Εξέταση Πιθανοτήτων (Εαρινή 2011-12)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Πιθανότητες-Στατιστική (2011-12)

Δημοσίευσηαπό Nysta » Παρ, 06 Ιούλ 2012 4:10 pm

1) πέρασε ΔΣ του συλλόγου που απαιτεί να γίνει εξέταση του μαθήματος κατα την οποία λευκή κόλλα σημαίνει πέντε(5), ενώ ότι γράψει ο καθένας θα προστίθεται στο ήδη κεκτημένο 5. Αν και το έγγραφο είναι προσκολλημένο από μια κατάσταση με υπογραφές που μαζεύτηκαν επί τόπου, το ΔΣ απαιτεί αυτό να ισχύει για όσους έχουνε δηλώσει το μάθημα και όχι μόνο τους συγκεκριμένους. 2) Πήγαμε στο γραφείο του κ. Παπανικολάου, ο οποίος ήταν πολύ διαλλακτικός αν και κολλούσε στο να δωθεί αυτό το δικαίωμα για όσους φοιτητές έχουν δηλώσει το μάθημα. Διευκρινήσαμε ότι σε περίπτωση ανακοίνωσης νέας εξέτασης μέσα στον Ιούλιο θα υπάρξουν κινητοποιήσεις ενάντιων τους. Ο κ. Παπανικολάου είπε ότι θα βγάλει σχετική ανακοίνωση τη Δευτέρα.
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Reporter » Παρ, 06 Ιούλ 2012 4:17 pm

ingenieurin26 έγραψε:
Reporter έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω...Απλά δεν τους βόλευε η ημερομηνία εξέτασης και επειδή δεν μπορούσαν να την αλλάξουν προφασίστηκαν την αναγκαιότητα του μηχανήματος για τα κινητά και κρέμασαν τόσους φοιτητές?????? Το απόλυτο real life trolling.....Respect από όλα τα troll....Παραιτούμαι...

epic fail Reporter (no offense) (εκτός αν τρολλάρεις στη τρολιά)

Ο καθηγητής του μαθήματος δεν είναι ο κ. Φουσκάκης, ο οποίος από ότι διαβάζω στο site του έχει πάει στην Αμερική (επειδή τον ανέφερε κάποιος πιο πάνω). Μήπως οι καθηγητές διάβασαν λάθος το πρόγραμμα και δεν ξέρουν καν οτι ειχε εξεταση σήμερα; Γιατί μόνο έτσι εξηγείται να μην έχουν βγάλει καμιά ανακοίνωση.

Είπα οτι κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω....Συνδυάζοντας τα λεγόμενα του mixali :
Spoiler: show
απο εγκυρες πηγες εμαθα πως οι διδασκοντες και οι επιτηρητες αρνηθηκαν να γινει η εξεταση του μαθηματος,μεχρι να μπει σε λειτουργια το απιστευτο μηχανημα για τα κινητα ωστε να μην γινουν αντιγραφες!!!
ειμαστε περηφανοι που μεσα απο αυτο το φορουμ δινουμε σωστες κατευθυνσεις για τη βελτιωση των σπουδων μας(μιας και το προβλημα που εχριζε αμεσης επιλυσης ηταν η αντιγραφη....)!!!!!

Υ.Γ.δε θα σχολιασω κατι για τους καθηγητες και τους επιτηρητες,μεχρι να μαθω τον λογο που δεν ηρθαν και ουτε καν ειδοποιησαν γτ αδυνατω να πιστεψω πως δεν ηταν κατι πολυ σοβαρο που δικαιολογει αυτη τη σταση τους!!!οπως και να εχει μια ειδοποιηση για να μην περιμενουμε 2 ωρες θα ηταν αναγκαια...
και του 3 που πήρε τηλέφωνο και ο πρόεδρος του είπε οτι μάλλον η ημερομηνία είναι ασύμφορη (οπότε κάτι ίσως προηγήθηκε στην διαμόρφωση του προγράμματος στην οποία οι υπεύθυνοι μπορεί να μην συμφώνησαν), έβγαλα το συμπέρασμα οτι δεν ήθελαν να έρθουν ,δεν βγάλαν ουτε μια ανακοίνωση και προφασίστηκαν το μηχάνημα....Ε όπως και να το κάνεις είναι εμπαιγμός (trolling) . To να μην διάβασαν σωστά το πρόγραμμα δεν το πιστεύω...Ώριμοι άνθρωποι είναι ρε και δεν είναι μόνο ένας που ασχολείται με το μάθημα απ ο,τι ξέρω....Τώρα αν τρολλάρει ο mixalis για τις έγκυρες πηγές, ή ο 3 δεν το ξέρω....Δεν θέλω ρε να είμαι απόλυτος πάντως έτσι κι αλλιώς...Κούλαρε...

εδιτ: και ελπίζω να μην παίζει κανα θέμα (έκτακτο) υγείας για κάποιους από τους υπεύθυνους του μαθήματος....Γιατί όλα μπορεί να παίζουν....
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό mixalis » Παρ, 06 Ιούλ 2012 4:20 pm

συγγνωμη δλδ αν δεν υπηρχαν κπ συμφοιτητες μας ν μας ενημερωσουν θ περιμεναμε τη Δευτερα(παρουσια)για να ενημερωθουμε...(κπ παιδια,αν κ δεν ανηκω σ αυτους,εχουν κλεισει αεροπορικα-ακτοπλοϊκα γ ν πανε σπιτια τους,δεν πρεπει ο,τι γινει ν γινει αυτη την εβδομαδα?)δωθηκε κπ εξηγηση γτ εγινε αυτη η ομορφια???

ρεπορτερ εγω ειμαι εγκυρος...
mixalis

Δημοσίευσηαπό Reporter » Παρ, 06 Ιούλ 2012 4:25 pm

mixalis έγραψε:ρεπορτερ εγω ειμαι εγκυρος...

Δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω, αλλά το να προφασίζονται το μηχάνημα είναι εμπαιγμός...Και θέτει και σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα συμφοιτητών μας που το πρότειναν :lol: :lol: :lol: ....Έγω απλά εξήγησα γιατί το συμπέρασμά μου δεν είναι epic fail....
Reporter

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 06 Ιούλ 2012 4:32 pm

Δεν θελω να το τραβήξω, αλλά εξακολουθώ να πιστευω ότι είσαι ψάρι. Άλλωστε τετοιο σκηνικό επίτηδες θα μπορούσε να στηθεί μόνο από καθηγητες- βεντέτες στη σχολή. Τώρα αυτά που λέει ο 3 δεν τα αμφισβητώ, απλά είχε έρθει ο πρόεδρος σε συνεννοηση με τον καθηγητη όταν είπε ότι η ημερομηνία ήταν ασύμφορη ή ήταν απλά μια υπόθεση; Αυτοί που πήγαν στο γραφείο του Παπανικολάου δεν έμαθαν τον λόγο; Για να μην αρχίσει και ράδιο αρβύλα μέσα από αυτή τη συζήτηση..
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Reporter » Παρ, 06 Ιούλ 2012 4:39 pm

ingenieurin26 έγραψε:Δεν θελω να το τραβήξω, αλλά εξακολουθώ να πιστευω ότι είσαι ψάρι.

Δεν ξέρω τι εννοείς με το ''ψάρι''...Έγω από τα λεγόμενα των συμφορουμιτών αυτά κατάλαβα...Αν οι συμφορουμίτες λένε δράκους, εγώ μπορεί να είμαι ψάρι....Αλλά σιγά, δεν έκανα και καμμιά μήνυση σε κανα καθηγητή...Ένα ποστ έκανα....Επίσης δεν χρειάζεται να είναι κάποιος καθηγητής βεντέτα..Μπορεί να είχε πρόβλημα με την ημερομηνία και τελικά να μην έκανε την εξέταση αδιαφορώντας πλήρως για τους φοιτητές ....

υ.γ: Επίσης εγώ δεν είμαι μέλος της συντονιστικής ομάδας.....Αν κάποιοι στο κρυφό φόρουμ αποφάσισαν να πειράξουν, με αφορμή το γεγονός , τον chris_z και άλλους που πρότειναν το μηχάνημα, εγώ δεν μπορώ να το ξέρω...Οπότε αφού έχουν δει πολλά τα μάτια μου από καθηγητές βεντέτες κλπ, το έλαβα υπόψη .....Αν ήταν αλήθεια δεν θα ήταν η πρώτη φορά που καθηγητές εμπαίζουν φοιτητές...Αυτά....Πετυχημένο πάντως.. :lol: :lol: :lol:
Reporter

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Παρ, 06 Ιούλ 2012 5:09 pm

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Παρακατω παρουσιαζεται ενα βιντεο ΝΤΟΥΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Στο 0:58 ο περιβοητος "φαντομας" κανει δηλωσεις ανυποψιαστος οτι τον αναγνωριζουν παρα τα γυαλια κ το καπελακι! Στο 1:08 ο "φαντομας", εξερχεται αμεριμνος εκ της θαλασσεως και ειναι εκδηλη η αντιδραση του στα σκληρα βοτσαλα της ακτης!

http://www.youtube.com/watch?v=Esve6pjx ... re=related

P.S Αν και καπως καθυστερημενα R.I.P Alter!
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό toumba4 » Παρ, 06 Ιούλ 2012 5:17 pm

"Ανακοίνωση: Απουσιάζω με εκπαιδευτική άδεια από 12/09/2011 μέχρι 12/09/2012. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email."

από http://www.math.ntua.gr/~fouskakis/
expose yourself before your peers...
toumba4

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό kliu » Παρ, 06 Ιούλ 2012 5:18 pm

Παρακολουθω απο το πρωι το φορουμ και οσα γραφονται μπας και καταλαβει ο καθενας μας απο οσους κατεβηκαν για ποιο πραγματικα λογο εμφανιστηκαν τα "ρεμαλια" οι φοιτητες και δεν εμφανιστηκαν ποτε οι επιτηρητες η εστω οι καθηγητες..αρχικα θα λεγε κανεις "κατι θα σνεβη βρε παιδια" ειτε αυτο ηταν πχ δε διαβασανε σωστα το προγραμμα η κατι σοβαρο οπως καποιο θεμα υγειας η δεν ξερω κι εγω τι..κατι τελος παντων που να σε οδηγησει στ συμπερασμα"ενταξει τι να κανουμε ,κατανοητο"..βεβαια το ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ μεχρι και αυτην την ωρα ειναι οτι κανεις δεν ξερει ακριβως για ποιο λογο ο καθηγητης ηταν αραχτος στ γραφειο του..ξερουμε ομως οτι συμφωνει στ αιτηματα μας σχετικα με το ζητημα απο εδω κ περα..επισης χαρακτηριστηκε διαλλακτικος..αληθεια?! Διαλλακτικος?αυτοψμας νοιαζει?! Γιατι κι αν οντως ειχε ζητησει απο τη γραμματεια να κανι την οποια σχετικη ανακοινωση δεν ΟΦΕΙΛΕ να επιβεβαιωσει στον εαυτο του πρωτα οτι πραγματι η ανακοινωση εγινε?δεν ειναι ευθυνη του?και εφοσον δεν υπηρξε εγκαιρη ανακοινωση δεν ΟΦΕΙΛΕ να παραστει σημερα στην εξεταση εστω για λιγο κι επειτα ας εφευγε αμα ειχε τοσο στριμγμενο προγραμμα ..επισης δεν καταλαβαινω με ποια λογικη το μαθημα να θεωρηθει περασμενο για ολον τον κοσμο πουτο χρωσταει ηρθε δεν ηρθε σημερα να δωσει..διαφωνω καθετα..ελπιζω πως δεν χρειαζεται να επιχειρηματολογησω επαυτου..γενικα ουτε το να θεωρηθει περασμενο μου φαινεται λογικο αν και θα πεσετε να με φατε τωρα..ειναι καπως βολικο ετσι οπως εγιναν τα πραγματα..αυτονοητο ασφαλως πως θα πεφτε τετοια προταση στ τραπεζι..ας ερθω τωρα και στην πολυαγαπημενη γραμματεια..εκει μεσα ειλικρινα ηθελα να ξερα τι κανουν..τη μια περνας μαθημα καιβη γρ;μματεια δε στ περνα στ στοιχειαθ σου την αλλα δεν ψηνοξται να ανακοινωσουν μια αναβολη εξετασης και κατα τα αλλα μας πειραζουν οι εφεδρειεςβκαι οι απολυσεις στο κωλοδημοσιο με ολη αυτη τη σαβουρα που χει μαζευτειβεκει μεσα...αυτα..;
~happiness is a mood not a destination~
kliu

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό mixalis » Παρ, 06 Ιούλ 2012 5:31 pm

kliu μπορεις να πεις ο,τι θες,αλλα σε παρακαλω μη λες ασχημα γτ γραμματεια μας!!!γι αυτους τους ηρωες που εχουν το aircondition στο τερμα και καθε φορα που πας παγωνεις,σ αυτους που δουλευουν ολη μερα και ολη νυχτα για να λειτουργει ευρυθμα και να ειναι τοσο οργανωμενη η σχολη μας!!!που πας να ζητησεις ενα χαρτι και μεσα σε μια εβδομαδα θα στο εχουν δωσει,λογικα...

(παντως τον τελευταιο καιρο ειχαν φορτο εργασια γτ εψαχναν προσφορες για το μηχανημα για τα κινητα,για να λειτουργει με ενα επιπεδο η σχολη....)
mixalis

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης