Συντονιστής: University Editors
mare έγραψε:Κοκός έγραψε:Λογικά θα το δώσουμε την επόμενη Δευτέρα...
Χαχαχαχαχαχα!!! Την επόμενη Δευτέρα??? Η εξεταστική τελειώνει με επισημότατη ανακίνωση της γραμματείας μήνες τώρα την Παρασκευή 13/07. Δε νομίζω ότι μπορεί έτσι απλά ένας καθηγητής επειδή δεν ξύπνησε τη μέρα της εξέτασης και έστησε 300 φοιτητές, να μας αλλάξει τις διακοπές μας και τα εισητήριά μας!! Κι αν το κάνει, δε φαντάζομαι ότι θα το δεχτούμε! Ή μήπως θα μας πληρώσει τα εισιτήρια που θα αλλάξουμε? Η εξέταση έγινε. Τώρα αν ο ίδιος ο καθηγητής δεν τίμησε το μαθημα του εμείς δε φταίμε. Εμείς που το διαβάσαμε και κατεβήκαμε την Παρασκευή το τιμήσαμε πάντως. Καμία ημερομηνία δε θα δεχτούμε και καμία εξέταση. Με ποιο δικαίωμα θα αλλάξουν το προγραμμά μας χωρίς καμία ειδοποίηση? Άκου την επόμενη Δευτέρα...δεν είμαστε με τα καλα μας μου φαίνεται...
giannis_sr έγραψε:αν είναι να το περάσουμε με 5 όλοι επειδή έλειψε ο καθηγητής ας οργανωθεί στην επαναληπτική μια... τυχαία απαγωγή του Κατσαρέλη μήπως και δούμε καμιά άσπρη μέρα...
giorikas έγραψε:υπό τις παρούσες συνθήκες και με το σκεπτικό να μην αδικηθεί κανένας, πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να αλλάξει η ίδια η φύση της εξέτασης από γραπτή σε προφορική, δηλαδή να είναι ο καθηγητής στο γραφείο του καθημερινά από μεθαύριο μέχρι και μια βδομάδα μετά την εξεταστική και να πηγαίνουμε και να εξεταζόμαστε όποτε θέλουμε πάνω σε πολύ απλές ερωτήσεις του μαθήματος, που απλώς να δείχνουν ότι δεν είμαστε παντελώς άσχετοι αλλά και να μην θέλουν καμιά τρελή επανάληψη πέρα από 1 ώρα, να παίρνουμε έναν μεγάλο βαθμό και να φεύγουμε, αυτή είναι η δική μου άποψη
mare έγραψε:Κοκός έγραψε:Λογικά θα το δώσουμε την επόμενη Δευτέρα...
Χαχαχαχαχαχα!!! Την επόμενη Δευτέρα??? Η εξεταστική τελειώνει με επισημότατη ανακίνωση της γραμματείας μήνες τώρα την Παρασκευή 13/07. Δε νομίζω ότι μπορεί έτσι απλά ένας καθηγητής επειδή δεν ξύπνησε τη μέρα της εξέτασης και έστησε 300 φοιτητές, να μας αλλάξει τις διακοπές μας και τα εισητήριά μας!! Κι αν το κάνει, δε φαντάζομαι ότι θα το δεχτούμε! Ή μήπως θα μας πληρώσει τα εισιτήρια που θα αλλάξουμε? Η εξέταση έγινε. Τώρα αν ο ίδιος ο καθηγητής δεν τίμησε το μαθημα του εμείς δε φταίμε. Εμείς που το διαβάσαμε και κατεβήκαμε την Παρασκευή το τιμήσαμε πάντως. Καμία ημερομηνία δε θα δεχτούμε και καμία εξέταση. Με ποιο δικαίωμα θα αλλάξουν το προγραμμά μας χωρίς καμία ειδοποίηση? Άκου την επόμενη Δευτέρα...δεν είμαστε με τα καλα μας μου φαίνεται...
Jimmis έγραψε:giorikas έγραψε:υπό τις παρούσες συνθήκες και με το σκεπτικό να μην αδικηθεί κανένας, πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να αλλάξει η ίδια η φύση της εξέτασης από γραπτή σε προφορική, δηλαδή να είναι ο καθηγητής στο γραφείο του καθημερινά από μεθαύριο μέχρι και μια βδομάδα μετά την εξεταστική και να πηγαίνουμε και να εξεταζόμαστε όποτε θέλουμε πάνω σε πολύ απλές ερωτήσεις του μαθήματος, που απλώς να δείχνουν ότι δεν είμαστε παντελώς άσχετοι αλλά και να μην θέλουν καμιά τρελή επανάληψη πέρα από 1 ώρα, να παίρνουμε έναν μεγάλο βαθμό και να φεύγουμε, αυτή είναι η δική μου άποψη
Να δω τι θα κανουμε αν μας ρωτησει πες μου καναν τυπο διαστηματων εμπιστοσυνης.Θεωρω πολυ δυσκολο ενα τετοιο μαθημα να μπορει να εξεταστει προφορικα χωρις να αδικηθει καποιος γιατι αλλιως ειναι να γραφεις με την ησυχια σου και αλλιως τωρα με εναν καθηγητη(η περισσοτερους) που θα θελει να σε ξεφορτωθει γρηγορα οταν θα εχει να εξετασει καμια 300 ατομα ακομα.Δινω πιθανοτητα να γινει προφορικη εξεταση P=9.56%.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες