eX-mc έγραψε:Κοκός έγραψε:blindone1712 έγραψε:τελικα ηταν ξεκαθαρο αυτο π ειπε ο δασκαλος την ωρα την εξετασης: ''για τους παλιους,ειναι η ευκαιρια της ζωης σας να περασετε σημερα''
αντε και του χρονου με υγεια
Νομίζω ότι θα συμφωνήσω κι εγώ...
Και μόνο το γεγονός ότι δεν υπήρχε άσκηση με εκροές(1),αλλά μια απλή εφαρμογή στη στρωτή ροή μόνο(2),έδινε το περιθώριο για κάποιες επιπλέον μονάδες..
Και το Θέμα 1 ήταν ό,τι πιο απλό έχει πέσει από Υδροστατική τα τελευταία χρόνια(3) νομίζω...
2: και μόνο που αναφέρεσαι στο κεφάλαιο στρωτής ροής φτάνει νομίζω, όσο απλό και να'ναι.
1: ενώ το θέμα των εκροών του Ιούλη δεν ήταν απλή άσκηση εκροών, ε;
3: ήταν απλά μια άσκηση υδροστατικής. nothing more, nothing less.kliu έγραψε:γιατι τοσο ευκολα θεματα στην επαναληπτικη?!
-γιατί δεν ήρθες για βελτίωση;just askin
kliu έγραψε:KyriakosThe έγραψε:Όταν τα βλέπεις λυμένα πάντα είναι εύκολα. Μην επηρεάζετε τον δάσκαλο στην βαθμολόγηση. Δάσκαλε να περιμένουμε τις λύσεις και των υπόλοιπων ασκήσεων? ( Θεωρία + Ασκήσεις )
μα δεν εχει να λεει αν τα βλεπεις λυμενα η οχι..λεω τα πραγματα με το ονομα τους..το θεμα αυτο ειναι απλη κλασικη εφαρμογη μονοδιαστατης αναλυσης..για θυμησου λιγο τα εαρινα αντιστοιχα.. προφανως δεν αποσκοπω στο να επηρεασω κανεναν απλα μου δημιουργηθηκε η απορια
- εγώ σου λέω ότι το 2ο θέμα του Ιούλη ήταν πιο κλασσική άσκηση μονοδιάστατης από αυτή που έπεσε. όσο για τα 2 τελευταία ερωτήματα ήταν τόσο απλά που σε έβαζαν σε σκέψεις. (επέτρεψε μου εδώ να κάνω και λάθος)
Γιατι δεν το ειχα αναγκη..