Εξέταση Πιθανοτήτων (Εαρινή 2011-12)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξέταση "Πιθανοτήτων-Στατιστικής" 4ου εξ.

Δημοσίευσηαπό chester2061 » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 12:58 pm

και ποιος ειναι ο λογος που θα το δωσουμε την επομενη δευτερα ????χθες ηταν η εξεταση...
chester2061

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Fategr » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 1:22 pm

4 Μέρες αφού έχει ήδη τελειώσει η εξεταστική, θα δίνει ένα μεγάλο τμήμα της σχολής Πιθανότητες - Στατιστική.

Λογικό ακούγεται, και όλη η ταλαιπωρία που πέρασαν 500 παιδιά, και 1μιση μέρα μετά δεν ξέρουμε ακόμα τον λόγο για τον οποίο δεν δώθηκε το μάθημα θα το αφήσουν να περάσει έτσι απαρατήρητο; ...

Καλά, εντάξει.
Άβαταρ μέλους
Fategr

Δημοσίευσηαπό πλατσα » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 1:36 pm

Μπορούμε να κάνουμε σαματά και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας. Εγώ πάντως την μέρα της "εξέτασης" θέλω να μην γράψει κανείς και να ζητήσουμε τον λόγο από τους υπεύθυνους... Δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι!
πλατσα

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 1:48 pm

πλατσα έγραψε:Μπορούμε να κάνουμε σαματά και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας. Εγώ πάντως την μέρα της "εξέτασης" θέλω να μην γράψει κανείς και να ζητήσουμε τον λόγο από τους υπεύθυνους... Δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι!

Παιδιά υπομονή μέχρι την Δευτέρα να δούμε τι θα μας ξημερώσει . Τώρα ότι και να πούμε είναι λόγια. Ας έχουμε κάτι χειροπιαστό πρώτα .
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό ntinakos » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 1:56 pm

εννοειται οτι δεν υφισταται εξεταση αλλη ημερομηνια εκτος αυτης που ειχε ηδη βγει απ το προγραμμα.αλλα πραγματι ας μη κανουμε εικασιες κ το ξανασυζηταμε απο δευτερα που θα ξερουμε περισσοτερα..
ntinakos

Έτος εισαγωγής: 2005

Re: Πιθανότητες-Στατιστική (2011-12)

Δημοσίευσηαπό giorikas » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 2:47 pm

υπό τις παρούσες συνθήκες και με το σκεπτικό να μην αδικηθεί κανένας, πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να αλλάξει η ίδια η φύση της εξέτασης από γραπτή σε προφορική, δηλαδή να είναι ο καθηγητής στο γραφείο του καθημερινά από μεθαύριο μέχρι και μια βδομάδα μετά την εξεταστική και να πηγαίνουμε και να εξεταζόμαστε όποτε θέλουμε πάνω σε πολύ απλές ερωτήσεις του μαθήματος, που απλώς να δείχνουν ότι δεν είμαστε παντελώς άσχετοι αλλά και να μην θέλουν καμιά τρελή επανάληψη πέρα από 1 ώρα, να παίρνουμε έναν μεγάλο βαθμό και να φεύγουμε, αυτή είναι η δική μου άποψη
giorikas

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό civil_emp » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 5:33 pm

μηπως πρεπει να προταθει κατι απο την πλευρα μας και να μην περιμενουν τη γραμματεια? θεωρω καταρχην πως θα θελουν να γινει εξεταση κι ας χαθηκε με δικια τους ευθυνη..
τωρα επειδη φετος και μεχρι στιγμης ολα ειχαν εξελιχθεί ομαλώς, ενδεχομενως καποιοι απο μας να εχουμε κανονισει να φυγουμε απο αθηνα ακομή και το αλλο σαββατο, αμεσως μετα την εξεταστικη. θα ελεγα λοιπον να εμπαιναν οι πιθανοτητες την βδομαδα που ερχεται και μαλιστα κενό βαδιας υπαρχει την πεμπτη στις 15.00. Ή να εμπαιναν εκει η 8.30 το πρωι και να αλλαζε θεση μετο μπετο 0. αυτό γιατι την επομένη εχει μαθημα πάλι το 4ο εξαμηνο (μιγαδικες), να υπαρχει εστω λιγο παραπανω χρονος. ενω το 6ο εξαμηνο δεν ξαναεχει μαθημα.
γνωμη μου ειναι αυτη, καλο θα ηταν δλδ να μην επιανε ουτε σαββατο ή ακομη χειροτερα ουτε τη μεθεπομενη βδομαδα...
civil_emp

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό lucrezia » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 5:47 pm

civil_emp έγραψε:μηπως πρεπει να προταθει κατι απο την πλευρα μας και να μην περιμενουν τη γραμματεια? θεωρω καταρχην πως θα θελουν να γινει εξεταση κι ας χαθηκε με δικια τους ευθυνη..
τωρα επειδη φετος και μεχρι στιγμης ολα ειχαν εξελιχθεί ομαλώς, ενδεχομενως καποιοι απο μας να εχουμε κανονισει να φυγουμε απο αθηνα ακομή και το αλλο σαββατο, αμεσως μετα την εξεταστικη. θα ελεγα λοιπον να εμπαιναν οι πιθανοτητες την βδομαδα που ερχεται και μαλιστα κενό βαδιας υπαρχει την πεμπτη στις 15.00. Ή να εμπαιναν εκει η 8.30 το πρωι και να αλλαζε θεση μετο μπετο 0. αυτό γιατι την επομένη εχει μαθημα πάλι το 4ο εξαμηνο (μιγαδικες), να υπαρχει εστω λιγο παραπανω χρονος. ενω το 6ο εξαμηνο δεν ξαναεχει μαθημα.
γνωμη μου ειναι αυτη, καλο θα ηταν δλδ να μην επιανε ουτε σαββατο ή ακομη χειροτερα ουτε τη μεθεπομενη βδομαδα...

Τωρα να γινει αλλαγη με μαθημα μου φαινεται δυσκολο για να μπει στις 8.30 την Πεμπτη.. Αλλα ακομα και να γινοταν τι χρωσταμε εμεις του 4ου εξαμηνου που ειχαμε διαβασει για παρασκευη να πηγαινουμε παλι γκινη (μετα απο σχεδον μια εβδομαδα), να χασουμε τη μιση μερα και να εχουμε μολις περιθωριο 2 (αντε 2μιση) ημερων για να διαβασουμε διαφορικες;
"I only know two very real evils in life: remorse and illness. The only good is the absence of those evils."
"We must live, we must love, and we must believe that we live not only today on this scrap of earth, but have lived and shall live forever, there, in the Whole"

War and peace-Leo Tolstoy
Άβαταρ μέλους
lucrezia

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό mare » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 7:10 pm

Κοκός έγραψε:Λογικά θα το δώσουμε την επόμενη Δευτέρα... ;)

Χαχαχαχαχαχα!!! Την επόμενη Δευτέρα??? Η εξεταστική τελειώνει με επισημότατη ανακίνωση της γραμματείας μήνες τώρα την Παρασκευή 13/07. Δε νομίζω ότι μπορεί έτσι απλά ένας καθηγητής επειδή δεν ξύπνησε τη μέρα της εξέτασης και έστησε 300 φοιτητές, να μας αλλάξει τις διακοπές μας και τα εισητήριά μας!! Κι αν το κάνει, δε φαντάζομαι ότι θα το δεχτούμε! Ή μήπως θα μας πληρώσει τα εισιτήρια που θα αλλάξουμε? Η εξέταση έγινε. Τώρα αν ο ίδιος ο καθηγητής δεν τίμησε το μαθημα του εμείς δε φταίμε. Εμείς που το διαβάσαμε και κατεβήκαμε την Παρασκευή το τιμήσαμε πάντως. Καμία ημερομηνία δε θα δεχτούμε και καμία εξέταση. Με ποιο δικαίωμα θα αλλάξουν το προγραμμά μας χωρίς καμία ειδοποίηση? Άκου την επόμενη Δευτέρα...δεν είμαστε με τα καλα μας μου φαίνεται...
mare

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό civil_emp » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 7:14 pm

Χιλια δικια εχεις... απλα επειδη πιστευω οτι θα μας βαλουν να γραψουμε γι αυτο ειπα εγω να γινει οτι ειναι να γινει εως 13 ιουλιου.
civil_emp

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης