κ. Μιμίκου έγραψε:Έχουν εγκριθεί και χωροθετηθεί τα (8) νέα Αμφιθέατρα, ενώ ήδη γίνεται η μελέτη
τους.
Από τον απολογισμό της προεδρίας της - βλ. viewtopic.php?f=22&p=8602#p8602
κ. Μιμίκου έγραψε:Έχουν εγκριθεί και χωροθετηθεί τα (8) νέα Αμφιθέατρα, ενώ ήδη γίνεται η μελέτη
τους.
gandalf έγραψε:Πάντως κάποια πράγματα για να ξέρουμε:
1) Το θέμα κατα τη γνώμη μου αρχίζει απο τη στιγμή που τα Νέα Αμφιθέατρα, όταν κατασκευάστηκαν, υστερούσαν πολύ σε "ποιότητα", συγκεκριμένα δηλαδή είναι γεμάτα κακοτεχνίες και όχι τα πλέον κατάλληλα (αν οχι ακατάλληλα) για διδασκαλία καθώς υπάρχουν διάφορα προβλήματα, οπτικής, ακουστικής, οι πίνακες είναι χάλια, ο φωτισμός (στο Αμφιθέατρο) είναι χάλια, συν το ότι υπάρχει μόνο ένα "κανονικό" Αμφιθέατρο ενώ όλες οι άλλες αιθουσες είναι επίπεδες. Αυτά που λέω τα διαπιστώνουμε καθημερινά και στις παραδόσεις αλλά είναι και συχνές οι "γκρίνιες" καθηγητών, για τους πίνακες, τα φώτα κτλ
gandalf έγραψε:3) Μιλάμε για την Κατασκευή 6 Αμφιθεάτρων των 150 ατόμων (κάποια ίσως των 200, δεν το θυμάμαι καλα) και 2 Αναγνωστηρίων. Ένα ερωτηματικό μπαίνει στο "τι χρειαζόμαστε τόσα πολλά", άλλωστε ποτέ δεν είδαμε τη αιτιολογική έκθεση (έκθεση αναγκών για αίθουσες διδασκαλίας). Ένα δεύτερο είναι το τι χρειάζονται Αμφιθέατρα των 150 ατόμων όταν η κατεύθυνση είναι να υπάρχουν μικρά (σχετικά) τμήματα των 80 ατόμων.
gandalf έγραψε:Εγώ από όλα αυτά συμπεραίνω πως Γκίνη γιόκ, αναίτια περίσσεια αιθουσών κτλ, (α και επίσης -1 κομμάτι πρασίνου και ελεύθερου χώρου γιόκ, αλλά ας πούμε ότι αυτο είναι το λιγότερο, που δεν ειναι)
dimos έγραψε:gandalf έγραψε:Μιλάμε για την Κατασκευή 6 Αμφιθεάτρων των 150 ατόμων (κάποια ίσως των 200, δεν το θυμάμαι καλα) και 2 Αναγνωστηρίων.
Επιπλέον, η βιβλιοθήκη δεν επαρκεί ως αναγνωστήριο;
Τώρα αν πώ μας χαρίζανε τον γαϊδαρο και τον κοιτάγαμε στα δόντια... Θα είμαι παράλογος;
Άραγε θα μπορέσουμε να δούμε τις 2 εναλλακτικές προτάσεις? Αλήθεια πως καταλήξαμε σε αυτές τις 2? Έγινε αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ή κάτι τέτοιο? Μακάρι να καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε σοφά τα αρκετά χρήματα που θα πάνε εκεί.
Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης