Off-topic / Flaming Posts

Εδώ μεταφέρονται κάποια "προβληματικά" μηνύματα-θέματα για να μην διαγραφούν τελείως.

Re: Η Τρολλιά της Ημέρας!

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Τρί, 24 Ιούλ 2012 10:33 pm

kavourdista-amugdala έγραψε: Ο ΜΠούτσος, του ΜΠούτσου, τω ΜΠούτσω, τον ΜΠούτσον, ω ΜΠούτσε

Είσαι πολύ έξυπνος εσύ, σαν τον φίλο σου τον πακτομένο. Τώρα να σου εξηγήσω ότι το "μπ" παίζει το ρόλο του censorship ενώ ταυτοχρόνα καλύπτει και το γεγονός ότι έτσι ακούγεται η λέξη προφορικά; Επιπλέον όποιος δεν είναι μόγγολο σαν εσένα είναι χρυσαυγίτης. Ενδιαφέρον συμπέρασμα. Τώρα αυτό για τη μουσική είναι χιούμορ δημοτικού. Ειλικρινά, δεν θέλω να σε πείσω ότι είσαι ηλίθιος, τροφή για σκέψη θέλω να σου δώσω.
29 κατασκευαστές σπιτιών συνιστούν shqip
Exeisanapthra?

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τρί, 24 Ιούλ 2012 10:43 pm

Καλά ρε μαλάκα να γράψει κανάς συνασπισμένος κάτω απ'το σχόλιο του merde ok, να γίνει συζήτηση ή καμιά σοβαρή τρολιά...Αλλά μπαίνεις και γράφεις μια ανερμάτιστη παπαριά που είναι επόμενο που θα καταλήξει. Κι εγώ θεωρώ ότι όσα λες είναι για τον πούτσο, αλλά μεγάλωσε επιτέλους (από κοντά λες άλλα).

Υ.Γ. στείλτε τα στον κάδο...
+ όταν γράφεις "τον πούτσο" προφανώς ακούγεται ''μπ", η φράση "τον μπουτσο" είναι ορθογραφικός πλεονασμός!
http://www.youtube.com/watch?v=JCdUQh_2vgY
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Τρί, 24 Ιούλ 2012 11:06 pm

lybe33 έγραψε:+ όταν γράφεις "τον πούτσο" προφανώς ακούγεται ''μπ", η φράση "τον μπουτσο" είναι ορθογραφικός πλεονασμός!

Ξαναδιάβασε πώς το γράφω.
Τώρα όσο αφορά το σχόλιο μου, απλά άνοιξα το pc ενώ μαγειρεύω, και για να γεμίσω την βαρεμάρα μου λέω κάτσε να κράξω έτσι για τη γκαβλάντα μου(πάρ' τον ορθογραφικό πλεονασμό σου πάλι). Τώρα στο "από κοντά λες άλλα" το κάνω επειδή είμαι κότα και διπρόσωπος.
Exeisanapthra?

Re: Απεργία πανεπιστημιακών από Δευτέρα 10/09

Δημοσίευσηαπό civil13 » Τετ, 05 Σεπ 2012 7:22 pm

Εγω να πω την αμαρτια μου 3-4 μερουλες διακοπες τις χρειαζομαι... :D :D
civil13

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό bulldog85 » Τετ, 05 Σεπ 2012 7:37 pm

civil13 έγραψε:Εγω να πω την αμαρτια μου 3-4 μερουλες διακοπες τις χρειαζομαι... :D :D

Έλεος..
bulldog85

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό civil13 » Τετ, 05 Σεπ 2012 7:44 pm

Γιατι ελεος??
civil13

Re: Ειδήσεις & Κείμενα

Δημοσίευσηαπό teo » Δευτ, 10 Σεπ 2012 12:48 am

panos_d έγραψε:
agnwstos x έγραψε:Άλλο ένα ωραίο κείμενο πάλι από τα ενθέματα.Κριτική στις 2 όψεις του ρατσισμού και των προκαταλήψεων

http://www.rednotebook.gr/details.php?id=6739

Φοβερό κείμενο να το χαίρεστε!! Τι αλλο θα διαβασουμε πια! Εχουν ισοπεδωθει τα παντα πλεον η Ιστορια μας, ο Πολιτισμος μας, τα πάντα!! Εχουμε γεμισει απο προοδευτικους-ανθελληνες αλλα ευτυχως ο κοσμος εχει ξυπνησει και ξυπναει καθημερινα και κατι τετοια ατομα (π.χ. Κιτσοπουλου) τα λιντσαρει.. Τωρα εσεις συνεχιστε να πιπιλατε τα ιδια περι ρατσισμου και λοιπα ο κοσμος σας πηρε χαμπαρι και σας αγνοει και σας λιντσαρει επισης..
Υ.Γ. Βριστε και πειτε ο,τι θελετε ( οι γνωστοί-άγνωστοι) δεν προκειται ουτε να απαντησω ουτε να ασχοληθω περαιτερω..

κοιτα μεγαλε επειδη ολοι πισω απο την οθονη γινατε μαγκες ξαφνικα ελα να μας λιντσαρεις και εσυ σε καμια συνελευση να ξερουμε με ποιον εχουμε να κανουμε. Εμεις τουλαχιστον δεν κρυβομαστε...
teo

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Δευτ, 10 Σεπ 2012 3:04 pm

teo έγραψε:
κοιτα μεγαλε επειδη ολοι πισω απο την οθονη γινατε μαγκες ξαφνικα ελα να μας λιντσαρεις και εσυ σε καμια συνελευση να ξερουμε με ποιον εχουμε να κανουμε. Εμεις τουλαχιστον δεν κρυβομαστε...

Πολύ gangsta. Ειδικά αυτό το "είμαστε εις το εμείς" δηλώνει αλητεία. Το α' ενικό όμως είναι ανύπαρκτο έτσι;
Exeisanapthra?

Δημοσίευσηαπό inferno » Δευτ, 10 Σεπ 2012 3:17 pm

έλα εγώ έχω α' ενικό. θέλετε να τα πούμε? Ή φοβάσαι μην φέρω κανέναν από αυτούς που αναφέρεις στην ρατσιστική σου
υπογραφή?
inferno

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Δευτ, 10 Σεπ 2012 3:25 pm

inferno έγραψε:έλα εγώ έχω α' ενικό. θέλετε να τα πούμε? Ή φοβάσαι μην φέρω κανέναν από αυτούς που αναφέρεις στην ρατσιστική σου
υπογραφή?

Να σε ενημερώσω ότι έχω φίλους αλβανούς επίσης. Επιπλέον σε μένα μπορείς να λες "θέλεις να τα πούμε" όχι θέλετε. Ειλικρινά μην το πάμε στο θέλετε...
Exeisanapthra?

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπλε κάδος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες