Εξέταση Πιθανοτήτων (Εαρινή 2011-12)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Πιθανότητες-Στατιστική (2011-12)

Δημοσίευσηαπό mixalis » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 7:22 pm

σωστος!!!!!
mixalis

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Εξέταση "Πιθανοτήτων-Στατιστικής" 4ου εξ.

Δημοσίευσηαπό mixalis » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 7:23 pm

mare έγραψε:
Κοκός έγραψε:Λογικά θα το δώσουμε την επόμενη Δευτέρα... ;)

Χαχαχαχαχαχα!!! Την επόμενη Δευτέρα??? Η εξεταστική τελειώνει με επισημότατη ανακίνωση της γραμματείας μήνες τώρα την Παρασκευή 13/07. Δε νομίζω ότι μπορεί έτσι απλά ένας καθηγητής επειδή δεν ξύπνησε τη μέρα της εξέτασης και έστησε 300 φοιτητές, να μας αλλάξει τις διακοπές μας και τα εισητήριά μας!! Κι αν το κάνει, δε φαντάζομαι ότι θα το δεχτούμε! Ή μήπως θα μας πληρώσει τα εισιτήρια που θα αλλάξουμε? Η εξέταση έγινε. Τώρα αν ο ίδιος ο καθηγητής δεν τίμησε το μαθημα του εμείς δε φταίμε. Εμείς που το διαβάσαμε και κατεβήκαμε την Παρασκευή το τιμήσαμε πάντως. Καμία ημερομηνία δε θα δεχτούμε και καμία εξέταση. Με ποιο δικαίωμα θα αλλάξουν το προγραμμά μας χωρίς καμία ειδοποίηση? Άκου την επόμενη Δευτέρα...δεν είμαστε με τα καλα μας μου φαίνεται...

αν και ειμαι απο επαρχια και εχω κανονισει για διακοπες(χωρις να εχω κλεισει εισητηρια για να πω την αληθεια μου...)νομιζω ειναι προτιμοτερο ν μπει κυριακη εστω και δευτερα,αν γινει η εξεταση,παρα να μπει μεσα στην εβδομαδα και να μας γ..... και τα υπολοιπα μαθηματα...
καταλαβαινω απολυτα οσους εχουν κλεισει εισητηρια,γι αυτο το καλυτερο θα ηταν να περασουν οσοι κατεβηκαμε χθες με 5 και οσοι γουσταρουν στην επαναληπτικη για βελτιωση...
για να γινει αυτο ομως,νομιζω οτι πρεπει να πιεσουμε!!!!
mixalis

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 7:27 pm

χωρίς να με αφορα καθόλου το ζήτημα το καλύτερο είναι να δωθούν δύο εξετάσεις , μια τώρα το σάββατο και μια στην επαναληπτική και να πάρουν και 5 όσοι υπέγραψαν. Έτσι θα αδικηθουν μόνο όσοι και δεν υπεγραψαν και εχουν κλείσει εισητηρια, δηλ διπλα γκαντεμηδες. Γιατί είμαι από αυτούς που δίνουν ένα σωρό μαθήματα στην επαναληπτική κι αν μου έλεγες έλα να δώσεις και μια βελτίωση επειδή δεν ήρθε ο καθηγητής σε μάθημα που διαβασα 50 μερες πριν θα είχα φρίξει.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 7:29 pm

Τι λέτε ρε;
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό giannis_sr » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 8:42 pm

αν είναι να το περάσουμε με 5 όλοι επειδή έλειψε ο καθηγητής ας οργανωθεί στην επαναληπτική μια... τυχαία απαγωγή του Κατσαρέλη μήπως και δούμε καμιά άσπρη μέρα... :P
giannis_sr

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 8:46 pm

giannis_sr έγραψε:αν είναι να το περάσουμε με 5 όλοι επειδή έλειψε ο καθηγητής ας οργανωθεί στην επαναληπτική μια... τυχαία απαγωγή του Κατσαρέλη μήπως και δούμε καμιά άσπρη μέρα... :P

Ε τώρα αποκάλυψες μυστικό σχέδιο όλου του 2ου έτους. Τι να πω! :clap: :clap:
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό toumba4 » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 9:00 pm

Tι.? Μόνο εκεί θα μείνουμε? Λεφτά δεν θα ζητήσουμε για οδύνη?
expose yourself before your peers...
toumba4

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό Jimmis » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 9:02 pm

giorikas έγραψε:υπό τις παρούσες συνθήκες και με το σκεπτικό να μην αδικηθεί κανένας, πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να αλλάξει η ίδια η φύση της εξέτασης από γραπτή σε προφορική, δηλαδή να είναι ο καθηγητής στο γραφείο του καθημερινά από μεθαύριο μέχρι και μια βδομάδα μετά την εξεταστική και να πηγαίνουμε και να εξεταζόμαστε όποτε θέλουμε πάνω σε πολύ απλές ερωτήσεις του μαθήματος, που απλώς να δείχνουν ότι δεν είμαστε παντελώς άσχετοι αλλά και να μην θέλουν καμιά τρελή επανάληψη πέρα από 1 ώρα, να παίρνουμε έναν μεγάλο βαθμό και να φεύγουμε, αυτή είναι η δική μου άποψη

Να δω τι θα κανουμε αν μας ρωτησει πες μου καναν τυπο διαστηματων εμπιστοσυνης.Θεωρω πολυ δυσκολο ενα τετοιο μαθημα να μπορει να εξεταστει προφορικα χωρις να αδικηθει καποιος γιατι αλλιως ειναι να γραφεις με την ησυχια σου και αλλιως τωρα με εναν καθηγητη(η περισσοτερους) που θα θελει να σε ξεφορτωθει γρηγορα οταν θα εχει να εξετασει καμια 300 ατομα ακομα.Δινω πιθανοτητα να γινει προφορικη εξεταση P=9.56%.
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder!
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Άβαταρ μέλους
Jimmis Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 9:21 pm

mare έγραψε:
Κοκός έγραψε:Λογικά θα το δώσουμε την επόμενη Δευτέρα... ;)

Χαχαχαχαχαχα!!! Την επόμενη Δευτέρα??? Η εξεταστική τελειώνει με επισημότατη ανακίνωση της γραμματείας μήνες τώρα την Παρασκευή 13/07. Δε νομίζω ότι μπορεί έτσι απλά ένας καθηγητής επειδή δεν ξύπνησε τη μέρα της εξέτασης και έστησε 300 φοιτητές, να μας αλλάξει τις διακοπές μας και τα εισητήριά μας!! Κι αν το κάνει, δε φαντάζομαι ότι θα το δεχτούμε! Ή μήπως θα μας πληρώσει τα εισιτήρια που θα αλλάξουμε? Η εξέταση έγινε. Τώρα αν ο ίδιος ο καθηγητής δεν τίμησε το μαθημα του εμείς δε φταίμε. Εμείς που το διαβάσαμε και κατεβήκαμε την Παρασκευή το τιμήσαμε πάντως. Καμία ημερομηνία δε θα δεχτούμε και καμία εξέταση. Με ποιο δικαίωμα θα αλλάξουν το προγραμμά μας χωρίς καμία ειδοποίηση? Άκου την επόμενη Δευτέρα...δεν είμαστε με τα καλα μας μου φαίνεται...

Πάντως γενικά μη βασίζεσαι σε ανακοινώσεις της σχολής και κλείνεις διακοπές με το που τελειώνει η εξεταστική αμέσως,γιατί πολλά μπορούν να συμβούν (και να μην γινόταν αυτό,θα μπορούσαμε να είχαμε απεργίες πάλι πχ και να δίνονται μαθήματα και μετά τις 13...
Εγώ άφησα και μια βδομάδα κενή για παν ενδεχόμενο...
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Κοκός

Δημοσίευσηαπό giorikas » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 9:32 pm

Jimmis έγραψε:
giorikas έγραψε:υπό τις παρούσες συνθήκες και με το σκεπτικό να μην αδικηθεί κανένας, πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να αλλάξει η ίδια η φύση της εξέτασης από γραπτή σε προφορική, δηλαδή να είναι ο καθηγητής στο γραφείο του καθημερινά από μεθαύριο μέχρι και μια βδομάδα μετά την εξεταστική και να πηγαίνουμε και να εξεταζόμαστε όποτε θέλουμε πάνω σε πολύ απλές ερωτήσεις του μαθήματος, που απλώς να δείχνουν ότι δεν είμαστε παντελώς άσχετοι αλλά και να μην θέλουν καμιά τρελή επανάληψη πέρα από 1 ώρα, να παίρνουμε έναν μεγάλο βαθμό και να φεύγουμε, αυτή είναι η δική μου άποψη

Να δω τι θα κανουμε αν μας ρωτησει πες μου καναν τυπο διαστηματων εμπιστοσυνης.Θεωρω πολυ δυσκολο ενα τετοιο μαθημα να μπορει να εξεταστει προφορικα χωρις να αδικηθει καποιος γιατι αλλιως ειναι να γραφεις με την ησυχια σου και αλλιως τωρα με εναν καθηγητη(η περισσοτερους) που θα θελει να σε ξεφορτωθει γρηγορα οταν θα εχει να εξετασει καμια 300 ατομα ακομα.Δινω πιθανοτητα να γινει προφορικη εξεταση P=9.56%.

κοιτα προφανως και το συγκεκριμενο μαθημα δεν ειναι φτιαγμενο για προφορικη εξεταση, αλλα υπαρχει ενα θεμα, σε καμια περιπτωση δεν μπορει να μπει το μαθημα μια συγκεκριμενη ημερομηνια γιατι θα καταστρεψει το προγραμμα 300 ατομων που δεν φταινε και σε τιποτα στο κατω κατω, δεν μπορει να πει ο καθηγητης μετα τα οσα εχουν συμβει ξερετε ακυρωστε οτι εχετε κανονισει επειδη εκανα .... Απο την αλλη ουτε σεπτεμβρη μπορει να παει διοτι δεν ξερουν ποσα μαθηματα χρωστα ο καθενας μας κ αν θα μπορει να διαβασει εστω και αυτο το λιγο που θα χρειαστει για να το περασουμε αξιοπρεπως.Εγω λοιπον δεν βλεπω αλλη λυση απο ενα ελαστικο προγραμμα προφορικων εξετασεων οπου καθενας παει οποτε τον βολευει. Οσον αφορα την δυσκολια της προφορικης εξετασης διαφωνω μαζι σου, θα μας κανει 2, 3 ερωτησεις απλες που δειχνουν οτι διαβασαμε στοιχειωδως, ουτε αποστηθιση τυπων ( που εν πολλλοις δεν χρειαστηκε ουτε στην κανονικη εξεταση) ουτε κατι εξεζητημενο, δεν νομιζω αλλωστε πως τον συμφερει να δυναμιτισει την κατασταση περαιτερω με δυσκολη εξεταση.....
giorikas

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες