Συντονιστής: University Editors
ili@ έγραψε:Stanley7 έγραψε:κ.Κατσαρελη τους Πινακες Α1,Α2,Α3 στη ροη με ελευθερη επιφανεια,χρειαζεται να τους εκτυπωσουμε?ή θα αρκουν οι λυσεις μεσω επαναληπτικων σχεσεων?γιατι ειναι και γυρω στις 30 σελιδες συνολικα οι πινακες.
Οι πίνακες Α1 - Α3 δεν είναι απαραίτητοι, μιας και υπάρχουν οι σχέσεις. Αν, όμως, σας βολεύουν περισσότερο, τότε εκτυπώστε τους.
Stanley7 έγραψε:ili@ έγραψε:Stanley7 έγραψε:κ.Κατσαρελη τους Πινακες Α1,Α2,Α3 στη ροη με ελευθερη επιφανεια,χρειαζεται να τους εκτυπωσουμε?ή θα αρκουν οι λυσεις μεσω επαναληπτικων σχεσεων?γιατι ειναι και γυρω στις 30 σελιδες συνολικα οι πινακες.
Οι πίνακες Α1 - Α3 δεν είναι απαραίτητοι, μιας και υπάρχουν οι σχέσεις. Αν, όμως, σας βολεύουν περισσότερο, τότε εκτυπώστε τους.
Αν θυμαμαι καλα ομως,η χρηση των πινακων αυτων ειναι υποχρεωτικη.αλλα γενικα κυκλικοι αγωγοι δεν υπαρχουν τοσο σε ασκησεις.
thev έγραψε:Κ. Κατσαρελη μπορειτε να εξηγησετε γτ η ροη καταντη του σημειου Β στην ασκηση του τεστ των ανοιχτων αγωγων δεν αποκτα την τιμη του ομοιομορφου βαθους ΒΓ?? Αυτο συμβαινει λογω της αλλαγης του υλικου επενδυσης?? Όταν θα εχω και αλλαγη κλισης και αλλαγη υλικου ταυτοχρονα ποιο θα ειναι το βαθος ροης καταντη?? ευχαριστω εκ των προτερων...
lucrezia έγραψε:Σε περίπτωση που έχω αγωγούς ΑΒ, ΒΓ με τραπεζοειδή διατομή (ή οτιδήποτε άλλο εκτός ορθογωνικής) και η άσκηση ζητά να γίνεται υδραυλικό άλμα ακριβώς στην κλίση (στο Β), τότε πώς βρίσκω το συζυγές του ΑΒ;
Πρέπει να υπολογίζω την τιμή Μ1; Αν ναι, τότε ποιο y χρησιμοποιώ στον τύπο της Μ1; Το πραγματικό (που δεν το ξέρω) ή το ομοίομορφο;
neaoktana έγραψε:Υπενθυμίζεται ότι:
1. Τα αποτελέσματα ΠΡΕΠΕΙ να είναι στρογγυλευμένα, όπως στις Σημειώσεις.
2. Οι κατατομές ΠΡΕΠΕΙ να χαρακτηρίζονται επακριβώς. Άλλο Μ2, άλλο τμήμα Μ2.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες