Εκτύπωση Διπλωματικών εργασιών περ. Ιουνίου 2012
Χρηματοδότηση εκτύπωσης Διπλωματικών εργασιών
Καλούνται οι τελειόφοιτοι φοιτητές ακαδ. έτους 2011-12, που πρόκειται να παραδώσουν τη διπλωματική τους εργασία την περίοδο Ιουνίου 2012 και ενδιαφέρονται για τη χρηματοδότηση της εκτύπωσής της, να κάνουν αίτηση στη Γραμματεία του αντίστοιχου Τομέα, μετά από συνεννόηση με τον Επιβλέποντα της διπλωματικής και το Διευθυντή του Τομέα αυτού. (Πηγή http://www.civil.ntua.gr/news/)
Και επειδή this is too good to be true, σας παραθέτω την τραγική μου εμπειρία:
Πριν από 2-3 βδομάδες μίλησα με τη Γραμματέα του Τομέα η οποία με ενημέρωσε ότι ο Διευθυντής του Τομέα στον οποίο εκπονώ τη Δ.Ε. είπε ότι ο Τομέας έχει λεφτά, και μάλιστα απ ότι κατάλαβα θα έδινε γύρω στα 80€ σε κάθε φοιτητή.
Η Πάρεδρος όμως (ποιά είναι αυτή ούτε που γνωρίζω, πρώτη φορά την ακούω) δήλωσε ότι δεν εγκρίνει το κονδύλι για τις εκτυπώσεις (με άλλα λόγια δε θέλει να δώσει λεφτά για εκτυπώσεις ΔΕ) και το ζήτημα θα το συζητούσαν στο ΔΣ που έγινε στις 4 Ιουλίου.
Τηλεφώνησα στη Γραμματεία για να ενημερωθώ από την αρμόδια (!) για τις ΔΕ, η οποία δεν είχε ιδέα τι ειπωθηκε στο ΔΣ και ούτε λίγο ούτε πολύ με ξεπέταξε λέγοντας μου ότι "αν δεν έχει λεφτά ο τομέας, δεν έχει λεφτά ούτε η γραμματεία"
Στη συνέχεια ζήτησα απ τον επιβλέποντα μου να τηλεφωνήσει ο ίδιος (!) στη γραμματεία για να μάθει τι γίνεται...και μετά από μια μινι συνομιλια με κάποια απο τη γραμματεία, το αποτέλεσμα ήταν ότι ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΣΧΟΛΗ για τις ΔΕ.
Τραγικό...Να έχει λεφτά ο τομέας και να μην μπορεί να τα δώσει...
Αν κάποιος έχει καταφέρει να πάρει κάποια χορηγία για την εκτύπωση ας μου πει κ μένα τι "κόλπα" πρέπει να κάνω