Τεσπα, για να μη συνεχίσουμε το offtopic εγώ έγραψα αν ενδιαφέρεται γενικά κάποιος για το θέμα της ματλαμπ. Ας δούμε αρχικά τη συμμετοχή και βρίσκουμε και το περιεχόμενο στη συνέχεια.
Με ακρίβεια 16 ψηφίων. Όμως by default εμφανίζονται 5 στα αποτελέσματα, αυτό μπορείς να το αλλάξεις με την εντολή format(long, short, longe,shorte, compact etc, για περισσότερες πληροφορίες help ή doc format).
Στην άσκηση 6.1 της 1ης Σειράς Ασκήσεων, γράφω syms a b c x y p y=a*x^2+b*x+c; p=diff(y,x); όπως είχαμε πει στο μάθημα,αλλά μετά όταν πάω στο workspace και πατάω πάνω στο κυβάκι που έχει το y ή το p είναι άδεια... Έχω κάνει κάτι λάθος;...
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα" Albert Einstein
Όπα ρε Κοκέ, δε νομίζω ότι μπορείς να βάλεις το p μέσα στη syms και μετά να το ορίσεις κάτι. Η εντολή syms δίνει σε αυτές τις μεταβλητές που επιλέγεις "συμβολικό χαρακτήρα", δηλαδή δε ψάχνει να βρει τι και που ορίζεται καθεμία από αυτές. Πως μετά πας να ορίσεις μια από αυτές κάτι; Βγάλε το p από τη syms και λογικά θα σου τρέχει μια χαρά.
c'est en faisant n'importe quoi qu'on devient n'importe qui
Συγκροτήθηκε ήδη μια 3μελής ομάδα με θέμα <ΕφΥδρ>.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk "Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."