Λίστα Συγγραμμάτων στο MQN.gr

Βοηθείστε μας να γίνουμε καλύτεροι. Σχόλια, προτάσεις, ενστάσεις για το site. Επίσης, λύστε τις απορίες σας σχετικά με τις λειτουργίες του site.

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Παρ, 05 Ιουν 2009 1:08 am

έψαχνα κάτι στα παλιά μου βιβλία και τί παρατήρησα...Δεν θυμάμαι σε διάφορα μαθήματα, τί συγγράμματα και εγχειρίδια μας είχανε δώσει!Οπότε σκέφτηκα ότι θα ήτανε καλό να δημιουργηθεί μια βάση στο φόρουμ που να λέει τα παρεχόμενα συγγράμματα σε κάθε χρονιά για το κάθε μάθημα έτσι ώστε και να μπορούμε να οι παλιότεροι να βοηθάμε το ψάξιμο αλλά και οι νεώτεροι να μπορούν να παρατηρούν την εξέλιξη της ποιότητας των παρεχόμενων συγγραμμάτων!
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 05 Ιουν 2009 1:09 am

Έτσι όπως έχει γίνει το σκηνικό με τα συγγράμματα τώρα, αυτό θα είναι κομματάκι δύσκολο. :mrgreen:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Παρ, 05 Ιουν 2009 2:05 am

Εύκολο είναι, απλά το προσθέτουμε στην περιγραφή του μαθήματος. Το θέμα είναι ότι έχει γίνει μπάχαλο. Έχω πάρει βιβλία που δεν είχα δηλώσει και δε δικαιούμαι. Σαν να στείλανε σε όλους ένα πλήρες κατάλογο. :shh:
Και δείχνει να μου λείπει και ένας τόμος της Μπάκα στο Μπετό 0 (2 είχα δηλώσει, έχω πάρει μόνο ένα)
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Παρ, 05 Ιουν 2009 2:08 am

είδες;Θα μπορούσε να βοηθήσει στο να κρατάμε επαφή με το τί πρέπει να έχουμε
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Re: Λίστα Συγγραμμάτων στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό Dust » Σάβ, 09 Οκτ 2010 8:04 pm

Νομίζω είναι θεμελιώδες,επίκαιρο(εύδοξος) και επείγει.Στο εύδοξος δεν έχουν προβλέψει τη δημοσίευση σχολίων και το θεωρώ εγκληματικό.Γιατί κάποιος να πρέπει να πάρει αυτές τις αηδίες που προσφέρουν και όχι κάποια καλύτερη επιλογή.βιαστείτε να το φτιάξετε γιατί έχει να πέσει πολύ σχόλιο.
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
Άβαταρ μέλους
Dust

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό korfolatis » Σάβ, 09 Οκτ 2010 8:14 pm

Νομίζω αυτό θα ήταν χρήσιμο και για μετά την αποφοίτηση.
Αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι και τόσο εύκολη η ενημέρωση εκείνων που δεν είναι φοιτητές, όσον αφορά την προτεινόμενη από τα ιδρύματα βιβλιογραφία.
Ένα παιχνίδι 'ν' η ζωή κι εκείνος που κερδίζει
είναι εκείνος π' αγαπά κι αυτός απού γλεντίζει.
korfolatis Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό mike89 » Σάβ, 09 Οκτ 2010 9:11 pm

intelx86 έγραψε:Και δείχνει να μου λείπει και ένας τόμος της Μπάκα στο Μπετό 0 (2 είχα δηλώσει, έχω πάρει μόνο ένα)

επειδή το είχα ψάξει (νομίζω) ότι τον 2ο τον πήραμε στο μπετό 1.
mike89 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό Καμένος » Σάβ, 09 Οκτ 2010 9:27 pm

Και ολα της Μπακα υπαρχουν ηλεκτρονικα εδω: http://concretestructures.blogspot.com/
42
Άβαταρ μέλους
Καμένος
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 09 Οκτ 2010 9:38 pm

με μερικά copy paste από τη σελίδα του Εύδοξου, αρκετό bbcode και στη συνέχεια εμπλουτισμό της λίστας με τις σημειώσεις που δίνονται από το ΕΜΠ μπορούμε να φτιάξουμε κάποια tabs όπου να φαίνεται η βιβλιογραφία κάθε εξαμήνου, τώρα να προσθέτουμε σε κάθε μάθημα στην περιγραφή και τα συγγράμματα όπως λέει ο intel μου φαίνεται πολύ δύσκολο, δεν θα τελειώσουμε ποτέ...

Καμένος έγραψε:Και ολα της Μπακα υπαρχουν ηλεκτρονικα εδω: http://concretestructures.blogspot.com/

Τα βιβλία της Μπάκα ήταν 4 μικροί τόμοι και μετά αρχισαν να τα ενώνουν και τελικά φέτος σταμάτησαν να τα δίνουν, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το θέμα μας.

Επίσης, όταν αρχισε αυτή η συζήτηση δεν υπήρχε καν ο Εύδοξος που μας διευκολύνει να τα δούμε όλα πιο μαζεμένα.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Σάβ, 09 Οκτ 2010 10:11 pm

Τώρα τα πράγματα είναι ψιλομπερδεμένα, διότι με τον Εύδοξο παίρνεις κανονικά συγγράμματα (non-EMP, αν και του Θωμαϊδίου - όπως θα πρεπε να ναι δηλαδή οι εσωτερικές εκδόσεις - μετράνε ως σύγγραμμα π.χ ξύλινες), ενώ υπάρχουν και συμπληρωματικές σημειώσεις για κάθε μάθημα.

Θα μπορούσατε και εσείς ως χρήστες να μας βοηθήσετε στέλνοντάς μας κάποιο ΠΜ με το σύνολο των επιλογών από τον Εύδοξο + όλες τις πρόσθετες σημειώσεις που δίνονται μέσα στο ΕΜΠ ώστε να το προσθέσουμε στην καρτέλα του μαθήματος. Αυτό είναι εύλογο ότι δεν μπορεί να γίνει από ένα άτομο, οπότε όπως μπορεί ο καθένας ας βοηθήσει.

Πάντως και τα συγγράμματα ρευστά είναι, π.χ καμία σχέση τα συγγράμματα στα πρωτόετα σε σχέση με αυτά που παίρναμε όταν εμείς είμασταν 1ο έτος...
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Επόμενο

Επιστροφή στο MQN.gr

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης