17/10: Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 17/10: Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό SAKIL » Τετ, 17 Οκτ 2012 6:52 pm

λοιπον παροτι εχει πολλα αρνητικα κ προβληματα η συνελευση εγω θα επικεντρωθω σε ενα γιατι αυτο με βιδωνει προσωπικα.. δεν μπορει να απευθυνει ερωτηση μια κοπελα για χειροπιαστα θεματα της σχολης οπως τα βιβλια στον ομιλιτη της δαπ, κ να λαμβανει φωνες απο ενα γκρουπακι (που να μας πουν τα παιδια της δαπ τι παριστανει χειροκροτητες μας το παιζουν τραμπουκοι το παιζουν? τι ρολο βαρανε?).. αυτο το αστειακι με 5-10 ατομα μπροστα στον ομιλητη τον δαπιτη που ειρωνευονται, φωναζουν κοπανανε χερια ποδια να τελειωσει..
SAKIL

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό stalin » Τετ, 17 Οκτ 2012 7:20 pm

SAKIL, αν και σε προσωπικό επίπεδο συμπαθής, η εμπάθεια σου, κάνει εντύπωση, πραγματικά...
Οι ερωτήσεις των αριστερών, που διαρκούν μισή ώρα η μία (29 λεπτά τοποθέτηση, 1 λεπτό ερώτηση) και γα.... την οποιαδήποτε προσπάθεια συζήτησης, τα γαβγίσματα σε 100 dB, το ντουμάνι τσιγάρων, η έλλειψη σεβασμού στην αντίθετη άποψη (αριστερό κυρίως προνόμιο) δεν σε πείραξαν τόσο ώστε να τα αναφέρεις.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Δημοσίευσηαπό SAKIL » Τετ, 17 Οκτ 2012 7:33 pm

χαχα πρωτος πρωτος ρε συ να απαντησεις??αν κοιταξεις την 1η προταση μου θα εχεις την απαντηση σ οτι ρωτας..προφανως κ ειναι υποκειμενικο τι ενοχλει τον καθενα κ σε τι επιπεδο..εγω ειπα αυτο που ενοχλει εμενα, υπαρχει ενας τυπος που δεν μου ειναι καθολου συμπαθης κ εχει τον ρολο του ομιλητη της δαπ..διπλα του καθεται ο μακης που ειναι πιο συμπαθητικο παιδακι αλλα δεν ειναι ομιλητης..γιατι πρεπει να απανταει ο μακης κ οχι ο αλλος κ πολυ περισσοτερο γιατι οι αλλοι απο κατω που βαρανε κ παλαμακια οποτε πεσει γραμμη μπαχαλευοντας την οποια ερωτηση απο οπου κ αν προερχεται. τελος για αυτο το προνομιο που λες, αν το δεις ιστορικα ρε παιδι μου, οι αριστερες ηταν οι αποψεις που αναγκαστηκαν να πανε διακοπες σε κατι ομορφα ελληνικα νησια..φιλικα παντα!!
SAKIL

Δημοσίευσηαπό cvilian » Τετ, 17 Οκτ 2012 7:43 pm

ελος για αυτο το προνομιο που λες, αν το δεις ιστορικα ρε παιδι μου, οι αριστερες ηταν οι αποψεις που αναγκαστηκαν να πανε διακοπες σε κατι ομορφα ελληνικα νησια

άρα τι?
cvilian

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό xamiles_ptiseis » Τετ, 17 Οκτ 2012 7:51 pm

Να ρωτήσω κάτι. Θέλω να βρω έναν καθηγητή την Παρασκευή. Υπάρχει περίπτωση να είναι στη σχολή τώρα που έχουμε κατάληψη ή οχι;
xamiles_ptiseis

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τετ, 17 Οκτ 2012 7:57 pm

cvilian έγραψε:
ελος για αυτο το προνομιο που λες, αν το δεις ιστορικα ρε παιδι μου, οι αριστερες ηταν οι αποψεις που αναγκαστηκαν να πανε διακοπες σε κατι ομορφα ελληνικα νησια

άρα τι?

τσο και λο
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Τετ, 17 Οκτ 2012 8:15 pm

xamiles_ptiseis έγραψε:Να ρωτήσω κάτι. Θέλω να βρω έναν καθηγητή την Παρασκευή. Υπάρχει περίπτωση να είναι στη σχολή τώρα που έχουμε κατάληψη ή οχι;

Εξαρτάται από τον Τομέα και από το εάν πήγες στη Γ.Σ (ΟΧΙ τι ψήφισες).
Εμείς καταφεύγουμε στα σκοτεινά και απρόσιτα Υπόγεια του κτιρίου Υδραυλικής και τραγουδάμε το "Πότε θα κάνει ξαστεριά", ή το "Λιλή Μαρλέν", ή το "Καλασνίκοβ" του Γρέγκοβιτς, από την ταινία "Underground".
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό doodookopoulos » Τετ, 17 Οκτ 2012 8:17 pm

H απαντηση με λιγα λογια λογια ειναι "Νικο Λεζνα" (ακα Κανεις δεν ξερει)...
Κρυφά και φανερά σ' ακολουθούνε
οι συμμορίες κι οι βασανιστές
και ψάχνουν μέρα - νύχτα να σε βρούνε,
μα δεν υπάρχει δρόμος να διαβούνε
γιατί ποτέ δεν ήταν ποιητές,
το χώμα που πατούν να προσκυνούνε..
doodookopoulos

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 17 Οκτ 2012 8:20 pm

Οι αποφάσεις του ενωτικού πλαισίου Εγκέλαδος-εαακ:
  • Εξασφάλιση των δωρεάν συγγραμμάτων, της σίτισης και της στέγασης σε συντονισμό με τους υπόλοιπους συλλόγους του ΕΜΠ.
  • Συμμετοχή του συλλόγου στην πανεργατική απεργία την Πέμπτη 18/10 με σωματεία και συλλόγους. Προσυγκέντρωση στο μουσείο στις 10:30.
  • Κατάληψη της σχολής από Πέμπτη 18/10 έως Δευτέρα 22/10.
  • Συμμετοχή του συλλόγου στην κατάληψη της πρυτανείας.
  • Συμμετοχή στην Παμπολυτεχνειακή συνέλευση για το συντονισμό φοιτητών-εργαζομένων-καθηγητών ενάντια στο νόμο και τη συγκρότηση δικτύων αλληλεγγύης την Παρασκευή 19/10.
  • Μπλοκάρισμα των εκλογών για τα Συμβούλια Διοίκησης σε ΕΚΠΑ και Πάντειο τη Δευτέρα 22/10.
  • Νέα Γενική Συνέλευση την Τρίτη 23/10 στις 12:30 στο Αμφ. 1,2 της σχολής.
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό nanziz » Τετ, 17 Οκτ 2012 8:22 pm

Και το πλαισιο του Εγκέλαδου
http://egeladosntua.wordpress.com/categ ... B3-%CF%83/
nanziz

Έτος εισαγωγής: 2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης