και τους κομβους πρεπει αν χερεις να σχεδιαζεις και την τυοικη διατομη!
στην προφορικη εξεταση του δευτερου τμηματος τι σας ρωτησε??
Συντονιστής: University Editors
asimenia@ έγραψε:και τους κομβους πρεπει αν χερεις να σχεδιαζεις και την τυοικη διατομη!
epistoleas έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να είχαμε παραδώσει θέμα και εμείς που είμαστε απο ΔΟΑΤΑΠ , για να μπορούμε να συμμετέχουμε στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου;
jerachina έγραψε:Να ρωτησω κατι το δινω πρωτη φορα και ειμαι απο ΔΟΑΤΑΠ ξερεις κανεις απο θεωρια ποια ειναι η υλη και ποιο ειναι το κτιριο Ζ που το δινουμε? ευχαριστω!
chri έγραψε:asimenia@ έγραψε:και τους κομβους πρεπει αν χερεις να σχεδιαζεις και την τυοικη διατομη!
δεν θυμάμαι καλά απο το καλοκαίρι..εμένα με ρώτησε σίγουρα για το ρειθρο για κάτι σε μία διατομή που είχαμε σχεδιάσει με κάτι νερά πως λειτουργεί..κάτι άκυρα που δεν τα είχε το βιβλίο..γενικά αν δίνεις προφορικά κοίτα να πας στον νεαρούλη..δεν ρωτάει πολλά και είναι όλα εύκολα..
asimenia@ έγραψε:chri έγραψε:asimenia@ έγραψε:και τους κομβους πρεπει αν χερεις να σχεδιαζεις και την τυοικη διατομη!
δεν θυμάμαι καλά απο το καλοκαίρι..εμένα με ρώτησε σίγουρα για το ρειθρο για κάτι σε μία διατομή που είχαμε σχεδιάσει με κάτι νερά πως λειτουργεί..κάτι άκυρα που δεν τα είχε το βιβλίο..γενικά αν δίνεις προφορικά κοίτα να πας στον νεαρούλη..δεν ρωτάει πολλά και είναι όλα εύκολα..
ο νεαροθλης δεν ειναι το σεπτεμβριο:(
ειχε ρωτησει κατο για ταφρους αλλα τι??και και κατι στην οικονομικη μελετη αν θυμασαι αλλα δεν μπορω να θυμηθω τι??
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης