Συντονιστής: University Editors
omerta έγραψε:eX-mc έγραψε:Λοιπόν, να πω ότι εγώ σήμερα πήγα στο Γκίνη και εκτός του ότι δε μαζεύτηκαν άτομα, ευτυχώς πρόλαβαν να ενημερωθούν οι περισσότεροι, κάτω είχαν έρθει οι κ. Μπαλτάς και κ. Μαμάσης αλλά όχι και η κ. Μιμίκου που ξέρει να παίρνει αποφάσεις. Στη συνέχεια, για το πότε θα εξεταστεί το μάθημα γνώμη μου είναι ότι το ιδανικότερο θα ήταν να εξεταστεί τη βδομάδα που έρχεται και μέχρι τη Τρίτη (λόγω στατικής την Παρασκευή) δεδομένου όμως ότι τα μέσα έχουν ήδη ανακοινώσει απεργίες και η κατάσταση είναι εκρηκτική + ότι οι αρμόδιοι αργούν λίγο να αντιληφθούν τις καταστάσεις, .
Τι εννοεις δε μαζευτηκαν;; (1) Οταν ανακοινωνεται αναβολη στις 10 παρα που ολη η σχολη ηταν σταντ μπαι κκαι περιμενε ανακοινωση( ηταν και σταν μπαι και να ερθουν) για ποιο λογο να ερθουν μετα;
Ηρθαν οι καθηγητες;; (2)
Ειμαστε μαλακες ολοι και πιο πολυ αυτοι οι μαλακες που εκαναν να μη δωσουμε με τις αντιδρασεις τους.
Καταλαβατε οτι εν τελει το μαθημα ακυρωθηκε χωρις λογο και μεσα του το ξερει αυτο ο καθενας μας. (3)
omerta έγραψε:eX-mc έγραψε:Λοιπόν, να πω ότι εγώ σήμερα πήγα στο Γκίνη και εκτός του ότι δε μαζεύτηκαν άτομα, ευτυχώς πρόλαβαν να ενημερωθούν οι περισσότεροι, κάτω είχαν έρθει οι κ. Μπαλτάς και κ. Μαμάσης αλλά όχι και η κ. Μιμίκου που ξέρει να παίρνει αποφάσεις. Στη συνέχεια, για το πότε θα εξεταστεί το μάθημα γνώμη μου είναι ότι το ιδανικότερο θα ήταν να εξεταστεί τη βδομάδα που έρχεται και μέχρι τη Τρίτη (λόγω στατικής την Παρασκευή) δεδομένου όμως ότι τα μέσα έχουν ήδη ανακοινώσει απεργίες και η κατάσταση είναι εκρηκτική + ότι οι αρμόδιοι αργούν λίγο να αντιληφθούν τις καταστάσεις, .
Τι εννοεις δε μαζευτηκαν;; Οταν ανακοινωνεται αναβολη στις 10 παρα που ολη η σχολη ηταν σταντ μπαι κκαι περιμενε ανακοινωση( ηταν και σταν μπαι και να ερθουν) για ποιο λογο να ερθουν μετα;
Ηρθαν οι καθηγητες;;
Ειμαστε μαλακες ολοι και πιο πολυ αυτοι οι μαλακες που εκαναν να μη δωσουμε με τις αντιδρασεις τους.
Καταλαβατε οτι εν τελει το μαθημα ακυρωθηκε χωρις λογο και μεσα του το ξερει αυτο ο καθενας μας.
Σκοπός που -ξάνα-άνοιξε αυτό το τόπικ δεν ήταν να μπαίνει ο καθένας και να βγάζει το άχτι του μέχρι μεθαύριο για τετελεσμένα γεγονότα. Οκ, έγινε κι αυτό και φτάνει. Σκοπός είναι μήπως και μπορέσουμε να συνεννοηθούμε σε μια ημερομηνία εξέτασης των αναβληθέντων να προλάβουμε χειρότερες καταστάσεις. Τώρα αν κάποιοι προτιμάτε να ανοίγετε το κουτάκι με τις μ@@@ κάθε φορά που γράφετε σ'αυτό το φόρουμ οδηγούμαστε σε αδιέξοδο κι όλα κλειδώνουν.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες