τα σημερινα θεματα(αν ειναι να τοποθετηθουν στο αρχειο του μαθηματος).δυστυχως δεν εκανα και τοσο καλη ληψη.αν τα εχει βγαλει κανεις αλλος φωτο καλο ειναι να τα δημοσιευσει
Εγώ μια απορία έχω και όποιος θέλει ας απαντήσει. Την Τέμνουσα διαρροής στην περίπτωση με την ενίσχυση την πήρατε όσο βγάζει το τριγραμμικό διάγραμμα ή το ισοδύναμο διγραμμικό? Εγώ την πήρα με το τριγραμμικό ακριβές διάγραμμα. Όποια άποψη (ή και αν το ξέρει από καθηγητές) δεκτή
καλημερα..αν εχει καποιος λυσει τα θεματα της κανονικης εξετασης(ειδικα το τριτο) και δεν του κανει κοπο ας ανεβασει μια λυση..ευχαριστω εκ των προτερων..
Μετά την απόφαση του Συλλόγου ΔΕΠ ΕΜΠ περί 48-ωρης απεργίας στις 18 & 19 Σεπτ. 2012, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ η επαναληπτική εξέταση στο μάθημα Αντισεισμική Τεχνολογία 1 που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη, 18-9-2012. Η νέα ημερομηνία της εξέτασης θα ανακοινωθεί από τη Γραμματεία της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών.
υγ. ένα μπουρδέλο είμαστε!!! (για άλλη μια φορά....)
Εγώ προτείνω όλα αυτα του 4ου έτους που αναβάλλουν 1 μερα πριν την εξέταση (στην καλύτερη περίπτωση) να ανακοινώσουν 1 μερα πριν οτι πέφτουν όλα την ιδια μερα, την τελευταια της εξεταστικής πάνω στην Στατική 5. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!