eki13 έγραψε:Σευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Σχετικά με τα παραπάνω σχόλια περί "αν πάω και δώσω λευκή κόλλα και δεν με περάσει παραδέξου ότι είπες μαλακία"και κάτι τέτοια,αναρωτιέμαι ειλικρινά μερικά άτομα πως σκέφτονται .Κάθεστε και μηνυματίζεστε με το τι πιστεύει ο καθένας για την ανακοίνωση λες και είστε μέσα στο μυαλό του Παπανικολάου.Απτη μία δε δέχομαι σχόλια τύπου"είναι πολύ ήσυχος άνθρωπος και τον αδικείτε"(αυτό που έγινε ήταν χοντρό και μπορεί ο άνθρωπος να είναι η καλύτερη ψυχή του κόσμου,δεν αντιλέγει κανείς γιαυτό,δεν παύει όμως το συμβάν να θεωρείται κατακριτέο),απτην άλλη όμως είμαστε στη σχολή Πολτικών Μηχανικών και μιλάτε για λευκές κόλλες κτλ λες και είμαστε καμιά Πάντειο που πριν δώσουμε κάνουμε κ κανά παρτάκυ(προσοχή δεν ήμουν ποτέ ένθερμος υποστηρικτής της σχολής μου αλλά για Πάντειο έχω κάθε λόγο να το λέω)..Και αύριο να δίνετε οι περισσότεροι μάθημα,με 20 λεπτά διάβασμα μόνο τα διαστήματα εμπιστοσύνης και πως δουλεύει ο πίνακας,έχετε γράψει 2,5 που θα γίνει σίγουρα 5,αυτό το ετοιματζίδικο του έλληνα δεν το μπορώ,κανείς δεν αντιλέγει ότι έφταιγαν και μάλιστα πολύ,απλά δεν πρόκειται για μπετό που ίσως και να μην έγραφες τπτ οπότε εύλογα θα ρωτούσε κανείς τι θα συμβεί.Δουλειές κτλ το κατανοώ αλλά εδώ πρόκειται για μισή ώρα ξεφύλλισμα που βγάζεις τελείως απτη δύσκολη θέση τον καθηγητή,είπαμε,το 2,5 απαιτεί διάβασμα τόση ώρα όση γράφετε εδώ για το τι θα συμβεί.Για να προλάβω τον καθένα που θα πει καλώς το φυτό και το παιδί του καθηγητή,δεν το έχω παρακολουθήσει,παίζει να είμαι με διαφορά ο μεγαλύτερος τεμπέλης που έχει περάσει απτο ΕΜΠ τα τελ 10 χρόνια αλλά δόξα το θεό γνωρίζω ακόμα ποιο είναι το πρέπον και το σωστό.
1) Θα συμφωνήσω.
2)Γιατί εδώ δεν γίνονται παρτάκια πριν δώσουμε;
3)Δηλαδή, εσύ το 20λεπτο διαβασματάκι δεν το θεωρείς ετοιματζίδικο;
4)Και γαμώ τις αυτό-περιγραφές!