blindone1712 έγραψε:φιλε stanley να σε ενημερωσω μονο οτι αυτες τις μερες που ανεφερα πριν,μονο την υδρολογια εχω να δωσω..οποτε οπως καταλαβαινεις δεν εχω προσωπικο οφελος ωστε να παει πιο πισω το μαθημα....ισα ισα θα χαιρομουν κι εγω να το εδινα αυριο ή την δευτερα να να πηγαινα παρακατω...απλα σιγουρα υπαρχουν πολλοι συμφοιτητες μας οι οποιοι γραφουν κι αλλα μαθηματα αυτες τις μερες,και ποσο μαλλον την δευτερα που ειναι και το προεντεταμενο και θα ηθελαν να αποφυγουν τα χειροτετα...ε και μιας και αναβληθηκε το μαθημα ας παει σφηνα καποιο ΣΚ να τελειωνουμε
Συγγνώμη αλλά γιατί να πάει σφήνα ΚΑΠΟΙΟ Σ/Κ και όχι ΑΥΤΟ το Σ/Κ??? Τώρα τουλάχιστον έχουμε περιθώριο μετά δεν θα έχουμε!
βεβαια υπαρχει και η πιθανοτητα να μπει καποιο απογευμα μετα την εξεταστικη και εφοσον εχουν αρχισει τα μαθηματα του εαρινου εξαμηνου,αλλα τοτε θα εχουμε αποψεις τυπου ''μειωνεται το κυρος της σχολης'' απο διαφορους καθηγητες,οι οποιοι καταφερνουν και μειωνουν οι ιδιοι στο μεγιστο το κυρος της σχολης με διαφορα δικα τους τεχνασματα
Κάποιο απόγευμα??? Έτσι μωρέ όποιο να ναι!!! Να σου θυμίσω ότι υπάρχουν άτομα που δεν πάνε απλά για να δώσουν και να περάσουν κι έχουν βάλει κάποιο πρόγραμμα, όσο μπορεί κανείς βέβαια σε αυτή τη χώρα!
to the point,κανενας δεν θελει να παει πιο πισω χρονικα η εξεταστικη και να λιωνει κι αλλο καλοκαιρι στην Αθηνα,απλα καθε φορα βλεπετε οτι πρεπει να συμβιβαστουμε με διαφορες καταστασεις ωστε και η ζωη μας να γινει λιγο πιο ευκολη αλλα και να μειωθουν τα παραπονα στο ελαχιστο..
Δηλαδή δεν μπορούσαμε να συμβιβαστούμε να δώσουμε σήμερα αλλά μπορούμε να συμβιβαστούμε να το δώσουμε όποτε αποφασίσουν οι άλλοι για μας???
@lily εριστικο ειναι αυτο που κανεις εσυ και θες να προσαρμοστουμε ολοι στα δικα σου θελω..αν δεν σου αρεσει ο τροπος που μιλαω,μην ξανακανεις quote σε δικη μου απαντηση
Συγγνώμη δεν ήταν σκοπός μου να σε προσβάλλω αλλά δεν θεωρώ σωστό να ειρωνεύεσαι τις απόψεις μας (αυτά που είπες περί μνήμης μέσα σε 15 μέρες, διακοπές χειμερινές, βιονικό χέρι κτλ) γιατί αυτό έκανες κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον! Δεν σε κρίνει κανείς για τις απόψεις σου (με τις οποίες π.χ διαφωνώ αλλά δεν το σχολίασα) αλλά μην κρίνεις και συ τις απόψεις των άλλων!!! Κι επίσης δεν απαίτησα από κανέναν να προσαρμοστεί στα δικά μου θέλω, εξέφρασα αυτό που θεωρώ σωστό και δίκαιο! Συζήτηση κάνω να δω ποια είναι και η γνώμη των υπολοίπων και αν θέλουμε να κάνουμε κάτι επ αυτού!