Συντονιστής: University Editors
Kate;-) έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!! Επειδή είχα χάσει λίγο επαφή στα μαθήματα που έλεγε για τη μηκοτομή, μπορεί να μου πει κάποιος πώς υπολογίζουμε τις συντεταγμένες του σημείου C;
Jimmis έγραψε:Kate;-) έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!! Επειδή είχα χάσει λίγο επαφή στα μαθήματα που έλεγε για τη μηκοτομή, μπορεί να μου πει κάποιος πώς υπολογίζουμε τις συντεταγμένες του σημείου C;
Το σημειο C ειναι το σημειο τομης των 2 ερυθρων γραμμών σου στη μηκοτομη στην ουσια εσυ το ορίζεις δεν το βρισκεις.Με την σειρα μου να ρωτησω θυμαται κανεις τις ακριβεις διάστασεις του πινακα της μηκοτομης?
Jimmis έγραψε:Kate;-) έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!! Επειδή είχα χάσει λίγο επαφή στα μαθήματα που έλεγε για τη μηκοτομή, μπορεί να μου πει κάποιος πώς υπολογίζουμε τις συντεταγμένες του σημείου C;
Το σημειο C ειναι το σημειο τομης των 2 ερυθρων γραμμών σου στη μηκοτομη στην ουσια εσυ το ορίζεις δεν το βρισκεις.Με την σειρα μου να ρωτησω θυμαται κανεις τις ακριβεις διάστασεις του πινακα της μηκοτομης?
flow έγραψε:Jimmis έγραψε:Kate;-) έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!! Επειδή είχα χάσει λίγο επαφή στα μαθήματα που έλεγε για τη μηκοτομή, μπορεί να μου πει κάποιος πώς υπολογίζουμε τις συντεταγμένες του σημείου C;
Oταν λες εσυ το οριζεις, μπορεις να το εξηγησεις λιγο;;
papi έγραψε:Jimmis έγραψε:Kate;-) έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!! Επειδή είχα χάσει λίγο επαφή στα μαθήματα που έλεγε για τη μηκοτομή, μπορεί να μου πει κάποιος πώς υπολογίζουμε τις συντεταγμένες του σημείου C;
Στο πίνακα της μηκοτομής τα μικρά κουτάκια έχουν ύψος 1εκ, τα μεσαία 1,5εκ και το μεγάλο 2εκ. Το μήκος υποθέτω είναι δική σου υπόθεση.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης