Δεν γνωρίζω ποια είναι η σχέση σου με τα παραταξιακά, αλλά δυστυχώς όχι, δεν είναι του γυμνασίου αυτή η λογική. Πως να ξεχαστεί η παράνομη κατάληψη του Δεκέμβρη του '08 (πριν τη δολοφονία Γρηγορόπουλου), που τα ΕΑΑΚ είχαν φέρει τα σχήματα από Μεταλλειολόγους και Ηλεκτρολόγους για να κρατήσουν μια κατάληψη για την οποία ποτέ κανείς δεν πήρε απόφαση. Πριν 2 χρόνια πάλι, Πολ. Μηχ. ανοιχτά, όλο το ΕΜΠ κλειστό, και η ΑΝΑΦΗ με τη ΧΑΜΑΣ να κάνουν τουρνέ στο Πολυτεχνείο κάνοντας καζούρα στους δικούς μας που για άλλη μια φορά δεν είχαν καταφέρει να την κλείσουν.
Σχετικά με την όποια δυναμική του Εγκέλαδου, μια παράταξη η οποία έχει άνοδο κατά το 1/3 περίπου της εκλογικής της δύναμης από τη προηγούμενη χρονιά, ανεβαίνει από τέταρτη-τρίτη και κερδίζει και μια έδρα (κι ας μην αλλάζουν οι συσχετισμοί), ναι, μόνο για επίδειξη δύναμης μπορεί να παραστρατήσει από τη πεπατημένη. Κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από το πως υποδέχτηκαν το +40 στο κεφάλι απο τα ΕΑΑΚ.
Τώρα αν εσύ επιμένεις να πιστεύεις πως οι γραμμές που παίρνει ο Εγκέλαδος από την Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, και τα ΕΑΑΚ από τις μύριες όσες οργανώσεις τα αποτελούν, είναι συγγενή πλαίσια που στόχο έχουν να μη χαραμιστεί η γενιά μας (αλήθεια?), συγνώμη αλλά εγώ θα επιμείνω στη δική μου ανάλυση, και εσύ μπορείς να συνεχίσεις να ονειρέυεσαι. Στη τελική η δική σου ανάλυση, με τα τραίνα είναι τα ίδια και τα ίδια κλισέ που μπορείς να βρεις στη ανάλυση των αριστερών παρατάξεων από το έτος ίδρυσής τους. Λες και το δεξί έδρανο σφύζει από ζωή σε όλη τη ΓΣ -κι όταν σφύζει λες και προσέχει κανείς-, ή λες και δεν βλέπαμε πέρυσι ΕΑΑΚιτες να διώχνουν κόσμο απο Συνελεύσεις για να μην υπάρξει απαρτία.
Το γεγονός οτι δε συνέβη αυτή η σύνθεση στην προηγούμενη ΓΣ δείχνει ότι όντως κάπου υπήρξαν διαφωνίες που προφανέστατα δεν έχουν να κάνουν με επιδειξη δυνάμης ..
Αν θες ξαναδιάβασε τη πρόταση σου και εξήγησέ μου πως έτσι αβίαστα προκύπτει το συμπέρασμά σου. Δεν μας λένε και εμάς τις διαφωνίες? Άλλωστε δεν υπάρχει κανένας που να πιστευεί ότι η βασική διαφωνία ήταν αν θα κάνουμε 3 ώρες ή 3 μέρες κατάληψη. ή μήπως υπάρχει? Κοινώς, τι άλλαξε από τη προηγούμενη Πέμπτη και αύριο θα έχουμε ενωτικό? Η απάντηση είναι απλή. Δεν κλείσαμε.