13/05: Φοιτητικές Εκλογές 2009

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 13/05: Φοιτητικές Εκλογές 2009

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Παρ, 15 Μάιος 2009 9:34 pm

korfolatis έγραψε:Με την αποχή το μόνο που εκφράζει κανείς είναι η αδιαφορία για τα κοινά. Δεν πρόκειται για αμφισβήτηση κανενός, ίσα ίσα που αφήνεις ανενόχλητους τους γνωστούς γνωστούς να κάνουν κουμάντο για σένα.
Ενώ το να εκλέξω ποιοι γνωστοί γνωστοί θα κάνουν κουμάντο για μένα, σου ακούγεται περισσότερο προνομιακό? Προσωπικά δεν βλέπω διαφορά. Τουλάχιστον όχι, όσο δεν με πείθει για τις καλές προθέσεις της καμία από τις υποψήφιες παρατάξεις. Απο εκεί και πέρα αν τα άκυρα είναι 45 ή 200 δεν αλλάζει τίποτα, ούτε ιδρώνει ο πωπός των κομματόσκυλων. Ας βγει νόμος που να λέει ότι αν τα άκυρα είναι πάνω από 50% τότε οι παρατάξεις θα απενεργοποιηθούν (μέχρι τις επόμενες εκλογές) και να δεις μετά πως θα κατέβει κόσμος και κοσμάκης να ρίξει άκυρο. Επειδή θα ξέρει ότι το άκυρό του θα έχει αντίκρυσμα. Όταν σου δίνουν να επιλέξεις ποια παράταξη προτιμάς να κάνει κουμάντο και δεν μπορείς να επιλέξεις το να μην κάνει κουμάντο καμία παράταξη, τότε δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να πάρεις μέρος σε αυτό το στημένο πανηγύρι.
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό 3 » Σάβ, 16 Μάιος 2009 12:12 am

Πφφφ.. Πραγματικα ειστε μεγαλοι ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ μερικοι! ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ να πειτε τα μουτρα σας! Καποιοι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να απολαμβανουμε την πολιτικη με δικα μας μεσα, να σχηματιζουμε παραταξεις-ενωσεις-σχηματα, γιατι το θεωρουμε τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ για τη φοιτητικη-μελλουσα ζωη μας κ κανενας, ενοσω ειναι σεβαστο το δικαιωμα του για αποχη-ακυρο-αδιαφορια, ΔΝ ΕΧΕΙ Τ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ν ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΝ ΑΛΛΟ, χωρις ν ξερει ποιος ειναι και το γιατι εχει επιλεξει να ειναι ετσι. ΔΛΔ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ; Θ ΜΑΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ;; Θ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΤΕ ΗΘΙΚΑ;; Οσο κ ν προσπαθειτε ομως, δν μπορειτε! ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, καθε ΜΑΛΑΚΑΣ, πεταγεται με την αποψαρα του περιμενοντας να την "μπει" σε παραταξεις, για να εκσφενδονησει τη μικροαστικη του ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ για ΓΣ, για Φοιτ.Συλλογους, για εκλογες, γινοντας ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΑΤΟ-ΣΚΥΛΟ απο οτι ο ιδιος καταγγελλει!! Σκυλι π γαβγιζει, με λυσσα!! Κ στο κατω κατω, οποιαδηποτε παραταξη κ αν εισαι, τουλαχιστον εχεις στο στοχαστρο σ τα συμφεροντα τ συνολου κ κατι προσπαθεις ν πετυχεις για αυτο (ακομα κ αν εισαι καθεστωτικη παραταξη κ τα αναμιγνυεις με τα δικα σ συμφεροντα!).. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ π κραζετε παραταξεις ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ τι πετυχενετε για τους υπολοιπους; ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ-ΤΕΛΙΚΗ π ειμαι σε πολιτικο χωρο, γτ ν σας πιστεψω οταν εχω δωσει μαχες, αγωνες, πορειες, συνελευσεις, οταν ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΝΙΚΕΣ Π Κ ΕΣΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑΤΕ ενω εσεις απλα καθεστε απο μια γωνια κ γκρινιαζετε;;;;;

ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΙΚΗ! ΕΞΩ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΦΟΒΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ! ΕΞΩ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ-ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ, ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΝ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ "ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΤΙ ΒΑΡΕΣΕ".. Η ψηφος μας αρεσει, Θ ΤΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ Κ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, κ εσεις ν σαπισετε στο περιθωριο της μιζερης μοναξιας σας! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ....

(Πιστευω με αυτο το ποστ καλυπτω -σχετικως- πολλους, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΜΩΣ, αλλο αν κανουν κουραγιο κ ακουνε τις παπαριες του καθενος, αν παλι διαφωνειτε, ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ Μ, 4ο ετος εφτασα, δεν αντεχω ν ακουω κ αλλες μλκιες..)

Ενας "κομματαρχης"..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό - » Σάβ, 16 Μάιος 2009 1:06 am

Πρωτον μην απαξιωνετε το ακυρο.Η ψηφος ειναι υποχρεωση.Δεν ειναι υποχρεωση ομως η ανοχη των κομματων μεσω των θυγατρικων τους μεσα στα πανεπιστημια.Αν τα ακυρα φταναν τα 200 και καθε χρονο αυξανοντουσαν θα ελεγε πολλα.Ακομα καλυτερα αν μαζευοντουσαν 200 ατομα μια μερα στη σχολη και λεγαν να κατεβουν οι αφισες ολων εδω και τωρα θα ελεγε πολλα.3 κατα γενικη ομολογια ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ-ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ειναι τα κομματοσκυλα σε πολλους τομεις.Αν οντως δε σ'ενοιαζε η γνωμη των λασπολογων γιατι εξαγριωνεσαι και απαντας με τετοιο στομφο μεσω του πιο επαναστατικου μεσου στον κοσμο:το πληκτρολογιο?Το μεγαλυτερο ψεμα ομως ειναι οτι λες οτι κοιτατε το συμφερον του συνολου.Το μονο συμφερον που κοιτατε ειναι η παρτη σας,γλειφετε και ανεβαινετε.Και αν δεν ανηκεις σαυτους ανηκεις στους αλλους που λενε: εχω δωσει μαχες, αγωνες, πορειες, συνελευσεις, οταν ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΝΙΚΕΣ και απλα ικανοποιουν το εγω τους και δημιουργουν τη ψευδαισθηση οτι η αντισταση και η αντιδραση τους ανηκει (εχοντας βεβαια και την ασφαλεια πισω κανοντας τη σχετικη αντισταση στο σπιτι)
-

Δημοσίευσηαπό sepsis » Σάβ, 16 Μάιος 2009 1:14 am

@3, οι περισσότεροι είναι ενάντια στα κόμματα και όχι στην πολιτική γενικότερα. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι την προφανή διαφορά αν και φαίνεται να τα συγχέεις-ταυτίζεις στο post σου.

Επίσης,

3 έγραψε:ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΙΚΗ! ΕΞΩ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΦΟΒΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ! ΕΞΩ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ-ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ, ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΝ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ "ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΤΙ ΒΑΡΕΣΕ".. Η ψηφος μας αρεσει, Θ ΤΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ Κ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, κ εσεις ν σαπισετε στο περιθωριο της μιζερης μοναξιας σας! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ....

Φαίνεται σαν να νομίζεις ότι όλοι είναι ενάντια στα ΕΑΑΚ, Εγκέλαδο, ΠΚΣ. Ξεχνάς ότι υπάρχει η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ στο παιχνίδι. Η μπάλα τους παίρνει όλους. Σκατά στην πολιτική ενάντια της ΔΑΠ? Είσαι σίγουρος?
sepsis

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό 3 » Σάβ, 16 Μάιος 2009 1:57 am

@sepsis: Εσυ μπορει να δεχεσαι την πολιτικη κ οχι τα κομματα αλλα καποιοι, απο οσο φαινεται, δν ειναι σιγουροι πως η υπαρξη συλλογικοτητων κ η πολιτικη συμβιβαζονται! Γτ μερικοι εδω περα προσπαθουν πολυ επιμονα ν ακυρωσουν ακριτα τα παντα.. Κ αν δν ξερεις σε ποιους απευθυνομαι, βρηκα ηδη παραδειγμα: δες τι απαντησε ο προηγουμενος.. Κοιτα κ το κομματι για την "αντισταση στο σπιτι" κ την "τονωση τ εγω μ" κ βγαλε συμπερασματα.. ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.. :problem:

@ - : 1) Ποιος σ ειπε οτι στη ζωη μ χρησιμοποιω μονο το πληκτρολογιο.. ?

Anyway, οσους δεν αφορα, εκ των πραγματων, το post μ, μην ενοχλειστε ή απασχολειστε, προσπεραστε. Ξερουν εκεινοι για ποιους λεω, μη τσιμπατε ολοι. Μια κουβεντα ειπαμε αλλωστε, ετσι; :twisted: :shh:
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό soso » Σάβ, 16 Μάιος 2009 2:38 pm

οπως και να χει ( και θεωρω πως εκφραζω ενα ποσοστο), οι πολλοι δν αντεχουν τη μικροπολιτικη των παραταξεων που παιρνουν γραμμη απο πανω και καταληγουν φερεφωνα.Αυτο εχει ως αποτελεσμα την ακριτη αποδοχη των λεγομενων του "κομματος" και τη τυφλη υπακοη στους κανονες και τα συμφεροντα αυτου.
αυτο που θα θελα να δω εγω ειναι η συγκρουση (chic) και συσπειρωση (Chic #2) των φοιτητων γυρω απο ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ οργανο( οπως πρεπει να ηταν η εφεε στη μεταπολιτευση συμφωνα με τα ελαχιστα που ξερω και εχω ακουσει).ΟΛΟΙ μας εναντιον των συμφεροντων των λιγων και οχι ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ αναλογα με το κατω απο ποια "ποδια" κομματος θελουμε να κρυφτουμε.
η γενια της μεταπολιτευσης ξεκινησε πολυ δυναμικα αλλα τα λεφτα απο την ενταξη στην Ε.Ε τους διεφθειραν τοσο που "καταφεραν" να τα κανουν ολα σκατα.και αντι να αποτελουν παραδειγμα προς αποφυγη, τους ακολουθουμε οσο πιο αβουλα και πιστα γινεται.γι αυτο ακουω βερεσε λογακια περι αγωνων και ισοπεδωσης απο καποιους.να διαλυθουν οι σαπιες παραταξεις που ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ το συμφερον των λιγων να μας κρατουν διαιρεμενους και να γινουμε ενα ενιαιο οργανο που θα προστατευει αληθινα τον ελληνα φοιτητη.μονο μ αυτη τη προυποθεση θα αρχισουν να κατεβαινουν ολα τα παιδια σε ΓΣ και εκλογες και ολα αυτα θα αποκτησουν ενα πραγματικο νοημα.

Υ.Γ σορρυ για το απαραδεκτα μεγαλο ποστ μου αλλα ειχα καιρο να μιλησω σοβαρα και μου ρθαν μαζεμενα. :silent: :silent: :silent:
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
soso

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Σάβ, 16 Μάιος 2009 4:15 pm

3 έγραψε:Πφφφ.. Πραγματικα ειστε μεγαλοι ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ μερικοι! ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ να πειτε τα μουτρα σας!
Αμφισβητείς ότι υπάρχουν παραταξιακοί που να τους ταιριάζει ο όρος "κομματόσκυλα"? Αν εσύ δεν αισθάνεσαι τέτοιος τότε δεν καταλαβαίνω το παραλήρημά σου.
3 έγραψε:Καποιοι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να απολαμβανουμε την πολιτικη με δικα μας μεσα, να σχηματιζουμε παραταξεις-ενωσεις-σχηματα, γιατι το θεωρουμε τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ για τη φοιτητικη-μελλουσα ζωη μας
Κανείς δεν μας εξηγεί όμως γιατί π.χ. αφήνετε αυτήν την ρημάδα την αξιοπρέπεια εκτός αμφιθεάτρου στις γενικές συνελεύσεις. Ένας μιλάει και δέκα περιμένουν να έρθει η σειρά τους να πουν το δικό τους ποίημα χωρίς φυσικά να ακούνε λέξη από όσα λένε οι προηγούμενοι. Όλοι αυτοί δηλαδή ενδιαφέρονται για αυτό το οποίο μαζευόμαστε να κάνουμε όταν λέμε ότι έχουμε γενική συνέλευση?
3 έγραψε:ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ π κραζετε παραταξεις ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ τι πετυχενετε για τους υπολοιπους; ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ-ΤΕΛΙΚΗ π ειμαι σε πολιτικο χωρο, γτ ν σας πιστεψω οταν εχω δωσει μαχες, αγωνες, πορειες, συνελευσεις, οταν ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΝΙΚΕΣ Π Κ ΕΣΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑΤΕ ενω εσεις απλα καθεστε απο μια γωνια κ γκρινιαζετε;;;;;
Λες ότι η δράση σου επεκτείνεται και εκτός σπιτιού όμως αυτό το γνωρίζουμε το ίδιο καθόλου όσο γνωρίζεις εσύ για το αν η δράση μας (των μη παραταξιακών) περιορίζεται στον καναπέ. Πως είσαι τόσο απόλυτος? Οι μάχες και οι αγώνες δεν αποτελούν προνόμιο των παρατάξεων, ακόμα και των πιο μαχητικών.
3 έγραψε:ΕΞΩ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ-ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ, ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΝ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!
Καλοβολεμένους και κακομαθημένους θα χαρακτήριζα όλους αυτούς που τους βλέπω καθημερινά στα τραπεζάκια από το πρωί ώς το απόγευμα, που δεν έχουν μπει ποτέ σε αίθουσα για μάθημα και όλως περιέργως βρίσκονται να περνάνε τα μαθήματα χωρίς ζόρι, την ίδια στιγμή που πολύς κόσμος παρακολουθεί τα μαθήματα, πηγαίνει και φροντιστήρια και πάλι φτύνει αίμα να αποφοιτήσει. Καλοβολεμένοι είναι όλοι αυτοί που σε όλο το εξάμηνο αλλά και ενόψει εξεταστικής έχουν την πολυτέλεια χρόνου να αράζουν στα τραπεζάκια τους πίνοντας καφέ και χαβαλεδιάζοντας από τις 8 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα καθημερινά, την ίδια ώρα που όλοι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί φοιτητές τρέχουμε από μάθημα σε μάθημα και απο φροντιστήριο σε φροντιστήριο και δεν μας περισσεύει χρόνος ούτε για κατούρημα. Εκτός αν οι "τραπεζάτοι" είναι τόσο διάνοιες και τους αρκεί διάβασμα τις μιας ώρας για να περάσουν οπότε πάω πάσο.
3 έγραψε:Κ στο κατω κατω, οποιαδηποτε παραταξη κ αν εισαι, τουλαχιστον εχεις στο στοχαστρο σ τα συμφεροντα τ συνολου

P1310003.jpg
Εικόνα
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Σάβ, 16 Μάιος 2009 4:29 pm

Και επειδή γνωριζόμαστε κιόλας, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό στα παραπάνω, ούτε έχω εσένα στο μυαλό μου όταν αναφέρομαι σε κομματόσκυλα. Με εξέπληξε όμως τόσο το παραληρηματικό σου ποστ όσο και το γεγονός ότι υπερασπίστηκες όλς τις παρατάξεις και τους παραταξιακούς. Δηλαδή όλη την ώρα "σφάζεστε" μεταξύ σας και αλληλοκατηγορείστε αλλά μόλις σας κατηγορήσει κάποιος άλλος τότε γίνεστε όλοι ένα?
Εικόνα
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό 3 » Σάβ, 16 Μάιος 2009 8:51 pm

Επειδη γνωριζομαστε κιολας, σε πληροφορω καλυτερα πως: Δν παραληρω, αλλα ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τις υποννοιες.. Κ αμα το παμε κ ετσι, αποδειξε μ οτι δν εννοουσες Κ ΜΕΝΑ κομματοσκυλο (μα κ εγω συμμετειχα σε εκλογες, ΓΣ κλπ!) κ παω πασο.. Απο τα λεγομενα σ, ΑΛΛΑ φαινονται.. Κανω λαθος εδω; Για αυτο π λες για τις ΓΣ, δικια σ εκτιμηση, για ν μη πω πως δν φταιει ΚΑΝ η ΓΣ αυτη καθεαυτη, αλλα πολυ περισσοτερο συγκεκριμενες παραταξεις κρατουν την κατασταση ετσι κ εχει φανει τι διαδικασια γινεται οταν αυτες σιγουν ή ΛΕΙΠΟΥΝ. Ναι, το τι κανει ο καθενας στο σπιτι τ δν τ ξερω, αλλα αμα δεν δινεις μαχες ως φοιτητης και μελλοντικος εργαζομενος, εχεις παντα ελλειμα. Τι ειδους μαχες; Ως τι υποκειμενο; Ως μελος ακτιβιστικης ομαδας; Ως προσωπο; Αμφιβαλλει κανεις πως τα κυριοτερα προβληματα περνανε απο τα σχολεια, τις σχολες, τις γειτονιες και το χωρο εργασιας;; :? :?

Τωρα για το ποιος ειναι καλοβολεμενος, δν εννοουσα οικονομικα και επαγγελματικα (πως θ παρει πτυχιο, αν θ μπει στο μαθημα κλπ), αλλα πολιτικα (πως θ διαχειριζεται την καθημερινοτητα τ, αν θ αγωνιστει για κατι, αν καποια πραγματα εχουν ενα "ως εδω φτανει"κλπ). Απλα τα λεω.. ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ δν θετεις διαιρεσεις στον κοσμο των "τραπεζιων" π βγαζει τ πτυχιο "χωρις ζορι". Ν υποθεσω οτι εννοεις ΟΛΟΥΣ ή μπα; ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ Ν ΤΟ ΑΡΧΙΖΩ ΠΑΛΙ ΤΩΡΑ;;;

Κ τελος σε αυτο π ειπα για το συνολο, αρκει ν πιασουμε την κουβεντα περι σημασιοδοτησης της εννοιας του συνολου κ το πως χαραζεις (αν τ κανεις!) πολιτικη μαζων κ μαλλον θ παρεις στα σοβαρα αυτα π λεω. Γτ πολιτικη μαζων προσπαθουν ν κανουν ΟΛΟΙ οι πολιτικοι χωροι. Τ ν μην ασχολεισαι παλι με την πολιτικη το θεωρω αδιεξοδο. Τ ν θεωρεις παλι την πολιτικη "ιδιωτικη πεποιθηση" π δν χρειαζεται ν ανακατευεται με τους υπολοιπους για ν παραγει μετατοπισεις, το θεωρω ηλιθιο..

Δηλαδή όλη την ώρα "σφάζεστε" μεταξύ σας και αλληλοκατηγορείστε αλλά μόλις σας κατηγορήσει κάποιος άλλος τότε γίνεστε όλοι ένα?
Σορυ σορυ, ποιος εγινε ενα εδω με ποιον; Τν εαυτο μ υπερασπιζομαι. Αλλα επειδη πιανω τη λογικη σ (κ περισσοτερο τη φαντασια σ) σ αντιστρεφω το ερωτημα: Γτ στο ενα θεμα ν κατηγορουμε τις καθεστωτικες παραταξεις μονο ενω στο αλλο (πχ διεξαγωγη ΓΣ) ν τις κατηγορουμε ΟΛΕΣ; Αυτο δν ειναι σχιζοφρενεια; Κ για ν ξεφυγουμε κ καθολου απο τα διλληματα, μηπως καποια στιγμη ηρθε η ωρα ν κανουμε κριτικη με τν εαυτο μας; Καποια μερα..
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Σάβ, 16 Μάιος 2009 9:38 pm

3
Σε παρακαλώ διάβασε το σχόλιό μου εις τον παρόντα μίτο και σε παρακαλώ σχολίασε...
1. Από τη μία εκφράζω την αηδία μου για την παραταξιοποίηση - κομματικοποίηση οιουδήποτε φορέα, κυρίως όμως την ανικανότητα οιασδήποτε παράταξης σε οιοδήποτε φορέα να πάρει "χαμπάρι τι γίνεται", ούσα στην "κοσμάρα της" ( και το κυνήγι των εκλογικών ποσοστών και ΜΟΝΟ !..)
2. Από την άλλη επισημαίνω τα αποτελεσμάτα της απομάκρυνσης - αποχής από τις διαδικασίες...
3. Ένα (1) - εκλεγμένο (με παράταξη βεβαίως) μέλος - της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ είναι "Επιστημονικός Υπεύθυνος" σε εκδήλωση προώθησης "Πολυτεχνικής Σχολής της Πλατείας Βάθης". Δύο (2) εκλεγμένα (με παρατάξεις βεβαίως) μέλη - της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ είναι ομιλητές - πουλητάρια, με "φάτσα παραλία" την εκλεγμένη θέση τους στην Αντιπροσωπεία !
4. Το κείμενο της πρόσκλησης κυκλοφορεί - διανέμεται ευρέως και αφελώς ? μέσω του μηχανισμού του ΤΕΕ.
ΟΧΙ βεβαίως... οι γκουρού των παρατάξεων έχουν το "ελεύθερο", ως υπεράνω πάσης υποψίας...
5. Τριανταέξι (36) - που λέει ο λόγος - "αριστερές ~ επαναστατικές" παρατάξεις καθεύδουν (= κοιμούνται με τα παραταξιακά τους τσαρούχια - στην κοσμάρα τους...)
6. Χρειάστηκε η παρέμβαση (από τον καναπέ ?) τριών (3) Πολιτών - Μηχανικών, με διαφορετικές προσωπικές "πολιτικοκομματικές" εντάξεις, ώστε να ταρακουνηθεί το "σύστημα" = μ@&#λο...
7. Σε καλοσωρίζω - εάν το επιθυμείς - στον πραγματικό κόσμο.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες