κτήρια το μάθημα δε νομίζω οτι θα προκαλέσει κάποια αναστάτωση στην εκπαιδευτική διαδικασία
Μέγαλη αναστάτωση. Πέρισυ που έγινε ακριβώς το ίδιο στο πρώτο μάθημα Υδραυλικά Έργα πήγαν 15 φοιτητές γιατί οι άλλοι διάβαζαν Υδρολογία. Σημειώνω ότι το μάθημα αυτό έχει κανονικά πολύ μεγάλη συμμετοχή
blink έγραψε:ομερτα εγω προσωπικα εχω παπακι και θα με ειχε βολεψει μια χαρα να διναμε τοτε αλλα κατανοωντας οτι μερικοι οντως μπορει να ειχαν δυσκολια να κατεβουν δεν εξεφρασα καποιο παραπονο. Εστω οτι για το θεμα της αναβολης λογω ΜΜΜ οι αποψεις διιστανται. Το θεμα ειναι οτι η νεα ημερομηνια ειναι εκ των πραγματων σουρεαλ, οχι μονο για μενα, αλλα και για τους φοιτητες του 5ου εξαμηνου. Αφου λοιπον σου αρεσει να εισαι στο πλευρο του νομοταγους πολιτη που δεχεται τα παντα, τουλαχιστον υπερασπισου τους "βασανισμενους" νομοταγεις φοιτητες που για "καποιους λιγους" αναγκαζονται τωρα να δωσουν 4 μαθηματα σε μια βδομαδα.
omerta έγραψε:blink έγραψε:ομερτα εγω προσωπικα εχω παπακι και θα με ειχε βολεψει μια χαρα να διναμε τοτε αλλα κατανοωντας οτι μερικοι οντως μπορει να ειχαν δυσκολια να κατεβουν δεν εξεφρασα καποιο παραπονο. Εστω οτι για το θεμα της αναβολης λογω ΜΜΜ οι αποψεις διιστανται. Το θεμα ειναι οτι η νεα ημερομηνια ειναι εκ των πραγματων σουρεαλ, οχι μονο για μενα, αλλα και για τους φοιτητες του 5ου εξαμηνου. Αφου λοιπον σου αρεσει να εισαι στο πλευρο του νομοταγους πολιτη που δεχεται τα παντα, τουλαχιστον υπερασπισου τους "βασανισμενους" νομοταγεις φοιτητες που για "καποιους λιγους" αναγκαζονται τωρα να δωσουν 4 μαθηματα σε μια βδομαδα.
Κανε ενα γκαλοπ και θα δεις οτι η πλειοψηφια των φοιτητων αντιμετωπιζει τετοια κατασταση μονιμα. 4 Μαθηματα την εβδομαδα γινεται συνεχεια. 2 να χρωστας και 2 κανονικα λες και ευχαριστω αμα δεν ειναι και την ιδια μερα.
omerta έγραψε:blink έγραψε:ομερτα εγω προσωπικα εχω παπακι και θα με ειχε βολεψει μια χαρα να διναμε τοτε αλλα κατανοωντας οτι μερικοι οντως μπορει να ειχαν δυσκολια να κατεβουν δεν εξεφρασα καποιο παραπονο. Εστω οτι για το θεμα της αναβολης λογω ΜΜΜ οι αποψεις διιστανται. Το θεμα ειναι οτι η νεα ημερομηνια ειναι εκ των πραγματων σουρεαλ, οχι μονο για μενα, αλλα και για τους φοιτητες του 5ου εξαμηνου. Αφου λοιπον σου αρεσει να εισαι στο πλευρο του νομοταγους πολιτη που δεχεται τα παντα, τουλαχιστον υπερασπισου τους "βασανισμενους" νομοταγεις φοιτητες που για "καποιους λιγους" αναγκαζονται τωρα να δωσουν 4 μαθηματα σε μια βδομαδα.
Κανε ενα γκαλοπ και θα δεις οτι η πλειοψηφια των φοιτητων αντιμετωπιζει τετοια κατασταση μονιμα. 4 Μαθηματα την εβδομαδα γινεται συνεχεια. 2 να χρωστας και 2 κανονικα λες και ευχαριστω αμα δεν ειναι και την ιδια μερα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες