Συζήτηση για τα αναβληθέντα μαθήματα (Χειμερινή εξεταστική 2012-13)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Προσχέδιο Προγράμματος Χειμερινής Εξεταστικής (2012-13)

Δημοσίευσηαπό Stanley7 » Παρ, 25 Ιαν 2013 6:54 pm

@blindone
Δεν εχω κανονισει χειμερινες διακοπες,ουτε θα παω πουθενα.κι επισης να ειρωνευτω μπορω κι εγω..εχω δωσει κι εγω 2 μαθηματα σε 1 μερα αλλα δε το εκανα και θεμα(προφανως και δε μου αρεσε).αναφερομουν στο να τελειωσουμε πιο νωρις το καλοκαιρι μιας και η εξεταστικη φετος ειναι νωρις.δεν ειναι σε κανεναν ευχαριστω να δινει μαθηματα μεχρι τις 15 ιουλιου καθε χρονο.
Stanley7

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Stanley7 » Παρ, 25 Ιαν 2013 6:55 pm

ευχαριστο*
Stanley7

Δημοσίευσηαπό lily » Παρ, 25 Ιαν 2013 6:59 pm

Stanley7 έγραψε:@blindone
Δεν εχω κανονισει χειμερινες διακοπες,ουτε θα παω πουθενα.κι επισης να ειρωνευτω μπορω κι εγω..εχω δωσει κι εγω 2 μαθηματα σε 1 μερα αλλα δε το εκανα και θεμα(προφανως και δε μου αρεσε).αναφερομουν στο να τελειωσουμε πιο νωρις το καλοκαιρι μιας και η εξεταστικη φετος ειναι νωρις.δεν ειναι σε κανεναν ευχαριστω να δινει μαθηματα μεχρι τις 15 ιουλιου καθε χρονο.

όλοι μπορούμε να ειρωνευτούμε (ο blindone είναι αρκετά εριστικός) όμως αυτό δεν εξυπηρετεί το σκοπό και το θέμα μας...
lily

Έτος εισαγωγής: 0

Συζήτηση για τα αναβληθέντα μαθήματα (Χειμερινή εξεταστική 2012-13)

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Παρ, 25 Ιαν 2013 7:03 pm

φιλε stanley να σε ενημερωσω μονο οτι αυτες τις μερες που ανεφερα πριν,μονο την υδρολογια εχω να δωσω..οποτε οπως καταλαβαινεις δεν εχω προσωπικο οφελος ωστε να παει πιο πισω το μαθημα....ισα ισα θα χαιρομουν κι εγω να το εδινα αυριο ή την δευτερα να να πηγαινα παρακατω...απλα σιγουρα υπαρχουν πολλοι συμφοιτητες μας οι οποιοι γραφουν κι αλλα μαθηματα αυτες τις μερες,και ποσο μαλλον την δευτερα που ειναι και το προεντεταμενο και θα ηθελαν να αποφυγουν τα χειροτετα...ε και μιας και αναβληθηκε το μαθημα ας παει σφηνα καποιο ΣΚ να τελειωνουμε

βεβαια υπαρχει και η πιθανοτητα να μπει καποιο απογευμα μετα την εξεταστικη και εφοσον εχουν αρχισει τα μαθηματα του εαρινου εξαμηνου,αλλα τοτε θα εχουμε αποψεις τυπου ''μειωνεται το κυρος της σχολης'' απο διαφορους καθηγητες,οι οποιοι καταφερνουν και μειωνουν οι ιδιοι στο μεγιστο το κυρος της σχολης με διαφορα δικα τους τεχνασματα

to the point,κανενας δεν θελει να παει πιο πισω χρονικα η εξεταστικη και να λιωνει κι αλλο καλοκαιρι στην Αθηνα,απλα καθε φορα βλεπετε οτι πρεπει να συμβιβαστουμε με διαφορες καταστασεις ωστε και η ζωη μας να γινει λιγο πιο ευκολη αλλα και να μειωθουν τα παραπονα στο ελαχιστο..

@lily εριστικο ειναι αυτο που κανεις εσυ και θες να προσαρμοστουμε ολοι στα δικα σου θελω..αν δεν σου αρεσει ο τροπος που μιλαω,μην ξανακανεις quote σε δικη μου απαντηση
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό zavarakatranemia » Παρ, 25 Ιαν 2013 7:11 pm

Ούτε εμένα θα μου άρεσε να πάει η εξέταση της Τ.Υδρολογίας μετά το τέλος της εξεταστικής, γιατί αυτός ήταν ο βασικότερος λόγος που είχα κοπεί πέρυσι στο μάθημα, αλλά το να λέμε ότι θα πάει πίσω η εξεταστική του ΙΟΥΝΙΟΥ αν δώσουμε τα σημερινά αναβληθέντα μαθήματα π.χ. 18/2 (κάτι ανάλογο με πέρυσι δλδ )είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ υπερβολικό...Επίσης, είναι άλλο να ξέρεις από πριν ότι θα δώσεις 2 μαθήματα την ίδια μέρα και να΄χεις ρυθμίσει το διάβασμά σου και το χρόνο σου αναλόγως κι άλλο να το μαθαίνεις εν μέσω εξεταστικής και μάλιστα την τελευταία στιγμή. Όσο για το θέμα "κύρος" στη συγκεκριμένη σχολή, ας μην το θίξουμε καλύτερα, γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ...
zavarakatranemia

Δημοσίευσηαπό lily » Παρ, 25 Ιαν 2013 7:15 pm

blindone1712 έγραψε:φιλε stanley να σε ενημερωσω μονο οτι αυτες τις μερες που ανεφερα πριν,μονο την υδρολογια εχω να δωσω..οποτε οπως καταλαβαινεις δεν εχω προσωπικο οφελος ωστε να παει πιο πισω το μαθημα....ισα ισα θα χαιρομουν κι εγω να το εδινα αυριο ή την δευτερα να να πηγαινα παρακατω...απλα σιγουρα υπαρχουν πολλοι συμφοιτητες μας οι οποιοι γραφουν κι αλλα μαθηματα αυτες τις μερες,και ποσο μαλλον την δευτερα που ειναι και το προεντεταμενο και θα ηθελαν να αποφυγουν τα χειροτετα...ε και μιας και αναβληθηκε το μαθημα ας παει σφηνα καποιο ΣΚ να τελειωνουμε

Συγγνώμη αλλά γιατί να πάει σφήνα ΚΑΠΟΙΟ Σ/Κ και όχι ΑΥΤΟ το Σ/Κ??? Τώρα τουλάχιστον έχουμε περιθώριο μετά δεν θα έχουμε!

βεβαια υπαρχει και η πιθανοτητα να μπει καποιο απογευμα μετα την εξεταστικη και εφοσον εχουν αρχισει τα μαθηματα του εαρινου εξαμηνου,αλλα τοτε θα εχουμε αποψεις τυπου ''μειωνεται το κυρος της σχολης'' απο διαφορους καθηγητες,οι οποιοι καταφερνουν και μειωνουν οι ιδιοι στο μεγιστο το κυρος της σχολης με διαφορα δικα τους τεχνασματα

Κάποιο απόγευμα??? Έτσι μωρέ όποιο να ναι!!! Να σου θυμίσω ότι υπάρχουν άτομα που δεν πάνε απλά για να δώσουν και να περάσουν κι έχουν βάλει κάποιο πρόγραμμα, όσο μπορεί κανείς βέβαια σε αυτή τη χώρα!

to the point,κανενας δεν θελει να παει πιο πισω χρονικα η εξεταστικη και να λιωνει κι αλλο καλοκαιρι στην Αθηνα,απλα καθε φορα βλεπετε οτι πρεπει να συμβιβαστουμε με διαφορες καταστασεις ωστε και η ζωη μας να γινει λιγο πιο ευκολη αλλα και να μειωθουν τα παραπονα στο ελαχιστο..

Δηλαδή δεν μπορούσαμε να συμβιβαστούμε να δώσουμε σήμερα αλλά μπορούμε να συμβιβαστούμε να το δώσουμε όποτε αποφασίσουν οι άλλοι για μας???

@lily εριστικο ειναι αυτο που κανεις εσυ και θες να προσαρμοστουμε ολοι στα δικα σου θελω..αν δεν σου αρεσει ο τροπος που μιλαω,μην ξανακανεις quote σε δικη μου απαντηση

Συγγνώμη δεν ήταν σκοπός μου να σε προσβάλλω αλλά δεν θεωρώ σωστό να ειρωνεύεσαι τις απόψεις μας (αυτά που είπες περί μνήμης μέσα σε 15 μέρες, διακοπές χειμερινές, βιονικό χέρι κτλ) γιατί αυτό έκανες κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον! Δεν σε κρίνει κανείς για τις απόψεις σου (με τις οποίες π.χ διαφωνώ αλλά δεν το σχολίασα) αλλά μην κρίνεις και συ τις απόψεις των άλλων!!! Κι επίσης δεν απαίτησα από κανέναν να προσαρμοστεί στα δικά μου θέλω, εξέφρασα αυτό που θεωρώ σωστό και δίκαιο! Συζήτηση κάνω να δω ποια είναι και η γνώμη των υπολοίπων και αν θέλουμε να κάνουμε κάτι επ αυτού!
lily

Δημοσίευσηαπό lily » Παρ, 25 Ιαν 2013 7:18 pm

sorry αλλά η εμφάνιση του post μου δεν είναι αυτή που ήθελα! Ελπίζω ο φίλος blindone να καταλάβει!

Υ.Γ. Το επίθετο φίλος το πρόσθεσα σαν μια προσπάθεια σύμπραξης ειρήνης! :)
lily

Δημοσίευσηαπό civil_emp » Παρ, 25 Ιαν 2013 7:19 pm

Παιδια ηρεμα μια συζητηση κανουμε δεν εχουμε προθεσεις, οσο γινεται αντικειμενικοι προσπαθουμε να ειμαστε.
Παντως δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο ευκολο να συντονιστουν ενοψει σ/κ καθηγητές και διοικηση για να γινει η εξεταση τοσο γρηγορα, ουτε νμζ θελει κανεις το ίδιο χαλι με το σημερινό, δηλαδή να περιμενουμε τη δευτερα κατα τις 10-11 να βγει ανακοινωση ελατε στις 3 να δωσετε. Επισης επειδη παραλληλα η εξεταστικη τρεχει και με αλλα μαθηματα, και ο καθενας εχει κανει εξαρχης εναν στοιχειωδη προγραμματισμό για τις μερες που εχει σε καθε μαθημα, δεν γινεται να χωθει σφηνα. Καλως η κακως αναβληθηκε, και συνηθως τα αναβληθεντα τα αφηνουν προς το τελος για να μη δημιουργειται προβλημα με τα υπολοιπα. όπως εγινε και περσυ απο οτι ειδα που το εβαλαν την 5η βδομαδα, και για μενα καλυτερα, αλλο να δινεις σιδερα στατικες θεμελια και μπετα (γενικοτερα τα μαθηματα κορμου) με την υδρολογια στα καπακια κι αλλο με τα επιλογης των κατευθυνσεων που αντικειμενικα εχουν λιγοτερο κοσμο. Κι οσο για τα παιδια του 3ου ετους δεν θα επηρεαστει η καλοκαιρινη εξεταστικη για ενα απογευμα πισω ρε παιδια.
civil_emp

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Παρ, 25 Ιαν 2013 7:20 pm

χαχαχαχα....δεν εχω προθεση να πιαστουμε στα πληκτρολογια οποτε ολα καλα...απλα καθε φορα που προτεινουμε κατι καλο θα ηταν να σκεφτομαστε το συνολο των φοιτητων...εξαλλου ο διαλογος και οποια κινηση γινεται για διευκολυνση δικη μας...

ας ευχηθουμε απο εδω και περα το μοναδικο μας προβλημα αυτη την εξεταστικη να ειναι ποτε θα αναπληρωθει η σημερινη μερα...
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Τεχνική Υδρολογία (2012-13)

Δημοσίευσηαπό giorikas » Παρ, 25 Ιαν 2013 7:35 pm

lily έγραψε:Προσωπικά θα προτιμούσα να δώσω το μάθημα σήμερα αλλά οκ δεν ήταν δίκαιο για τα παιδιά που μένουν μακριά γι αυτό και δεν σχολίασα τίποτα εχθές παρ ότι νευριάζω με το γεγονός ότι κάποιοι τις αρχές τους και την αλληλεγγύη μεταξύ μας τη θυμούνται όταν τους συμφέρει. Το αντιπαρέρχομαι όμως και αυτό. Δεκτό λοιπόν η χθεσινή αντίδραση, δεκτή και η αναβολή σήμερα. Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι ότι δεν βλέπω τον ίδιο ζήλο για το πότε θα γίνει η εξέταση κάθε άλλο θα έλεγα....Τουλάχιστον για τα παιδιά που έχουμε διαβάσει νομίζω ότι θα ήταν προτιμότερο και δικαιότερο να γίνει η εξέταση το συντομότερο ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο (εφόσον δεν υπάρχουν απεργίες) καθώς δεν νομίζω να συμφέρει κάποιον που έχει διαβάσει, διαβάζει και τον ενδιαφέρει ο βαθμός του και η σχολή του γενικά να δώσει την υδρολογία πριν τη στατική 2 ή μετά από στατική 2, εδαφομηχανική και οδοποιία...δεν θα είναι το ίδιο φρέσκες οι μνήμες. Αλλά επειδή (νομίζω τουλάχιστον) ότι ο διακαής πόθος για την αναβολή της εξέτασης δεν ήταν κυρίως οι απεργίες, πολύ φοβάμαι ότι τίποτα δεν θα γίνει και ότι τώρα μάλλον όλοι ξεχάσαμε την αλληλεγγύη, το δίκαιο και τις αρχές μας. Ελπίζω όμως πάντα (και θέλω βέβαια) να με διαψεύσετε!!!

ολα καλα και ολα ωραια και να συμφωνησω μαζι σου σε εναν ιδανικο κοσμο....αλλα δε βλεπεις τι γινεται εξω? εδω δεν ξερουμε αν θα αναβληθουν αλλα μαθηματα (και για να σε προλαβω δεν θελω επ ουδενι κατι τετοιο...οι διακαεις μου ποθοι ειναι να τελειωνουμε)υπαρχουν ωστοσο τα εξης δεδομενα, δεν ειναι στο χερι μας να προβλεψουμε τις εξελιξεις στις απεργιες και στην περιπτωση καθολικων απεργιων δεν γινεται να δοθει μαθημα γιατι μπορει εσυ και γω να εχουμε για ταξι η αμαξι αλλα εστω και ενας....ενας να μην τα χει (και δεν ειναι ενας) δεν γινεται να πεις αντε παμε να δωσουμε (χωρια που κα συ και γω για να παμε πρεπει να ξεκινησουμε 50 ωρες νωριτερα που εμενα αυτο δε με συμφερει,δεν ξερω για σενα) οποτε παρολο που συμφωνω θεωρητικα μαζι σου εχε υποψιν σου πως το να κανονιζεις μαθημα τωρα ειναι περιττο..... μπορει να σου τιναχτει η εξεταστικη στον αερα .....σκεψου το πριν μας καταδικασεις συλληβδην για αδιαφορια για το μαθημα...εμενα με καιει ποτε θα μπει...αλλα τωρα δεν το συζηταω και αν θες πες με και ταλιμπαν.....δεν ειναι ομως η αληθεια...απλα δε σπαταλαω χρονο για κατι που τωρα δεν μπορω να προβλεψω οποτε παμε ως εχει και βλεπουμε.......
giorikas

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης