Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2011-12(Σχόλια)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2011-12(Σχόλια)

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 11 Ιούλ 2012 6:17 pm

Ευχαριστώ.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Τετ, 11 Ιούλ 2012 6:25 pm

τοσες μερες μετα το προσχεδιο,πιστευα οτι αργουσε να βγει το επισημο προγραμμα γτ θα κανουν καποιες αλλαγες

δεν βαριεσαι ομως?που να σπας το κεφαλι σου να φτιαξεις ενα καλο προγραμμα οταν εξω εχει 40 βαθμους?
αντε καλες διακοπες να εχουμε...
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 11 Ιούλ 2012 6:29 pm

τοσες μερες μετα το προσχεδιο,πιστευα οτι αργουσε να βγει το επισημο προγραμμα γτ θα κανουν καποιες αλλαγες

Μετά από παρακολούθηση των γεγονότων τα 5 χρόνια που είμαι στη σχολή πίστευα ότι θα το έβγαζαν ακριβώς όπως ήταν το προσχέδιο, το σάββατο, επίτηδες για να έχουν φύγει όλοι, δηλαδή μου φανηκε και νωρίς.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Τετ, 11 Ιούλ 2012 6:30 pm

ingenieurin26 έγραψε:Μετά από παρακολούθηση των γεγονότων τα 5 χρόνια που είμαι στη σχολή πίστευα ότι θα το έβγαζαν ακριβώς όπως ήταν το προσχέδιο, το σάββατο, επίτηδες για να έχουν φύγει όλοι, δηλαδή μου φανηκε και νωρίς.

μας ειχαν κακομαθει περισυ θυμαμαι οποτε πιστευα κατι καλυτερο φετος.
πως περιμενει καποιος μια οαση μεσα στην ερημο?ε κατι τετοιο περιπου ηταν αυτο π περιμεναμε ολοι
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 11 Ιούλ 2012 6:52 pm

Εντωμεταξύ τα μαθήματα των δομοστατικών και γεωτεχνικών κατά πλειονότητα ξεκινάνε στις 15 00 με καπάκι άλλο μάθημα... Δηλαδή να τρελαίνεσαι..... Τέλοσπάντων. Ελπίζω να μην γίνουν τα γελοία περσινά πράγματα με 2 μαθήματα την ίδια ώρα του ιδίου έτους......
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό asimenia@ » Τετ, 11 Ιούλ 2012 7:01 pm

τελειοοο να ναι καλα οποιος το εβγαλε.....
asimenia@

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό teo » Τετ, 11 Ιούλ 2012 7:10 pm

To χειρότερο εκτός του ότι μας γράφουν στα παπαρια τους είναι ότι ο Γκόλιας καταφεύγει συνεχώς σε αερολογίες και ψέμματα. Καποια στιγμή πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία γιατι η γραμματεια μας συμπεριφερεται λες και είναι σε νηπιαγωγείο...
teo

Δημοσίευσηαπό jsjskt » Τετ, 11 Ιούλ 2012 7:26 pm

Θέλω να σχολιάσω κάτι άσχετο με αφορμή το σχόλιο του Reporter('Είμαι βουτηγμένος στην απογοήτευση κτλ.")με το οποίο ταυτίζομαι απόλυτα.
Αναρωτιέμαι πολλές φορές πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει κανένα τόπικ στο οποίο να αναφέρονται δυσκολίες κατά τη διάρκεια των σπουδών στη σχολή και ο τρόπος με τον οποίο τις αντιμετωπίζει ο καθένας μας...Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά έχω αισθανθεί πολλές φορές απογοήτευση,αποθάρρυνση κτλ. και πάντα αναρωτιόμουν γιατί να μην αναφέρεται κανένας μέσω του φόρουμ στη συναισθηματική μας διάθεση και κατάσταση...Οnline group therapy :D !
Αυτό έτσι απλά σαν σχόλιο που ήθελα να κάνω και σόρρυ για το off topic!
jsjskt

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τετ, 11 Ιούλ 2012 7:38 pm

jsjskt έγραψε:Θέλω να σχολιάσω κάτι άσχετο με αφορμή το σχόλιο του Reporter('Είμαι βουτηγμένος στην απογοήτευση κτλ.")με το οποίο ταυτίζομαι απόλυτα.
Αναρωτιέμαι πολλές φορές πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει κανένα τόπικ στο οποίο να αναφέρονται δυσκολίες κατά τη διάρκεια των σπουδών στη σχολή και ο τρόπος με τον οποίο τις αντιμετωπίζει ο καθένας μας...Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά έχω αισθανθεί πολλές φορές απογοήτευση,αποθάρρυνση κτλ. και πάντα αναρωτιόμουν γιατί να μην αναφέρεται κανένας μέσω του φόρουμ στη συναισθηματική μας διάθεση και κατάσταση...Οnline group therapy :D !
Αυτό έτσι απλά σαν σχόλιο που ήθελα να κάνω και σόρρυ για το off topic!

Δεν ξέρω αν τρολλάρεις ή όχι....Εξηγώ τι εννοώ γιατί μπορεί να ακούστηκε υπερβολικό.. :D :D Έχω απογοητευτεί κυρίως από την γκαντεμιά που με δέρνει και δεν έχω πέσει ποτέ στην φοιτητική μου ζωή πάνω σε θέματα σκούπα..... όπως τώρα στο μπετό που θα χρειαστεί να μαμηθώ ξανά σε εργασίες και διάβασμα επειδή απλά επένδυσα αλλού σ αυτό το εξάμηνο....Κατά ταλλα είναι τέτοια η φύση και η δυσκολία της σχολής που δεν χρειάζεται αποθάρρυνση αλλά συνεχή επιμονή και ενασχόληση....Άντε και καμμιά σκούπα... :D :D Επίσης τα τόπικ των μαθημάτων είναι η καλύτερη πρακτική βοήθεια αν όλοι συμμετέχουμε και βοηθάμε ο ένας τον αλλο....όπως μπορεί καθένας....

υ.γ: δυστυχώς έχουν καταντήσει λίγο λόττο τα μαθήματα της σχολής...Τη μια θα πας και θα σου βάλει το δοκάρι σε σχήμα Υ και θα νιώθεις οτι είσαι ο πιο άχρηστος του κόσμου, την άλλη μπορεί να τύχεις σε θέματα της πλάκας να βγεις και να νιώθεις μηχανικάρα....Μια ισορροπία δεν θα έβλαπτε....
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Agcivil » Τετ, 11 Ιούλ 2012 10:06 pm

Συγνώμη, δε θα αντιδράσουμε ούτε τώρα για το απαράδεκτο πρόγραμμα;;; Από 3/9 - 6/9 υπάρχουν 4 μαθήματα του 7ου εξαμήνου!!
Αυτός που βγάζει το πρόγραμμα σκέφτεται πού θα βάλει το κάθε μάθημα ή παίζει προπό;;;
Agcivil

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες