Επιπλέον εξεταστική για τους επί διπλώματι

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Επιπλέον εξεταστική για τους επί διπλώματι

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Δευτ, 28 Ιαν 2013 5:35 pm

δλδ καλοκαιρι φετος δεν παιζει να κανουμε?γιατι αν μπει για τα χειμερινα μετα την εαρινη εξεταστικη,μετα καπακια σκαει και η επαναληπτικη....ωραια ενταξει,αν ειναι να τελειωνει μια ωρα νωριτερα η ολη φαση ας μεινουμε αθηνα φετος..
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Reporter » Δευτ, 28 Ιαν 2013 5:37 pm

Εμβόλιμα θα μπουνε λογικά. Οπότε το πολύ να υπάρξει μια μικρή επιμήκυνση. Κατά τη γνώμη μου έχει λογική αυτό, γιατί αυτός που χρωστάει λίγα μια χαρά καθαρίζει έστω και ''έμβολα''
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό poum » Δευτ, 28 Ιαν 2013 5:39 pm

μονο σε σ/κ χωρανε τοτε! εκτος κι αν γραφουμε μετα τις 6!
bismallah
poum

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Δευτ, 28 Ιαν 2013 5:40 pm

οταν λεμε εμβολιμη,παει να πει οτι θα ξεκινησει αμεσως με το που τελειωσει η χειμερινη εξεταστικη...οχι παραλληλα με αυτη
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Δημοσίευσηαπό Reporter » Δευτ, 28 Ιαν 2013 5:42 pm

Εγώ ξέρω οτι στη φιλοσοφική που μπαίνουν εμβόλιμα εννοούν παράλληλα εαρινά χειμερινά για τους επί πτυχίω. Ας γράφουμε και μετά τις 6 καρφωμένοι με σύριγγες...
Reporter

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Δευτ, 28 Ιαν 2013 5:44 pm

κι αν ξεμεινει κανενας μας απο συριγγες,εχουνε τα παιδια εξω απο το Γκινη...
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Δημοσίευσηαπό ΧΡΙΣΤΙΝΑ » Δευτ, 28 Ιαν 2013 10:14 pm

Α και μάλλον θα ξαναθεωρηθεί γκρίνια,θα προσπαθήσω να θέσω ένα ακραίο αλλά πιθανό σενάριο:Ο φοιτητής Α,χρωστάει 1 χειμερινό μάθημα και ο φοιτητής Β δέκα χειμερινά και 10εαρινά...Βάσει της πρότασης της γραμματείας,εάν ο φοιτητής Α κοπεί τώρα τον Γενάρη θα πάρει πτυχίο μετά το τέλος της εαρινής εξεταστικής τον Ιούλιο.Εάν ο φοιτητής Β διαχειριστεί καλά τις εξεταστικές του θα τελειώσει και αυτός τον Ιούλιο...Στέκει αυτό στην κοινή λογική;;Εφόσον αυτό το θετικότατο μέτρο θεσπίστηκε μεσούσης της χρονιάς,κατά την γνώμη μου, για να καλυφθούν όλες οι περιπτώσεις θα έπρεπε έστω και για μία και μοναδική φορά μετά το τέλος της εξεταστικής αυτής να δωθεί εξεταστική τύπου Σεπτέμβρη. Και στο μέλλον ας καθιερωθεί ας καθιερωθεί το όποιο σύστημα...
Spoiler: show
Προς θεού,μην παρεξηγηθώ....Δεν το πηγαίνω σε κουβέντα αδικίας ή εκδικητικότητας προς κάποιον που θα τύχει να ευνοηθεί!Μακάρι να παίρναμε όλοι πτυχίο αύριο το πρωί.Απλά λέω πως είναι κρίμα κάποιοι που θα έπαιρναν πτυχίο τώρα και είχαν μία ατυχία να μείνουν εκτός νυμφώνος
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό cvilian » Τρί, 29 Ιαν 2013 12:17 am

Ανακοίνωση από Ηλεκτρολόγους: http://www.ece.ntua.gr/attachments/arti ... 1.2013.pdf

Έκτακτη εξεταστική περίοδος για φοιτητές «επί πτυχίω»
Το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και
Αθλητισμού με τίτλο «Οργάνωση και λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου
Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού
Προσανατολισμού και άλλες διατάξεις», το οποίο ψηφίστηκε στο σύνολό του από την
Ολομέλεια της Βουλής στις 22 Ιανουαρίου 2013, ορίζει ότι:
"Οι φοιτητές που περάτωσαν την κανονική φοίτηση, η οποία ισούται με τον ελάχιστο
αριθμό των αναγκαίων για την απονομή του τίτλου σπουδών εξαμήνων, σύμφωνα με
το Ενδεικτικό Πρόγραμμα Σπουδών, έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν στην
εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου και Ιουνίου 2013 σε όλα τα μαθήματα που
οφείλουν, ανεξάρτητα εάν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο." (Άρθρο
34, παρ. 17)
Σύμφωνα με την ανωτέρω διάταξη, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές της
ΣΗΜΜΥ οι οποίοι έχουν περατώσει τα 10 εξάμηνα κανονικής φοίτησης (με αριθμό
μητρώου 07 ή παλαιότερο) να προσέλθουν στη Γραμματεία της Σχολής από
25/01/2013 έως 06/02/2013 προκειμένου να δηλώσουν τα οφειλόμενα μαθήματα
χειμερινού ή εαρινού εξαμήνου στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν κατά την
περίοδο Φεβρουαρίου 2013.
Σχετικά με τη διαδικασία της έκτακτης εξεταστικής Φεβρουαρίου, για τους φοιτητές
που υπάγονται στη ρύθμιση, διευκρινίζονται τα παρακάτω:
 Ως οφειλόμενα μαθήματα νοούνται τα μαθήματα στα οποία ο φοιτητής έχει
εγγραφεί τουλάχιστον μία φορά και δεν έχει λάβει προβιβάσιμο βαθμό.
 Η εξέταση των χειμερινών μαθημάτων θα γίνει σύμφωνα με το ανακοινωθέν
πρόγραμμα εξετάσεων χειμερινού εξαμήνου 2012-13. Οι φοιτητές θα μπορούν να
δηλώσουν οφειλόμενα μαθήματα επιπλέον αυτών στα οποία είναι κανονικά
εγγεγραμμένοι για το τρέχον χειμερινό εξάμηνο (τα οποία δεν θα δηλωθούν).
 Η εξέταση των εαρινών μαθημάτων θα γίνει σε ειδική περίοδο που θα διεξαχθεί
μετά το πέρας της κανονικής χειμερινής εξεταστικής περιόδου και παράλληλα με
τα μαθήματα εαρινού εξαμήνου σύμφωνα με πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί.

Ανακοίνωση από Μηχανολόγους: http://www.mech.ntua.gr/gr/files/0113/e ... astiki.pdf

Σας ενηµερώνουµε ότι ψηφίστηκε η τροπολογία* που αφορά την έκτακτη εξεταστική για
τους επί πτυχίω φοιτητές. Το πρόγραµµα της έκτακτης εξεταστικής θα ανακοινωθεί
µόλις η σχετική τροπολογία δηµοσιευτεί στο ΦΕΚ.
Οι επί πτυχίω φοιτητές ( µε αριθµό µητρώου 02107ΧΧΧ ή παλαιότερο), προκειµένου να
έχουν δικαίωµα συµµετοχής στην έκτακτη εξεταστική του Φεβρουαρίου 2013, θα πρέπει
να δηλώσουν τα µαθήµατα του εαρινού εξαµήνου του προγράµµατος σπουδών
ακαδηµαϊκού έτους 2011-2012, στα οποία επιθυµούν να εξεταστούν, και ΜΟΝΟ τα
µαθήµατα που έχουν δηλώσει στο παρελθόν.

----------------------------------------------------------------------------------------

Αν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι και η Σχολή μας θα πάρει παρόμοια απόφαση με τις παραπάνω Σχολές, λογικά μετά το τέλος της χειμερινής που διανύουμε θα δώσουμε εαρινά και μετά την εαρινή, τα χειμερινά. Είναι ένα πολύ θετικό βήμα και στη τελική δεν αδικείται επί της ουσίας κάποιος. Ευνοούνται οι περισσότεροι, αν και η αλήθεια είναι πως πιθανόν για κάποιες ειδικές περιπτώσεις (όσον αφορά αριθμό χειμερινών-εαρινών κλπ) πρακτικά να μην αλλάζει κάτι, αλλά σίγουρα δεν δημιουργεί και πρόβλημα σε κανέναν.
cvilian

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Τρί, 29 Ιαν 2013 12:23 am

ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Α και μάλλον θα ξαναθεωρηθεί γκρίνια,θα προσπαθήσω να θέσω ένα ακραίο αλλά πιθανό σενάριο:Ο φοιτητής Α,χρωστάει 1 χειμερινό μάθημα και ο φοιτητής Β δέκα χειμερινά και 10εαρινά...Βάσει της πρότασης της γραμματείας,εάν ο φοιτητής Α κοπεί τώρα τον Γενάρη θα πάρει πτυχίο μετά το τέλος της εαρινής εξεταστικής τον Ιούλιο.Εάν ο φοιτητής Β διαχειριστεί καλά τις εξεταστικές του θα τελειώσει και αυτός τον Ιούλιο...Στέκει αυτό στην κοινή λογική;;Εφόσον αυτό το θετικότατο μέτρο θεσπίστηκε μεσούσης της χρονιάς,κατά την γνώμη μου, για να καλυφθούν όλες οι περιπτώσεις θα έπρεπε έστω και για μία και μοναδική φορά μετά το τέλος της εξεταστικής αυτής να δωθεί εξεταστική τύπου Σεπτέμβρη. Και στο μέλλον ας καθιερωθεί ας καθιερωθεί το όποιο σύστημα...
Spoiler: show
Προς θεού,μην παρεξηγηθώ....Δεν το πηγαίνω σε κουβέντα αδικίας ή εκδικητικότητας προς κάποιον που θα τύχει να ευνοηθεί!Μακάρι να παίρναμε όλοι πτθχίο αύριο το πρωί.Απλά λέω πως είναι κρίμα κάποιοι που θα έπαιρναν πτυχίο τώρα και είχαν μία ατυχία να μέινουν εκτός νυμφώνος

Χριστινα... ο,τι και να ισχυσει στην τελικη, ολοι οι επι πτυχιω φοιτητες ευνοουμαστε. Η κοινη λογικη που επικαλεισαι στο παραδειγμα σου, εινα περα ως περα αστοχη. Ο φοιτητης Β, θα πρεπει να στειλει και μια γλαστρα ή ενα κουτι γλυκα στον υπουργο, που θα του δοθει η ευκαιρια να καθαρισει περισσοτερα μαθηματα. Για τον Α, υπαρχει παντα ο ασταθμητος χαρακτηρας, της τυχης. Παντως γενικα.. ολοι μας ευνοουμαστε. Αλλοι περισσοτερο, αλλοι λιγοτερο. Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Δεν νομιζω οτι χωρανε παραπονα και γκρινιες.... :thumbdown:
amazing_happens

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Τρί, 29 Ιαν 2013 12:37 am

ε λογικα οι γκρινιες θα χωρανε οταν θα μας βαλουν παλουκακια θεματα....και ειδικα απο καθηγητες που πιστευουν οτι θα μειωθει το κυρος της σχολης μας με τις εμβολιμες
Τελευταία επεξεργασία από blindone1712 και Τρί, 29 Ιαν 2013 12:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης