
Εσύ δηλαδή θεωρείς οτι αυτοί που αντιγράφουν και τους στέλνουν τα θέματα μέσω κινητού δεν πατάνε επάνω σου? Αυτήν την νοοτροπία δεν έχουν και αυτοί που πατάνε σήμερα στο σβέρκο σου και στον δικό μου? Μεθαύριο δεν θα πατάνε και κάποιοι από τους σημερινους συνάδελφους που το κάνουν αυτό? Άμα δεν το έχεις καταλάβει ακόμα , κοιμάσαι. Έκτος αν συνειδητά εξυπηρετείς κ εσυ αυτόν τον σκοπό. Το οτι δεν μπορούμε να καταπολεμήσουμε όλα τα προβλήματα που έχει το πανεπιστήμιο ταυτόχρονα είναι το μόνο σίγουρο. Μέσα στο πανεπιστημίο δηλαδή είναι δικαιολογημένη η νοοτροπία του "ρουσφετιου" επείδη πρέπει να πάρουμε πτυχίο και να βγούμε στην αγορά? Είναι δικαιολογημένο ένας εργαζόμενος στο δημόσιο να διοριστεί από τον μπατζανάκη του πολιτικό, επειδή πρέπει να βρει κ αυτός μια δουλειά να ταίσει τα παιδιά του? Αφου το πανεπιστήμιο είναι μικρογραφία της κοινωνίας δεν καταλαβαίνεις οτι όπως έχει μάθει ο καθένας εδώ, θα πράξει και έξω? Γιατί να αντιδράσεις έτσι στη πρόταση αυτή, που μπορεί να μην είναι η καλύτερη, αλλά τουλάχιστον είναι ένα βήμα? Εγώ προσωπικά συμφωνώ, ακόμα όμως και αν δεν συμφωνείς, δεν υπάρχει λόγος να αντιδράσεις έτσι. Είσαι λάθος προσανατολισμένος. Φιλικά πάντα.Δεν θα πρεπει να κοιτας τι κανουν, οι αλλοι αλλα αποκλειστικα το τι κανεις εσυ! Εφοσον βεβαια, δεν παταει καποιος επανω σου!
airetikos έγραψε:Giorikas Αυτό που λές το χουμε χιλιοζητήσει και μας έχουν γράψει όλοι (και όταν λέμε όλοι εννοούμε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ) στα παπάκια τους. Όσο για τους υπόλοιπους που πέσατε να φάτε όποιον έκανε μια πρόταση ελπίζω να κάνετε το ίδιο όταν κάποιος σας φάει το ψωμί με διάφορους τρόπους. Απο κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα που λέμε όλοι είναι δευτερεύουσας σημασίας.
mike_ έγραψε:Εσύ δηλαδή θεωρείς οτι αυτοί που αντιγράφουν και τους στέλνουν τα θέματα μέσω κινητού δεν πατάνε επάνω σου? Αυτήν την νοοτροπία δεν έχουν και αυτοί που πατάνε σήμερα στο σβέρκο σου και στον δικό μου? Μεθαύριο δεν θα πατάνε και κάποιοι από τους σημερινους συνάδελφους που το κάνουν αυτό? Άμα δεν το έχεις καταλάβει ακόμα , κοιμάσαι. Έκτος αν συνειδητά εξυπηρετείς κ εσυ αυτόν τον σκοπό. Το οτι δεν μπορούμε να καταπολεμήσουμε όλα τα προβλήματα που έχει το πανεπιστήμιο ταυτόχρονα είναι το μόνο σίγουρο. Μέσα στο πανεπιστημίο δηλαδή είναι δικαιολογημένη η νοοτροπία του "ρουσφετιου" επείδη πρέπει να πάρουμε πτυχίο και να βγούμε στην αγορά? Είναι δικαιολογημένο ένας εργαζόμενος στο δημόσιο να διοριστεί από τον μπατζανάκη του πολιτικό, επειδή πρέπει να βρει κ αυτός μια δουλειά να ταίσει τα παιδιά του? Αφου το πανεπιστήμιο είναι μικρογραφία της κοινωνίας δεν καταλαβαίνεις οτι όπως έχει μάθει ο καθένας εδώ, θα πράξει και έξω? Γιατί να αντιδράσεις έτσι στη πρόταση αυτή, που μπορεί να μην είναι η καλύτερη, αλλά τουλάχιστον είναι ένα βήμα? Εγώ προσωπικά συμφωνώ, ακόμα όμως και αν δεν συμφωνείς, δεν υπάρχει λόγος να αντιδράσεις έτσι. Είσαι λάθος προσανατολισμένος. Φιλικά πάντα.Δεν θα πρεπει να κοιτας τι κανουν, οι αλλοι αλλα αποκλειστικα το τι κανεις εσυ! Εφοσον βεβαια, δεν παταει καποιος επανω σου!
giorikas έγραψε:το ξέρω πως το χουμε χιλιοζητησει και ούτε θεωρώ πως λέω κάτι πρωτοφανές απλώς μου κάνει εντύπωση, καθώς δεν θέλω να κακοχαρακτηρισω έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω παρά μέσα από μια δήλωση του σ ένα φόρουμ, που το παιδί που άνοιξε τη συζήτηση, εντοπίζει ως μείζον πρόβλημα της εξεταστικής διαδικασίας το ότι δεν εντοπίζουμε τα κινητά των ''κακών αντιγραφέων''. όσον αφορά την άποψή μου, πιστεύω πως καθένας καλό είναι να ασχολείται με την δική του πορεία και όχι με τους άλλους γιατί στο τέλος η καλή προσπάθεια φαίνεται ( ελπίζω), άλλωστε μεγάλα παιδιά είμαστε αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας...και κάτι τελευταίο, όταν παρατηρείται εκτεταμένη αντιγραφή, η ευθύνη δεν είναι μόνο αυτού που αντιγράφει αλλά και εκείνου που βάζει τα θέματα... προσωπική μου άποψη
chris_z έγραψε:Giorika ασχολήσου με αυτά που σε πειράζουν, κάνε προτάσεις, κυνήγα το. Η παρούσα πρόταση δεν σε εμποδίζει. Μπορούν όλα να προχωρήσουν που θέλουμε ανεξάρτητα και παράλληλα. Αφού θες να ασχοληθείς ασχολήσου, τι μας το λες και δεν κάνεις τίποτα; Πρέπει να μην κάνω προτάσεις για βελτίωση εγώ επειδή εσύ βαριέσαι να κυνηγήσεις ότι σε ενοχλεί; Αφού σε ενοχλούν αυτά κυνήγα τα, εγώ δεν σε ενοχλώ. Κυνηγάω εγώ τα ελάσσονα εσύ τα μείζονα, ποιο το πρόβλημα; Δεν μπορεί ένας να προτείνει την απόλυτη λύση, ο καθένας βάζει ένα λιθαράκι.
amazing_happens έγραψε:Αυτος που αντιγραφει στις εξετασεις δεν παταει επανω σου! Δεν παρεμποδιζει την δικη σου ακαδημαικη μορφωση! Ουτε καν την δικη σου επαγγελματικη εξελιξη!
Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες